Concluziile Sedintei Comisiei de Etică şi Arbitraj din data de 12 iulie 2007

| actualizat:
CONCLUZIILE ŞEDINŢEI COMISIEI DE ETICĂ ŞI ARBITRAJ DIN DATA
DE 12 iulie 2007


Prezenţi: Cristina Andrei, Ioana Dumitrescu, Horia Gruşcă
Claudiu Lucaci, Mihai Rădulescu, Tudor Călin Zarojanu

Absent: Sorin Hobana


Ordinea de zi:

1. Colaborarea Comisiei de Etică şi Arbitraj cu Serviciul Juridic în finalizarea dosarelor de cercetare disciplinară iniţiate de conducerea TVR;
2. Colaborarea Comisiei de Etică şi Arbitraj cu noua conducere a TVR;
3. Activitatea Comisiei de Etică şi Arbitraj în perioada de vară.


Concluzii:

1. Preşedintele Comisiei a informat despre dialogul pe care l-a avut cu conducerea Serviciului Juridic pe tema avizelor consultative solicitate C.E.A. în dosarele de sancţionare.

Membrii Comisiei au decis în unanimitate să solicite Serviciului Juridic concluziile comisiei de cercetare disciplinară constituite în baza referatului C/8819 din 23 mai a.c., date fiind specificul acestui caz şi posibila sa valoare de precedent în activitatea C.E.A.

2. Preşedintele Comisiei a informat că i-a adresat domnului Alexandru Sassu, Director-General interimar al SRTv, invitaţia de a participa la o întâlnire în care să-i fie prezentate activitatea şi preocupările Comisiei de Etică şi Arbitraj;

3. Având în vedere programarea concediilor de odihnă ale membrilor C.E.A. şi în baza prevederilor articolului 22 din Regulamentul de organizare şi funcţionare al Comisiei de Etică şi Arbitraj, s-a hotărât ca, în lipsa preşedintelui, şedinţele să fie conduse de domnul Tudor Călin Zarojanu.