Călugărul care şi-a vândut Oltcit-ul, la „Profesioniştii”

TVR.RO | Miercuri, 28 Martie 2018
„Suntem trecători pe acest pământ, patria noastră este Cerul” – sub acest motto se desfăşoară dialogul Eugeniei Vodă cu părintele călugăr Ilarion Dan, la „Profesioniştii” de sâmbătă. Ediţia se vede la TVR 1 şi TVR+ pe 31 martie, ora 23.00.

Invitatul Eugeniei Vodă la ediţia de sâmbătă, 31 martie, a Profesioniştilor este părintele călugăr Ilarion Dan, de la Mănăstirea Crucea, din Dobrogea.

„Acum câţiva ani am citit Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul - declară Eugenia Vodă -, un bestseller despre un avocat american celebru care îşi abandonează viaţa de până atunci, îşi vinde inclusiv Ferrari-ul, şi pleacă în India, ca să devină călugăr budist. Invitatul nostru, înainte de a deveni călugăr, a fost... director de bancă! Iar maşina pe care şi-a vândut-o, la un moment dat, a fost un Oltcit...”

În prag de sărbători, la Profesioniştii, Eugenia Vodă ne propune o ediţie cu şi despre un om care şi-a găsit Calea... O emisiune cu motto-ul: „Suntem trecători pe acest pământ, patria noastră este Cerul”.

 

De sâmbătă, 17 martie, a început un nou sezon Profesioniştii, o nouă serie de premiere cu invitaţi din cele mai diverse domenii, de la medicină până la contraspionaj. Emisiunea Profesioniştii este la TVR 1 şi TVR+ în fiecare sâmbătă, la ora 23.00. Primul invitat al Eugeniei Vodă la Profesioniştii, din noul sezon, a fost celebrul regizor Andrei Şerban. Sâmbătă, 24 martie, în platoul Profesioniştilor a fost invitat un fost ofiţer de informaţii şi profesionist al contraspionajului, colonelul Filip Teodorescu.

 

 

 

TVR +
Canalul TVR YouTube