HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR 168 DIN DATA DE 16.10.2008

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:

Art.1 Se aprobă demararea unei proceduri de achiziţie publică (licitaţie publică) pentru selectarea şi încheierea unui contract pe o perioadă de 3 ani cu o regie de media care să vândă spaţiul publicitar al SRTv, aferent canalelelor TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR INFO, TVR CULTURAL, TVR HD si TVR Internaţional, cel de pe Teletextul TVR şi de pe website-ul www.tvr.ro, prin încheierea, în numele şi pe seama SRTv, a unor contracte de publicitate cu clienţii, cu difuzarea sau postarea de către SRTv, a reclamelor ce vor rezulta din contractele astfel încheiate.
Art. 2 Comisia de evaluare a ofertelor este formată din: Alexandru Sassu - Preşedinte-Director General, Cipriana Voicu - Director Direcţia Economică, Simona Dobrescu - Director Direcţia Marketing şi Comunicare de Produs, Remus Codreanu - Coordonator Serviciul Juridic (supleant: Monica Purcaru consilier juridic) şi Marioara Dudu - Şef Serviciu Achiziţii-Licitaţii.
Art. 3 De punerea în aplicare a prezentei hotărâri răspunde doamna Simona Dobrescu, Director Direcţia Marketing şi Comunicare de Produs.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.