Marius Bodochi, într-o comedie clasică la TVR: „Ursul” de A.P. Cehov

TVR.RO | Vineri, 19 Iulie 2019
TVR deschide a treia stagiune de Teatru în TVR cu o comedie surprinzătoare, ai cărei protagoniști sunt o tânăra văduvă îndoliată, un creditor furios şi un valet fricos.
Ursul - piesa de teatru

Piesa „Ursul” de A.P. Cehov, o producție a Teatrului Coquette, în regia Ruxandrei Bălaşu, se va juca în 22 august, de la ora 20.30.

Din distribuție fac parte: Marius Bodochi (Grigorii Stepanovici Smirnov), Ruxandra Bălașu (Elena Ivanovna Popova) și Gabriel Costan (Luka).

(w640) Ursul - pi

Piesa spune povestea tinerei văduve Popova, cu ochi alunecoşi şi gropiţe în obraji, care îşi trăieşte doliul cu mare devotament, până într-o zi când în casa ei dă buzna un creditor furios venit să recupereze o datorie. Acesta pare să nu se înduplece de nicio sensibilitate feminină şi decide să nu se urnească până nu are câştig de cauză.

Tânăra domniţă nu numai că nu îi dă banii, dar îl şi provoacă la duel. Ce poate ieşi dintr-o asemenea situaţie complicată? Cu siguranţă o comedie de bună calitate.

(w640) Ursul - pi

(w500) Ursul - pi

(w640) Ursul - pi

(w640) Ursul - pi

(w640) Ursul - pi

***

Televiziunea Română continuă programul „Teatru în TVR”, pregătind o stagiune în adevăratul sens al cuvântului. Comedie - aceasta este tema celei de-a treia ediţii a programului „Teatru în TVR”. Se vor juca 6 titluri, fiecare dintre spectacolele stagiunii având mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în Grădina Molière, în perioada 26 iulie - 14 septembrie.

Toate spectacolele se desfăşoară în aer liber, iar accesul spectatorilor se va face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa Molière 2-4.

Biletele pot fi cumpărate de la teatrele partenere. La Grădina Molière, biletele pot fi achiziţionate cu o oră înainte de începerea spectacolului. Detalii despre program și bilete AICI.