HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR. 14 DIN DATA DE 25.02.2009

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:
Art. 1 Se aprobă următoarele modificări ale structurii organizatorice :
• Infiinţarea unui post de REDACTOR PREZENTATOR TV (COD: 245528) în cadrul Studioului TVR Cluj, Redacţia Minorităţi Cluj, în vederea întregirii normelor de muncă ale doamnelor Debreczeni Hajnalka şi Lengyel Isabella Erika, ambele angajate în prezent pe funcţia de redactor prezentator TV cu jumătate de normă în cadrul Redacţiei Minorităţi Cluj.
• Transferul doamnei Gasler Mihaela Gabriela, REFERENT DE SPECIALITATE STATISTICIAN (cod : 212204) de la Serviciul Drepturi de Autor, Direcţia Editorială la Departamentul Documentare Patrimoniu Arhivă, din cadrul aceleiaşi Direcţii Editoriale, pe un post vacant de ARHIVIST (cod : 243101).
• Prezenta hotărâre va intra în vigoare începând cu 1 martie 2009.
Art. 2 - De punerea în aplicare a prezentei Hotărâri a Comitetului Director răspunde domnul Mircea Neacşa, Coordonator Departament Resurse Umane.
Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.