loader
Foto

Galerie foto

Sezonul al doilea al serialului „Ecaterina”, la TVR 1

La TVR 1, continuă povestea vieţii împărătesei Ecaterina a II-a a Rusiei – cunoscută şi ca Ecaterina cea Mare – cea care a devenit unul dintre cei mai inteligenţi, cultivaţi, dar şi temuţi monarhi din istoria Europei.

 

Drama istorică despre viaţa marii împărătese a Rusiei, Ecaterina a II-a, continuă cu sezonul al doilea la TVR 1. Vedem episoadele celui de-al doilea sezon în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 22.00. Din 21 martie, la TVR 1.

(w882)

(w882)

După moartea soţului ei, Ecaterina devine cea mai puternică femeie atât în Rusia, cât şi în Europa. În decursul a doar 5 ani, ea va fi cunoscută drept Ecaterina cea Mare. Ce o aşteaptă? Strălucitoare victorii militare, vârsta de aur a artelor şi ştiinţelor, o luptă feroce împotriva conspiraţiilor, dar şi pasionante poveşti de dragoste.

(w882)

(w882)

Al doilea sezon al serialului a avut premiera în Rusia în februarie 2017. În timpul difuzării, serialul a fost în topul celor mai urmărite filme şi seriale din Rusia, devenind cea mai populară serie TV în Federaţia Rusă. Actriţa Marina Aleksandrova, cea care o interpretează pe Ecaterina, a confirmat pe contul personal de Instagram că deja filmează pentru al treilea sezon al serialului TV.

(w882)

Din distribuţia filmului fac parte: Marina Aleksandrova, Aleksandr Yatsenko, Vladimir Yaglich, Isabel Schosnig.

(w882)

(w882)

Povestea serialului:

Trimisă într-un ţinut îndepărtat şi străin, la doar 16 ani, rebotezată Ecaterina odată cu trecerea la religia ortodoxă, tânăra prinţesă se confruntă cu intrigile de la curtea imperială, cu indiferenţa consortului ei şi cu planurile răuvoitoare ale împărătesei. Devenit împărat în 1762, Petru al III-lea încearcă să-şi izoleze soţia, dar Ecaterina a învăţat multe în anii petrecuţi în Rusia şi şi-a făcut aliaţi de nădejde. Cu sprijinul armatei şi al clerului, care-l forţează pe Petru să abdice, Ecaterina urcă pe tronul Rusiei şi devine suverană absolută. Urmează aproape 35 de ani de domnie a celei care va fi cunoscută drept Ecaterina cea Mare, unul dintre cei mai inteligenţi, cultivaţi, dar şi temuţi monarhi din istoria Europei.

Serialul a fost difuzat de TVR 1 în premieră în ianuarie 2019.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.