Transmisiuni sportive şi ediţii speciale, în weekend la TVR | VIDEO

TVR1 | actualizat: Marţi, 20 Septembrie 2022
Duminică, 26 iunie, TVR 1 și TVR INFO au transmis, de la ora 21:00, o ediție specială cu sosirea sportivilor români participanţi la CM de Natație de la Budapesta, David Popovici şi Robert Glinţă.
robert glinta
robert glinta

David Popovici a cucerit două medalii de aur - la 100 şi 200 de metri liber - la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta.

În dimineaţa zilei de vineri, 24 iunie, înotătorul român Robert Glinţă s-a calificat în semifinalele probei de 50 m spate, la CM Budapesta 2022. Glinţă a concurat în seria a patra, terminând cursa pe locul 2, cu timpul de 24.79 de secunde. El a înregistrat al 7-lea timp din probă.

Sâmbătă, 25 iunie, în finala probei de 50 m spate, înotătorul s-a clasat pe locul 4 cu timpul de 24.57 secunde.

Evoluţia sportivilor români la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, aflat în plină desfăşurare, au fost analizate în emisiuni sportive, difuzate în acest weekend la TVR INFO.

Duminică, 26 iunie, TVR INFO și TVR 1 au transmis, de la ora 21:00, sosirea la Otopeni a sportivilor români participanţi la CM de Natație de la Budapesta, declaraţiile susţinute la aeroport, precum şi discuţiile acestora cu jurnaliştii prezenţi la eveniment.