Teatru în TVR: spectacolele săptămânii 5–11 august

TVR.RO | actualizat: Marţi, 06 August 2019
Continuăm stagiunea estivală în aer liber cu două spectacole de teatru cu totul speciale și vă invităm şi în această săptămână la Grădina Molière . Descoperiți mai jos ce spectacole puteți vedea în a treia săptămână a stagiunii Teatru în TVR.

VINERI, 9 august – Înregistrare pentru TV - ora 20.30

Teatrul Nottara

„Paiaţele/ Efectul dăunător al tutuismului şi alcoolismului asupra organismului”

(w640)

O fantezie de Niculae Urs, după A.P. Cehov și nu numai...

Cu: Victoria Cociaș și Niculae Urs

Invitat special: Olimpia Urs

Spectacolul Paiațele este o fantezie de Niculae Urs, după proza scurtă a lui A.P. Cehov și nu numai. Montarea este o comedie în familie sau, altfel spus, o căsnicie „cu cântec(e)”. La baza scenariului, stau două lucrări ale lui A.P. Cehov: sceneta-monolog Despre efectul dăunător al tutunului și schița (nuvela) Ea și El.

BILETE ONLINE AICI

SÂMBĂTĂ, 10 august - ora 20.30

Teatrul Coquette

„Magnolii și cianură” de Olga Delia Mateescu

(w500)

Regizor: Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Cu: Orodel Olaru, Irina Ungureanu, Alexandra Gabriela Niță, Alexandru Mandu

O comedie polițistă, un spectacol labirint, dar nu unul spațial, ci unul cu ițe și situații încurcate. Patru personaje, patru suspecți! Cine este criminalul? Care sunt indiciile și către cine conduc?

Teatrul Coquette vă propune o mică excursie în lumea misterelor. Cineva raportează găsirea unui cadavru, care dispare brusc până la venirea poliției. O fi fost o simplă farsă? O fi unul dintre cazurile care rămân nerezolvate?

BILETE ONLINE AICI

 

***

Televiziunea Română continuă programul „Teatru în TVR”, pregătind o stagiune în adevăratul sens al cuvântului. Comedie - aceasta este tema celei de-a treia ediţii a programului „Teatru în TVR”. Se vor juca 6 titluri, fiecare dintre spectacolele stagiunii având mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în Grădina Molière, în perioada 26 iulie - 14 septembrie.

Toate spectacolele se desfăşoară în aer liber, iar accesul spectatorilor se va face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa Molière 2-4.

Biletele pot fi cumpărate de la teatrele partenere. La Grădina Molière, biletele pot fi achiziţionate cu o oră înainte de începerea spectacolului. Detalii despre program și bilete AICI.