HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR.103 DIN DATA DE 26.10.2010

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:
Art.1 Se aprobă includerea în Lista de investiţii 2010 a achiziţiei de echipamente necesare transmisiei emisiunilor programului TVR 3 din Studioul 4 şi alocarea de fonduri în cadrul poziţiei I B, în vederea demarării procedurilor de achiziţie.
Valoarea estimată este de 55.000 lei cu TVA inclus, va fi prevazută în Lista de investiţii 2010 şi va fi suportată din fonduri proprii SRTv.
Art.2 Componenţa comisiei de evaluare a ofertelor este următoarea: Dragoş Niculescu-preşedinte, Florin Băiatu, Bogdan Crăciunescu, Daniel Şelaru, Veronica Catargiu, membri supleanţi Horia Cazan, Dorel Dick. Comisia va fi asistată din punct de vedere juridic de Traian Drumcea, Serviciul Juridic.
Art.3 - De punere în aplicare a prezentei Hotărâri răspunde Horia Cazan, Director Direcţia Tehnico-Administrativă.
Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.