HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTAŢIE NR.77 DIN 29 OCTOMBRIE 2020

TVR.RO | actualizat: Vineri, 30 Octombrie 2020

În îndeplinirea atribuţiei conferite de Legea nr.41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, republicată, cu modificările şi completările ulterioare

În considerarea Hotărârilor Parlamentului României nr. 14 din 28 martie 2018, prin care au fost desemnaţi membrii Consiliului de Administraţie al SRTv şi nr. 16 din 28 martie 2018, prin care a fost desemnat Preşedintele Consiliului de Administraţie al SRTv,

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta

HOTĂRÂRE

Art. 1 – (1) Se aprobă începerea negocierilor cu Federaţia Română de Fotbal pentru obţinerea drepturilor de transmitere a meciurilor de calificare a echipei naţionale U21 la EURO 2023 şi trimiterea unei oferte financiare către FRF, conform expunerii de motive DP nr. 35010/23.10.2020 .

(2) Sursa de finanţare: Bugetul Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive, în conformitate cu alocarea bugetelor anuale aferente perioadei contractual.

Art. 2 – Componenţa comisiei de negociere este următoarea: Carla Tompea-Coordonator cu atribuţii de director Direcţia Programe; Mircea Medaru-Coordonator cu atribuţii de director Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive; Liliana Potecă-Coordonator cu atribuţii de director Departament Economic; Dan Banu-Producător delegat Direcţia Programe; Roxana Ionescu- Coordonator cu atribuţii de director Departament Juridic.

Art. 3 - De punerea în aplicare a prezentei hotărâri răspund Directia Programe şi Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive.