HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR.31 DIN 25 MAI 2023

TVR.RO | actualizat: Luni, 26 Iunie 2023

În îndeplinirea atribuţiei conferite de Legea nr.41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, republicată, cu modificările şi completările ulterioare

 

În considerarea Hotărârilor Parlamentului României nr. 38 din 15 noiembrie 2021, prin care au fost desemnaţi membrii Consiliului de Administraţie al SRTv şi nr. 40 din 15 noiembrie 2021, prin care a fost desemnat Preşedintele Consiliului de Administraţie al SRTv,

 

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

 

Art. 1 – Se aprobă schema organizatorică de principiu, care va sta la baza modificării structurii organizatorice a societăţii, prin reaşezarea resurselor umane şi a proceselor de lucru din cadrul serviciului public de televiziune, în varianta propusă de membrii Consiliului de Administraţie, anexată prezentei hotărâri.

Art. 2Organigrama va intra în vigoare odată cu hotărârea Consiliului de Administraţie de aprobare a atribuţiilor, competenţelor şi responsabilităţilor fiecărei structuri funcţionale şi a funcţiilor aferente fiecărei structuri, cel târziu în şedinţa Consiliului de Administraţie din luna septembrie 2023.

Art. 3Se aprobă constituirea unui grup de lucru, format din toţi membrii Consiliului  de Administraţie, pentru supervizarea elaborării documentelor necesare punerii în aplicare a organigramei funcţionale a SRTv şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al SRTv.

Art. 4De punerea în aplicare a prezentei hotărâri răspund Preşedintele Director General, membrii Consiliului de Administraţie al SRTv, Departamentul Resurse Umane si Grupul de lucru constituit prin Decizia PDG nr. J 11/10.02.2023.