Semifinalele CM de Fotbal, exclusiv la TVR

TVR.RO | actualizat: Miercuri, 14 Decembrie 2022
Spectacolul fotbalistic de la cea mai importantă competiţie mondială a continuat la TVR 1, în direct şi în exclusivitate, pe 13 şi 14 decembrie cu etapa semifinalelor: Argentina - Croaţia şi Franţa - Maroc.

Maratonul sportului rege pe care TVR îl aduce în casele românilor de la Campionatul Mondial de Fotbal – Qatar 2022 aduce partide din ce în ce mai spectaculoase, pe măsură ce ne apropiem de actul final.

Cine va fi învingătoarea zilei de marţi, 13 decembrie? Argentina sau Croația? Dar a zilei de miercuri? Franța sau Maroc?

Croaţia a eliminat marea favorită Brazilia, după un meci plin de dramatism, decis prin loviturile de departajare, iar Argentina s-a calificat după un meci incendiar, cu Olanda. Cine merge în finală vedem astăzi, 13 decembrie, de la ora 12.00

De cealaltă parte, Marocul a oferit cele mai mari surprize ale Mondialului de până acum, eliminând din competiției două dintre favorite: Spania şi Portugalia. Urmează oare Franţa, campioana en titre? Aflăm în data de 14 decembrie, de la ora 21.00.

Franța vine după un meci fabulos cu Anglia, care a ținut microbiștii în suspans până la ultima fază. Rivalitatea istorică dintre selecționatele The three lions și Les Bleus a oferit o nouă partidă de excepție telespectatorilor care au ales TVR1.

Meciurile vor putea fi urmărite, în reluare, şi pe TVR INFO, de la ora 23.15, în zilele de 13, respectiv 14 decembrie.

Partidele de fotbal pot fi vizionate în direct şi în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe ecranele amplasate în apropierea scenei din cadrul Târgului de Crăciun.