Teatru la TVR 3: "Harvey", de Mary Chase

TVR.RO | actualizat: Vineri, 10 Aprilie 2020
Vineri, 27 martie, ora 20.00, ați urmărit spectacolul "Harvey", în regia lui Tudor Mărăscu. Ați putut revedea piesa  pe 30 martie, ora 14.00, la TVR 3.

Elwood (Radu Beligan) şi-a adus sora (Adela Marculescu) şi nepoata (Cristina Pancu) la disperare! Deşi pare un om normal, el povesteşte tuturor despre un prieten nedespărţit, invizibil - un iepure uriaş, care poartă numele de Harvey. Când sora lui încearcă să-l interneze într-un sanatoriu, medicii cred ca ea este bolnavă. Încurcăturile se ţin lanţ, iar Harvey, deşi invizibil, este tot mai prezent în viaţa bunului şi simpaticului Elwood.

„Harvey” i-a adus lui Mary Chase Premiul Pulitzer în 1945.

(w640)

Regia: Tudor Mărăscu

Cu: Radu Beligan, Adela Mărculescu, Damian Crâşmaru, Dan Puric, Simona Bondoc, Raluca Penu, Răducă Iţcuş, Cristina Pancu, Alexandru Hasnaş, Catiţa Ispas, Valentin Uritescu.

Spectacolul „Harvey” a fost difuzat în 27 martie, de la ora 20.00 și la: TVR Timișoara, TVR Craiova, TVR Iași.

***

Teatrul Național de Televiziune se vede în fiecare zi pe TVR 3

(w640)

Pe tot parcursul acestei săptămâni, care ne-a pus la încercare în multe feluri, Televiziunea Română a difuzat spectacole de teatru tv care să facă mai ușor statul în casă. În fiecare zi ați putut urmări câte două spectacole, la ora 14.00 și la ora 20.00: spectacole pentru copii,  dramaturgie contemporană, portrete ale creatorilor de teatru și, desigur, capodopedere ale dramaturgiei clasice, spectacole din Arhiva de Aur TVR. Actorii din distribuții v-au adresat mesaje de încurajare și invitații să urmăriți Teatrul Național de Televiziune.

Urmează o nouă săptămână cu același algoritm:

  • TVR 3
  • ora 20.00 – titlu nou
  • ora 14.00 – reluări
  • spectacolele  de luni până joi – reluare a doua zi
  • spectacolul de vineri – reluare lunea următoare
  • spectacolul de duminică – reluare sâmbăta următoare

Programul se poate modifica, în funcție de evenimentele curente. Vă rugăm să urmăriți pagina TVR, și paginile de Facebook și Instagram. Vom comunica în fiecare zi ce puteți vedea și la ce oră.

***

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR, difuzat pe canalele TVR și, în funcție de drepturi, online pe TVR+.

Producător coordonator: DEMETER András István