„Ţară, ţară, cine eşti?”, în premieră la TVR | VIDEO

TVR1 | actualizat: Luni, 10 Octombrie 2022
O întrebare al cărei răspuns îl aflăm în fiecare vineri, la TVR 1, de la ora 18.55.

Televiziunea Română aduce telespectatorilor, în exclusivitate, din 30 septembrie, emisiunea „Ţară, ţară, cine eşti?”, un format inedit, primul de acest gen, care contrapune două Românii: una a problemelor şi alta a soluţiilor.

Fiecare ediţie va aduce în faţa publicului câte doi invitaţi – unul care cunoaşte foarte bine tema din perspectivă profesională şi unul care este un exemplu pentru cum a reuşit să rezolve pe cont propriu problema pusă în discuție.

Temele lansate se vor constitui în subiecte importante de dezbatere şi vor fi abordate din cât mai multe perspective împreună cu invitaţii, scoţând în evidență acele exemple de urmat care, multiplicate la scară națională, ar putea ameliora imaginea generală a României. Discuţia va fi susţinută și de reportaje și imagini adecvate, un rol important având și filmulețele primite din toată țara, de la oameni care au găsit în plan local soluții la temele dezbătute.

Emisiunea va fi moderată de Mădălina Dobrovolschi, jurnalist cu o experienţă în media de peste 20 de ani, timp în care a fost reporter, editor, prezentator de ştiri, realizator de talk-show politic.

„Este o bucurie pentru mine reîntoarcerea în lumea pe care o cunosc cel mai bine şi care a fost mereu cea mai apropiată de sufletul meu - televiziunea. Şi mă întorc oferind publicului un proiect de suflet. O emisiune care este dedicată nu problemelor, ci soluţiilor, o emisiune în care vedem că indiferent în câte topuri negative ar fi aşezată România, sunt oameni care reuşesc să găsească rezolvări”, declară Mădălina Dobrovolschi. „Implicarea socială, caritatea, disponibilitatea de a face bine schimbă mult soarta unei comunităţi. Vom cunoaşte împreună oamenii care au energia, deschiderea şi implicarea de a scoate România din zona topurilor negative. Şi vom vedea dacă soluţiile lor pot fi multiplicate la nivelul întregii societăţi. Abia aştept să mă revăd cu telespectatorii şi sper că <<Ţară, ţară, cine eşti? >> va intra în lista lor de preferinţe”, mai spune Mădălina.

Aşadar, echipa emisiunii şi invitaţii săi găsesc soluţii şi ne arată concret cum pot fi rezolvate problemele delicate. Din 30 septembrie, la „Ţară, ţară, cine eşti?” cu Mădălina Dobrovolschi, în fiecare vineri, de la ora 18.55, la TVR 1.