HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR.26 DIN 22 MARTIE 2023

TVR.RO | actualizat: Marţi, 16 Mai 2023

În îndeplinirea atribuţiei conferite de Legea nr.41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, republicată, cu modificările şi completările ulterioare

În considerarea Hotărârilor Parlamentului României nr. 38 din 15 noiembrie 2021, prin care au fost desemnaţi membrii Consiliului de Administraţie al SRTv şi nr. 40 din 15 noiembrie 2021, prin care a fost desemnat Preşedintele Consiliului de Administraţie al SRTv,

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art. 1 – Se aprobă nominalizarea reprezentanţilor Asociatului unic în Adunarea Generală a Filialei SRTv SRL Chişinău: Adelina Ciobanu-Consilier în management în cadrul Compartimentului Corp Control, Smaranda Vornicu-Shalit, Producător tv, Direcţia Programe, Departament TVR 1, Cristian Văileanu-Coordonator cu atribuţii de Director Direcţia Studiouri Centrale, conform notei nr.C/227/16.03.2023.

Art. 2 – (1) Mandatul membrilor Adunării Generale a Asociaţilor Filialei SRTv din Republica Moldova este valabil în perioada 01.04.2023-31.12.2023.

(2) Membrii Adunării Generale a Asociaţilor Filialei SRTv vor reprezenta interesele SRTv in cadrul Filialei SRTv SRL Chişinău si vor prezenta o informare trimestriala Consiliului de Administratie al SRTv.

Art. 3 – (1) Se aprobă acordarea unei indemnizaţii lunare pentru fiecare membru al Adunării Generale a Asociaţilor a Filialei Societăţii Române de Televiziune SRL din Republica Moldova, în cuantum de 25% din salariul de bază al directorului Filialei SRTv SRL din Republica Moldova, pentru toată perioada de valabilitate a mandatului.

(2) Suma pentru plata indemnizaţiei menţionate la Art.3 alin. (1) va fi suportată din bugetul Filialei Societăţii Române de Televiziune SRL – Chişinău.

Art. 4 – De punerea în aplicare răspund Administratorul Filialei SRTv din Republica Moldova şi membrii Adunării Generale a Filialei SRTv SRL Chişinău.

 

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.