HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR.159 DIN DATA DE 29.10.2009

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:

Art. 1 - Se aprobă conditiile economice si de selectie care vor sta la baza unui contract dintre SRTv si compania NBC Universal cu sediul principal in Amsterdam, Olanda, având ca obiect achizitionarea unui pachet de programe pentru difuzare pe TVR 1, TVR 2 şi TVR Cultural, precum şi încheierea Anului VI in noile conditii.
Art.2 - In vederea negocierii contractului in conditii optime pentru SRTv si pentru evitarea unor litigii ulterioare se vor face demersurile necesare in vederea angajarii unei firme de avocatura cu drept de practica in SUA (statul in care NBC UNIVERSAL isi are licenta), care va asista din punct de vedere juridic comisia de negociere.
Art. 3 - De punerea în aplicare a prezentei Hotărâri a Consiliului de Administraţie răspunde domnul Horia Romanescu, Director Direcţia Programe.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.