Diplomă de excelenţă pentru jurnalistul Răzvan Onesa

TVR.RO | actualizat: Luni, 29 Aprilie 2024
La aniversarea a 30 de ani de existenţă în peisajul presei economice autohtone, Top Business, una dintre publicaţiile care reuşeşte să existe şi în format print, i-a acordat jurnalistului TVR - Răzvan Onesa distincţia „Diplomă de excelenţă”.
Onesa premiu

Premiul este o recunoaştere  a realizărilor colegului nostru în domeniul jurnalismului economic de televiziune şi a capacităţii confirmate de a performa în domenii reprezentative ale societăţii, economiei şi culturii româneşti.

(w640) Onesa prem

„Sunt onorat pentru această recunoaştere din partea colectivului ziarului Top Business, una dintre puţinele publicaţii economice care au reuşit să traverseze, să reziste şi să surprindă într-o manieră profesionistă şi echidistantă, transformările societăţii din ultimii 30 de ani. Premiul obţinut s-a datorat şi faptului că, în ultimii 20 de ani, am făcut parte din echipa emisiunii „Investiţi în România!” - un program care m-a susţinut şi m-a ajutat să mă dezvolt  în construcţia şi analiza economică, socială şi culturală a subiectelor realizate. Mai nou, sunt bucuros şi recunoscător că fac parte şi din echipa emisiunii „Viaţa Satului” - un program de referinţă al Televiziunii Române, care îmi permite să-mi aduc contribuţia la informarea telespectatorilor în subiectele cu teme agrare pe care le abordez“, spune Răzvan Onesa.

Felicitări pentru premiu, implicare şi dedicare şi la cât mai multe!

(w640) Onesa prem