„Cum se face", un nou spectacol în stagiunea Teatru în TVR

TVR.RO | actualizat: Joi, 27 Ianuarie 2022
O super comedie de bun gust, despre viaţa oamenilor de teatru - „Cum se face”, regia şi scenariul semnate de Octavian Strunilă, va putea fi văzută în a treia stagiune Teatru în TVR. Aflaţi mai jos programul reprezentaţiilor.

„Cum se face" – regia şi scenariul Octavian Strunilă

Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste!

Spectacolul „Cum se face”– scris și regizat de Octavian Strunilă - este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor şi reuşeşte să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viaţă.
În distribuţie, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe actorii Doina Teodoru, Delia Nartea, George Constantinescu şi Daniel Haralambie.

Spectacolul va avea următoarea reprezentaţie:

11 septembrie, ora 20.30

(w500)

Televiziunea Română continuă programul „Teatru în TVR”, o stagiune în adevăratul sens al cuvântului. Comedie - aceasta este tema celei de-a treia ediţii a programului „Teatru în TVR”. Se joacă 7 titluri, fiecare dintre spectacolele stagiunii având mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în grădina Grădina Molière, în perioada 26 iulie - 14 septembrie. Toate informaţiile despre programarea spectacolelor pot fi găsite pe tvr.ro şi pe pagina de FB Casa de Producţie, iar cele despre spectacole şi bilete - pe site-urile teatrelor:

Teatrul Nottara, Teatrul CoquetteTeatrul de ArtăTeatrul Arte dell’Anima, Teatrul de Comedie şi companiilor partenere.

Toate spectacolele se desfăşoară în aer liber, iar accesul se face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa Molière 2-4.