15 ani de Garantat 100%

TVR.RO | actualizat: Vineri, 04 Octombrie 2013
Gândurile şi reverenţele lui Cătălin Ştefănescu, realizatorul şi prezentatorul emisiunii, la 15 ani de „Garantat 100%”.

15 ani de când urmărim „Garantat 100%”. 15 ani de când Cătălin Ştefănescu ne întâmpină cu „salutare, salutare la toată lumea”. 15 ani de când Neagu Djuvara, Andrei Pleşu, Wally Ollins, Lucian Boia, Joe Cocker, Steve Vai şi multe-multe alte personalităţi, precum şi diverşi „necunoscuţi” cu poveşti extraordinare, stau de vorbă ca-ntre prieteni cu Cătălin şi ne fac să nu ne putem desprinde de televizor. 

Un moment al rememorării şi al mulţumirilor, în stilul „Garantat 100%”, în stilul elegant, inconfundabil, Cătălin Ştefănescu:

„În această toamnă, emisiunea „Garantat 100%” împlineşte 15 ani. În locul unor statistici şi numărători de tot felul – utile şi ele într-un fel anume – cred că cel mai firesc lucru cu putinţă e să le mulţumesc celor care au ţinut în viaţă această emisiune. Adică celor care ne-au însoţit în aceşti ani, urmărind ceea ce facem, dar şi celor care ne-au descoperit recent şi au rămas alături de noi. În locul numărării sutelor de ediţii sau a invitaţilor care ne-au călcat pragul, e mult mai potrivită, acum, o reverenţă în faţa celor care au avut şi au încredere în noi. Iar asta îi include, evident, pe toţi invitaţii noştri din aceşti ani. O reverenţă care se adresează, în egală măsură, şi celor care lucrează la această emisiune. E un privilegiu să fii alături de oameni care pun credinţă, pasiune şi respect în ceea ce fac! După cum e un privilegiu să te bucuri şi de încrederea unor parteneri excepţionali – Întâlnirile JTI și Fundaţia Art Production - fără de care n-am fi existat în ultimii ani. A susţine o emisiune de cultură, în vremurile dificile pe care le trăim, e un gest foarte rar. În fond, sunt doar primii 15 ani din istoria acestei emisiuni. Iar în ceea ce urmează, o să facem acelaşi lucru pe care l-am făcut şi până acum. Adică o să exprimăm felul nostru de a înţelege ideea de televiziune publică.”

La mulţi ani speciali, „Garantat 100%”!

Duminică, 6 octombrie, în debutul acestui nou sezon, invitatul lui Cătălin este Marius Manole, unul dintre cei mai „jucaţi” actori ai momentului. De la ora 23.15, pe TVR 1, TVR HD sau online pe TVR+, puteţi afla de ce Marius Manole afirmă că ar desfiinţa teatrele din România.