HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR.46 DIN DATA DE 21.07.2010

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:
Art.1 Se aprobă demararea procedurii de achiziţie a serviciilor de transmisie prin satelit a programelor SRTv, în vederea încheierii unui contract pe 5 ani
Art.2 Componenţa comisiei de evaluare şi adjudecare a ofertelor va fi următoarea: Horia Cazan - preşedinte, Florin Băiatu, Gabriel Szilagyi, Dorel Dick, Mariana Dudu, membru supleant Dragoş Niculescu. Comisia va fi asistată din punct de vedere juridic de Marin Drumcea - Serviciul Juridic.
Art.3 - Sursa de finanţare este bugetul de Stat, urmând a se încheia acte adiţionale pentru fiecare an în urma alocării bugetare.
Art.4 - De punerea în aplicare a prezentei Hotărâri răspunde domnul Horia Cazan, Director Direcţia Tehnico-Administrativă.
Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.