HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR.51 DIN DATA DE 21.07.2010

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:
Art.1 Se aprobă mandatarea domnului Alexandru Lăzescu, Preşedinte Director General, pentru a reprezenta Societatea Română de Televiziune în relaţiile cu organizaţiile internaţionale şi cu televiziunile partenere din străinătate şi de a participa la reuniunile internaţionale.
Art.2 Mandatarea se face conform articolului 29 din Legea nr. 41/1994 (republicată) privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune: ,,Directorul general reprezintă Societatea Română de Radiodifuziune sau, după caz, Societatea Română de Televiziune în raporturile cu celelalte organe şi organizaţiile din ţară, precum şi în relaţiile internaţionale şi participă, cu aprobarea şi mandatul date de consiliul de administraţie, la reuniunile internaţionale".
Art. 3 - De punerea în aplicare a prezentei Hotârări răspunde doamna Elena Spanily, Şef Serviciu Relaţii Internaţionale.
Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.