A treia stagiune a programului „Teatru în TVR” continuă!

TVR.RO | actualizat: Joi, 15 August 2019
Vă așteptăm în „Grădina Molière. Accesul spectatorilor se face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa: Molière 2-4.

Vineri, 16 august și joi 22 august, ora 20.30: „Ursul” de A.P. Cehov (Teatrul Coquette)

http://www.tvr.ro/marius-bodochi-intr-o-comedie-clasica-la-tvr-ursul-de-a-p-cehov_25094.html#view

Piesa spune povestea tinerei văduve Popova, care îşi trăieşte doliul cu mare devotament, până într-o zi când în casa ei dă buzna un creditor furios venit să recupereze o datorie. Acesta pare să nu se înduplece de nicio sensibilitate feminină şi decide să nu se urnească până nu are câştig de cauză.

În distribuție: Marius Bodochi, Ruxandra Bălaşu, Gabriel Costan

Bilete aici: http://www.teatrulcoquette.ro/bilete-program-contact.html

ATENȚIE! Ambele reprezentații vor fi înregistrate pentru tv. Prin participare spectatorii sunt, implicit, de acord cu eventuala apariţie în cadrele care conţin public. Înregistrarea va începe la ora 21:00. Vă rugăm să vă programați sosirea în intervalul orar 20:00–20:45.

 

(w640)

Sâmbătă, 17 august, ora 20.30: „Paiațele” - Efectul dăunător al tutunismului și alcoolismului asupra organismului”/ Teatrul Nottara

http://www.tvr.ro/paia-ele-o-fantezie-dupa-cehov-la-teatru-in-tvr_25096.html#view

Spectacolul „Paiațele” este o fantezie de Niculae Urs, după proza scurtă a lui A.P. Cehov și nu numai. Montarea este o comedie în familie sau, altfel spus, o căsnicie „cu cântec(e)”. La baza scenariului, stau două lucrări ale lui A.P. Cehov: sceneta-monolog Despre efectul dăunător al tutunului și schița (nuvela) Ea și El.

Din distribuție fac parte Victoria Cociaș și Niculae Urs, iar Olimpia Urs este invitată specială.

Bilete aici: https://new.nottara.ro/?act=cont

 

(w640)

Duminică, 18 august, ora 20.30: „Acești nebuni fățarnici” - o coproducție Teatrul Arte dell’Anima - TVR

http://www.tvr.ro/ace-ti-nebuni-fatarnici-de-teodor-mazilu-la-teatru-in-tvr_25099.html#view

La prima vedere, protagoniștii nu par a fi „nebuni”. Aceștia își doresc să trăiască bine, au nevoie de dragoste și concep felurite combinații, unele destul de iscusite, pentru a-şi realiza planurile. Ei vor să trăiască „după cum îi taie capul”, satisfăcându-și pofte efemere şi interese meschine, în afara oricăror reguli.

În distribuțieIrina Cojar, Crina Lință, András Demeter, George Rotaru, Laur Drăgan

Regia și scenografia sunt semnate de Silvia Roman.

Bilete aici:

https://www.mystage.ro/spectacole/acesti-nebuni-fatarnici-1809/?fbclid=IwAR1nmgjr56qUUQamSBEKaC3GzxU1JzI-ATK4Y55lxxszZkwH3ZHB_l6EBDM

 

(w640)

Miercuri, 21 august, ora 20.30: „Cum se face” – regia și scenariul Octavian Strunilă

http://www.tvr.ro/cum-se-face-un-nou-spectacol-al-stagiunii-teatru-in-tvr_25210.html#view

Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste!

Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă - este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.

Reprezentațiile cu acest titlu vor avea distribuții diferite. Iată pe cine puteți vedea miercuri, 21 august: Octavian Strunilă, Andreea Mateiu, Anca Sigartău, Alexandru Conovaru și Daniel Haralambie.

Bilete aici:

https://www.iabilet.ro/bilete-cum-se-face-teatrul-in-tvr-44441/?fbclid=IwAR09dgG6EzZVWQLyJOMCv8y1LNdofV_dx6G-Z7ADemSTNQwJvLIyIFV_faE