HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR.194 DIN DATA DE 23.11.2009

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:
Art. 1 - Se aprobă participarea SRTV la licitatia organizata de FRF (termen limita de participare 25.11.2009) pentru achizitionarea meciurilor echipelor nationale de fotbal seniori, juniori, feminin si futsal, pe teren propriu pentru perioada 2010-2011, pentru pachetele A si B, pregatirea documentatiei aferente conform cererii de oferta atasate, precum si imputernicirea domnului Alexandru Sassu -Presedinte Director General- de a face o oferta in numele si pe seama SRTV in cadrul licitatiei.
Art. 2 - Conform Caietului de Sarcini, oferta este irevocabila si neconditionata, urmand ca, in baza acesteia, in cazul in care SRTv va castiga aceasta licitatie, SRTv sa incheie contractul cu Federatia Romana de Fotbal.
Art. 3 - Consiliul de Administratie va fi informat despre rezultatul licitatiei.
Art. 4 - De punerea în aplicare a prezentei Hotărâri răspunde dl. Alexandru Sassu- Presedinte- Director General.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.