HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR. 86 DIN DATA DE 01.07.2009

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:

Art.1 Se aprobă suplimentarea bugetului Direcţiei Tehnico-Administrative pentru achi- zitionarea unor tipuri de cabluri pentru alimentarea cu energie electrică a echipamentelor Tv, precum si demararea unei proceduri de selectie de oferte, pentru achizitionarea unor tipuri de cabluri pentru alimentarea cu energie electrică a echipamentelor Tv.
Art.2 - Componenţa comisiei de evaluare este următoarea: Gabriel Chirion, preşe- dinte; Gabriel Stanciu, Sorin Cotîrţă, Vasile Grădişteanu, Radu Popescu, expert cooptat Marius Sandu.
Art.3 - De punerea în aplicare a prezentei Hotărâri răspund domnul Titi Dincă - Director Direcţia Artistică şi Producţie şi domnul Horia Cazan - Director Direcţia Tehnico-Administrativă.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art. 26 din Legea nr. 41/1994, repu-blicată, cu modificările şi completările ulterioare.