„Magnolii și cianură”, un spectacol labirint, la Teatru în TVR

TVR.RO | actualizat: Vineri, 16 August 2019
Teatrul Coquette prezintă în cadrul celei de-a treia stagiunii de Teatru în TVR  „Magnolii și cianură”, de Olga Delia Mateescu , o comedie polițistă cu numeroase ițe încurcate.
Magnolii si cianura - piesa de teatru

În regia lui Ingrid Bonța, piesa îi are în rolurile principale pe Orodel Olaru, Irina Ungureanu, Alexandra Gabriela Niță, Alexandru Mandu. Scenografia este semnată de Daniel Divrician.

Spectacolul s-a jucat pe 10 august și se va mai juca pe 15 august (înregistrare pentru TV).

O comedie polițistă, un spectacol labirint, dar nu unul spațial ci unul cu ițe și situații încurcate. Patru personaje, patru suspecți! Cine este criminalul? Care sunt indiciile și către cine conduc?

Teatrul Coquette vă propune o mică excursie în lumea misterelor. Cineva raportează găsirea unui cadavru, care dispare brusc până la venirea poliției. O fi fost o simplă farsă? O fi unul dintre cazurile care rămân nerezolvate?

(w640) Magnolii s

(w640) Magnolii s

(w640) Magnolii s

***

Televiziunea Română continuă programul „Teatru în TVR”, pregătind o stagiune în adevăratul sens al cuvântului. Comedie - aceasta este tema celei de-a treia ediţii a programului „Teatru în TVR”. Se vor juca 6 titluri, fiecare dintre spectacolele stagiunii având mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în Grădina Molière, în perioada 26 iulie - 14 septembrie.

Toate spectacolele se desfăşoară în aer liber, iar accesul spectatorilor se va face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa Molière 2-4.

Biletele pot fi cumpărate de la teatrele partenere. La Grădina Molière, biletele pot fi achiziţionate cu o oră înainte de începerea spectacolului. Detalii despre program și bilete AICI.