loader
Foto

Călugărul care şi-a vândut Oltcit-ul, la „Profesioniştii”

„Suntem trecători pe acest pământ, patria noastră este Cerul” – sub acest motto se desfăşoară dialogul Eugeniei Vodă cu părintele călugăr Ilarion Dan, la „Profesioniştii” de sâmbătă. Ediţia se vede la TVR 1 şi TVR+ pe 31 martie, ora 23.00.

 

Invitatul Eugeniei Vodă la ediţia de sâmbătă, 31 martie, a Profesioniştilor este părintele călugăr Ilarion Dan, de la Mănăstirea Crucea, din Dobrogea.

„Acum câţiva ani am citit Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul - declară Eugenia Vodă -, un bestseller despre un avocat american celebru care îşi abandonează viaţa de până atunci, îşi vinde inclusiv Ferrari-ul, şi pleacă în India, ca să devină călugăr budist. Invitatul nostru, înainte de a deveni călugăr, a fost... director de bancă! Iar maşina pe care şi-a vândut-o, la un moment dat, a fost un Oltcit...”

În prag de sărbători, la Profesioniştii, Eugenia Vodă ne propune o ediţie cu şi despre un om care şi-a găsit Calea... O emisiune cu motto-ul: „Suntem trecători pe acest pământ, patria noastră este Cerul”.

 

De sâmbătă, 17 martie, a început un nou sezon Profesioniştii, o nouă serie de premiere cu invitaţi din cele mai diverse domenii, de la medicină până la contraspionaj. Emisiunea Profesioniştii este la TVR 1 şi TVR+ în fiecare sâmbătă, la ora 23.00. Primul invitat al Eugeniei Vodă la Profesioniştii, din noul sezon, a fost celebrul regizor Andrei Şerban. Sâmbătă, 24 martie, în platoul Profesioniştilor a fost invitat un fost ofiţer de informaţii şi profesionist al contraspionajului, colonelul Filip Teodorescu.

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...