Comitetul Director

TVR.RO | Luni, 23 Aprilie 2018

Comitetul Director, alături de Directorul General Interimar şi Consiliul de Administraţie, asigură conducerea Televiziunii Române, conform Legii nr. 41/1994  privind organizarea şi funcţionarea SRTv.

Comitetul Director al TVR este format din:

Ramona Săseanu, Director General Interimar

Ramona Săseanu, director general interimar al Televiziunii Române (TVR), este jurnalist de peste 25 de ani cu o vastă experiență atât în media privată, cât și în cea publică, în managementul organizațiilor publice, management financiar, relații publice, psihoterapie și dezvoltare personală. A debutat în presă în 1995, la un post privat de radio din Craiova, apoi a activat în presa scrisă și în televiziune și a parcurs toate etapele carierei profesionale, în calitate de corespondent de știri locale, reporter de știri, prezentator de emisiuni sociale, de sănătate, emisiuni pentru minorități, în mass-media din domeniul privat şi la TVR Craiova.

În activitatea sa de jurnalist, a realizat un număr însemnat de reportaje, emisiuni TV și transmisii la nivel local și național, a inițiat și coordonat campanii sociale.

Ramona Săseanu este absolventă a Facultăților de Științe Economice, Drept și Administrație Publică și Științe Sociale, cu studii post universitare și specializări în Jurnalism și Științele Comunicării, Managementul Organizațiilor Publice. Din 2019 și până în prezent este masterand la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, cu specializarea „Psihologie clinică și intervenție psihologică”.

Irina Lazăr (Negraru), coordonator cu atribuţii de Producător General

Irina Negraru Lazăr a intrat în Televiziunea Română în anul 2000, fiind pe rând documentarist, realizator – coordonator editorial al Departamentului Arhiva Media şi Documentare, Coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Arhiva Media şi Documentare şi a asigurat partea de management de proiect in cadrul mai multor proiecte finantate de Comisia Europeana. A absolvit Facultatea de Istorie şi a urmat o serie de cursuri de specializare, un master în istorie, iar în prezent este doctorand în cadrul Scolii Doctorale a Universitatii Bucuresti - Facultatea de Istorie. Mai multe informaţii regăsiți în CV.

Cristian Văileanu, coordonator cu atribuţii de director Direcţia Studiouri Centrale

S-a alăturat Televiziunii Române în anul 2017. Inginer de profesie, Cristian Văileanu are o experienţă de peste 20 de ani în activităţi administrative în cadrul unor companii de media. Inainte de a veni la televiziunea publica, din poziţia de director administrativ, s-a ocupat de asigurarea logisticii necesare funcţionării posturilor Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, MTV, staţiile locale şi regionale etc. Mai multe informații regăsiți în CV.

Oana Popescu, coordonator cu atribuţii de director Direcţia Ştiri

Liliana Potecă, coordonator cu atribuţii de director Departament Economic

De aproape 25 de ani în TVR, Liliana Potecă a intrat în Televiziunea Română după absolvirea Facultăţii de Finanţe, bănci şi contabilitate. Liliana cunoaşte foarte bine televiziunea publică, după ce, de-a lungul anilor, a fost economist, apoi de coordonator al Serviciului Contablitate, pentru ca, din 2016 să coordoneze Departamentul Economic. Mai multe informaţii regăsiţi în CV.

Carla Tompea, coordonator cu atribuţii de director Direcţia Programe şi coordonator cu atribuţii de director TVR 2

Activitatea sa de jurnalist TV este strâns legată de Televiziunea Română. A debutat la TVR Iaşi în anul 1992, fiind, pe rand, reporter, redactor, realizator TV şi redactor şef al redacţiei de Ştiri. Din 2011 s-a mutat la Bucureşti, unde a ocupat funcţia de director TVR Info, productor delegat, apoi de director Programe şi director al postului TVR 2. A urmat numeroase cursuri de specializare, un master în Jurnalism şi Ştiinţele comunicării şi un doctorat în Ştiinţe politice. Carla Tompea este şi cadru didactic asociat la Facultatea de Drept din cadul Universităţii Petre Andrei din Iaşi. Mai multe informaţii regăsiţi în CV.

Eduard Dârvariu, coordonator cu atribuţii de director TVR 1. Mai multe informaţii găsiţi în CV.