HOTARARILE CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE DIN DATA DE 13.11.2006

| actualizat:

Prezenţi: Tudor Giurgiu – Preşedinte – Director General, Tudor Barbu, Ioana Băntoiu, Sorin Burtea, Cornelia Constantin, Zsolt Galfalvi, Anne Jugănaru, Despina Neagoe, George Pruteanu, Radu Toader – membri.

Invitaţi: Felix Tudoriu – Consilier Juridic, Cicerone Grigorescu, reprezentant al SPUSTV, Cristina Constantinescu, Director al Departamentului Comunicare şi Relaţii Internaţionale, Cipriana Voicu, Director al Direcţiei Economice (la punctul 7), Iulian Pădurariu, Director al Direcţiei Marketing şi Vânzări (la punctul 10)

Membrii Consiliului de Administraţie au purtat discuţii cu privire la:

» dezbaterea în şedinţa din luna decembrie a subiectului legat de situaţia corespondenţilor teritoriali de ştiri;

» necesitatea consolidării clădirii – turn şi a construirii unei noi clădiri pentru arhiva S.R.Tv;

» importanţa îmbunătăţirii utilării şi a modului de funcţionare a studioului din Clădirea Pangrati;

» lipsa profesionalismului privind conceperea unor texte pentru seriale sau emisiuni de televiziune difuzate de TVR;

» prezentarea, în şedinţa din luna decembrie, a unui studiu privind performanţele înregistrate de TVR Cultural;

» desfăşurarea şedinţei Consiliului de Administraţie în data de 18 decembrie 2006, ora 13.00.

Propunere cu privire la aprobarea ordinii de zi a şedinţei Consiliului de Administraţie

Consiliul de Administraţie a aprobat, în unanimitate, ordinea de zi a şedinţei.

Propunere a Direcţiei Tehnico - Administrative cu privire la reconfigurarea Listei de investiţii a anului 2006 în conformitate cu adresa nr. 76984 din data de 30.10.2006

Consiliul de Administraţie a aprobat cu 10 voturi pentru, propunerea Direcţiei Tehnico - Administrative cu privire la reconfigurarea Listei de investiţii a anului 2006 în conformitate cu adresa nr. 76984 din data de 30.10.2006.

Propunere a Direcţiei ITandC cu privire la reconfigurarea Listei de investiţii pentru IT pe anul 2006 în conformitate cu adresa nr. 117111 din data de 30.10.2006

Consiliul de Administraţie a aprobat cu 10 voturi pentru, propunerea Direcţiei ITandC cu privire la reconfigurarea Listei de investiţii pentru IT pe anul 2006 în conformitate cu adresa nr. 117111 din data de 30.10.2006.

Propunere privind modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Consiliului de Administraţie al SRTv

Consiliul de Administraţie a aprobat cu 8 voturi pentru, 1 vot împotrivă (al domnului George Pruteanu) şi o abţinere (a domnului Tudor Barbu, abţinerea se datorează lipsei de clarificare a următoarelor concepte: afirmaţie critică, afirmaţie defăimătoare), modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Consiliului de Administraţie al SRTv conform adresei 114960 din data de 6.11.2006, cu următoarele amendamente:

» se va elimina articolul 4;

» se va elimina punctul b al articolului 3.

Propunere cu privire la modificări ale structurii organizatorice a Societăţii Române de Televiziune

Consiliul de Administraţie a aprobat cu 10 voturi pentru, modificările structurii organizatorice a Societăţii Române de Televiziune, conform adresei nr. 65323 din data de 9.11.2006.

Propunere privind aprobarea execuţiei bugetare pe perioada 01.01-30.09.2006 şi rectificarea bugetului pe trimestrul IV al anului 2006

Consiliul de Administraţie a aprobat cu 10 voturi pentru, execuţia bugetară pe perioada 01.01-30.09.2006 şi rectificarea bugetului pe trimestrul IV al anului 2006.

Informare cu privire la principalele activităţi şi proiecte desfăşurate de S.R.Tv în 2006

Consiliul de Administraţie a luat act de informarea cu privire la principalele activităţi şi proiecte desfăşurate de S.R.Tv în 2006.

Informare cu privire la activitatea editorială a SRTv pe primele 10 luni ale anului 2006

Consiliul de Administraţie a luat act de informarea cu privire la activitatea editorială a SRTv pe primele 10 luni ale anului 2006.

Informare cu privire la Strategia de Marketing pentru promovarea programelor şi a canalelor SRTv

Consiliul de Administraţie a luat act de informarea cu privire la Strategia de Marketing pentru promovarea programelor şi a canalelor SRTv.

Informare cu privire la drepturile şi obligaţiile ce revin salariaţilor TVR care pot beneficia de statutul de vedetă, penalizările care li se pot aplica, persoana care poate retrage statutul de vedetă şi modalităţile de aplicare a sancţiunilor

Consiliul de Administraţie a luat act de informarea cu privire la drepturile şi obligaţiile ce revin salariaţilor TVR care pot beneficia de statutul de vedetă, penalizările care li se pot aplica, persoana care poate retrage statutul de vedetă şi modalităţile de aplicare a sancţiunilor.

Informare cu privire la premierea campaniei de PR, realizată de Departamentul Comunicare şi Relaţii Internaţionale, pentru proiectul „Mari Români” în cadrul Galei Excelenţei în Relaţii Publice

Consiliul de Administraţie a luat act de informarea cu privire la premierea campaniei de PR, realizată de Departamentul Comunicare şi Relaţii Internaţionale, pentru proiectul „Mari Români” în cadrul Galei Excelenţei în Relaţii Publice.

Material informativ realizat de Splendid Media, pentru luna septembrie a anului 2006 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2005, cu privire la diferite aspecte

Consiliului de Administraţie i-a fost prezentat materialul informativ, realizat de Splendid Media, pentru luna septembrie a anului 2006 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2005, cu privire la mai multe aspecte:

» audienţa spoturilor publicitare;

» audienţa medie orară şi programe;

» estimarea pierderilor de bani din lipsa break-urilor;

» veniturile nete din publicitate;

» evoluţia cost per punctul de audienţă 2005-2006.

 Memoriu al unui grup de pompieri civili din cadrul Serviciului Administrare Imobile

Consiliul de Administraţie a luat act de informarea cu privire la memoriul unui grup de pompieri civili din cadrul Serviciului Administrare Imobile.

Informare cu privire la execuţia bugetară pentru proiectul Mari Români

Consiliul de Administraţie a amânat dezbaterea acestui subiect pentru şedinţa din luna decembrie a anului 2006. De asemenea, Consiliul de Administraţie a solicitat refacerea materialului referitor la execuţia bugetară pentru proiectul Mari Români şi prezenţa doamnei Silvia Ciurescu la şedinţa din luna decembrie a anului 2006.