HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR.176 DIN DATA DE 29.10.2009

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:
Art. 1 - Se aprobă alocarea de fonduri în Lista de Investiţii 2009 la poziţia I A 3 - "Sistem integrat digital de editare, difuzare şi arhivare a ştirilor" în vederea suportării din fonduri proprii SRTV a diferenţei de 1.237.000 lei dintre valoarea contractului încheiat cu asociaţia compusă din firmele Netorium GMbH şi S.C. AF Marcotec şi suma alocată de la bugetul de stat 2009 pentru achiziţionarea acestui sistem integrat digital de editare, difuzare şi arhivare a ştirilor.
Art. 2 - Sursa de finanţare a contractului este Lista de investiţii 2009, poziţia I A 3 - "Sistem integrat digital de editare, difuzare şi arhivare a ştirilor" (poziţia include alocaţia bugetară şi fonduri proprii SRTV).
Art. 3 - De punerea în aplicare a prezentei Hotărâri a Consiliului de Administraţie răspunde domnul Horia Cazan, Director Direcţia Tehnico-Administrativă.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.