HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR 142 DIN DATA DE 05.09.2008

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:
Art. 1 - Se aprobă demararea procedurilor de achizitionare de spatiu media pentru promovarea pe radio a canalelor, a produselor SRTv, precum şi a site-ului www.tvr.ro, pe trim. IV 2008, conform materialelor anexate.
Art. 2 - Comisia de evaluare a ofertelor va fi formată din: Simona Dobrescu - Preşe- dinte comisie, Horia Romanescu-Director Direcţia Programe, Alina Birman-Brand Manager în cadrul Direcţiei Marketing şi Comunicare de Produs, Marioara Dudu-Şef Serviciu Achiziţii-Licitaţii, Remus Codreanu-Coordonator Serviciul Juridic.
Art. 3 - De punerea în aplicare a prezentei Hotărâri a Consiliului de Administraţie răspunde doamna Simona Dobrescu, Director Direcţia Marketing şi Comunicare de Produs.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.