Comitetul Director

TVR.RO | Luni, 23 Aprilie 2018

Comitetul Director, alături de Preşedintele-Director General şi Consiliul de Administraţie, asigură conducerea Televiziunii Române, conform Legii nr. 41/1994  privind organizarea şi funcţionarea SRTv.

Comitetul Director al TVR este format din:

Doina Gradea, Preşedinte-Director General.
Cu o bogată experienţă în mass media, Doina Gradea face parte din echipa TVR din 2016, fiind iniţial consultant, apoi manager proiect şi membru al CA al SRTv. Şi-a început activitatea în presă în 1992, la Agenţia Mediafax. În 1995 devine asistent al directorului general al Pro TV şi Grupului MediaPro, apoi, între 1998 şi 2004 este Director Corporate Affairs PRO TV SA şi Grupul MEDIAPRO, iar între 2004 şi 2014, Director executiv Pro TV Internaţional. Mai multe informaţii regăsiţi în CV.

Irina Lazăr (Negraru), coordonator cu atribuţii de Producător General

Irina Negraru Lazăr a intrat în Televiziunea Română în anul 2000, fiind pe rând documentarist, realizator – coordonator editorial al Departamentului Arhiva Media şi Documentare, Coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Arhiva Media şi Documentare şi a asigurat partea de management de proiect in cadrul mai multor proiecte finantate de Comisia Europeana. A absolvit Facultatea de Istorie şi a urmat o serie de cursuri de specializare, un master în istorie, iar în prezent este doctorand în cadrul Scolii Doctorale a Universitatii Bucuresti - Facultatea de Istorie. Mai multe informaţii regăsiți în CV.

Cristian Văileanu, coordonator cu atribuţii de director Direcţia Studiouri Centrale

S-a alăturat Televiziunii Române în anul 2017. Inginer de profesie, Cristian Văileanu are o experienţă de peste 20 de ani în activităţi administrative în cadrul unor companii de media. Inainte de a veni la televiziunea publica, din poziţia de director administrativ, s-a ocupat de asigurarea logisticii necesare funcţionării posturilor Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, MTV, staţiile locale şi regionale etc. Mai multe informații regăsiți în CV.

Oana Popescu, coordonator cu atribuţii de director Direcţia Ştiri

Liliana Potecă, coordonator cu atribuţii de director Departament Economic
De aproape 25 de ani în TVR, Liliana Potecă a intrat în Televiziunea Română după absolvirea Facultăţii de Finanţe, bănci şi contabilitate. Liliana cunoaşte foarte bine televiziunea publică, după ce, de-a lungul anilor, a fost economist, apoi de coordonator al Serviciului Contablitate, pentru ca, din 2016 să coordoneze Departamentul Economic. Mai multe informaţii regăsiţi în CV.

Carla Tompea, coordonator cu atribuţii de director Direcţia Programe şi coordonator cu atribuţii de director TVR 2
Activitatea sa de jurnalist TV este strâns legată de Televiziunea Română. A debutat la TVR Iaşi în anul 1992, fiind, pe rand, reporter, redactor, realizator TV şi redactor şef al redacţiei de Ştiri.  Din 2011 s-a mutat la Bucureşti, unde a ocupat funcţia de director TVR Info, productor delegat, apoi de director Programe şi director al postului TVR 2. A urmat numeroase cursuri de specializare, un master în Jurnalism şi Ştiinţele comunicării şi un doctorat în Ştiinţe politice. Carla Tompea este şi cadru didactic asociat la Facultatea de Drept din cadul Universităţii Petre Andrei din Iaşi. Mai multe informaţii regăsiţi în CV.

Eduard Dârvariu, coordonator cu atribuţii de director TVR 1. Mai multe informaţii regăsiţi în CV.