HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE NR. 232 DIN DATA DE 18.12.2008

| actualizat:
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:

Art. 1 Se aprobă demararea unei « selectii de oferte » pentru selectarea unei regii de media, in vederea incheierii unui contract de comision avand ca obiect gestionarea si vanzarea spatiului publicitar al SRTv, aferent Canalelor TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Info, TVR Cultural si TVR International, cel de pe Teletextul TVR si de pe website-ul www.tvr.ro, prin incheierea, in nume propriu, dar pe seama SRTv, a unor contracte de publicitate cu clientii, cu difuzarea sau postarea de catre SRTv a reclamelor ce vor rezulta din contractele astfel incheiate.
Art. 2 Comisia de evaluare a ofertelor este formată din: Alexandru Sassu - Preşedinte-Director General, Cipriana Voicu - Director Direcţia Economică, Simona Dobrescu - Director Direcţia Marketing şi Comunicare de Produs, Remus Codreanu - Coordonator Serviciul Juridic şi Marioara Dudu - Şef Serviciu Achiziţii-Licitaţii.
Art. 3 De punerea în aplicare a prezentei hotărâri răspunde doamna Simona Dobrescu, Director Directia Marketing si Comunicare de Produs.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.