Precizări TVR

TVR.RO | actualizat: Joi, 08 Octombrie 2020
Televiziunea Română

Ca urmare a comunicatului apărut în mediul online cu titlul „Tribunalul București a decis că Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind are dreptul legal să-și reprezinte membrii dinTeleviziunea Română!”, precizăm următoarele:

Decizia Tribunalului București NU este definitivă. Televiziunea Română va continua acțiunea în instanță până la pronunțarea unei soluții definitive în această speță.

În ceea ce privește cuantumul onorariului casei de avocatură contractate, suma vehiculată în comunicatul MediaSind NU este adevărată, cifra reală fiind departe de ceea ce au enunțat autorii textului. Este o nouă dovadă că, prin propagarea constantă de informaţii false, neverificate, MediaSind devine un periculos colportor de minciuni şi sursă de fakenews.

TVR respinge cu fermitate acuzaţiile pe care Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind le generează în permanenţă şi care sunt, ca de fiecare dată, mesaje care conţin ameninţări, minciuni, atacuri la persoană, instigare, care aduc grave prejudicii Televiziunii Române.

Acțiunile acestui sindicat nereprezentativ, MediaSind, pot fi calificate drept grave și periculoase iar Televiziunea Publică are dreptul, dar şi obligaţia, să ceară în instanţă încetarea acestor abuzuri şi corectarea nedreptăţilor şi a prejudiciilor aduse SRTv.

Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol