Teatru în TVR: Concerte, comedii şi drame

TVR.RO | actualizat: Miercuri, 07 Septembrie 2016
UPDATE: Din motive independente de Televiziunea Română, concertul Antaki (joi, 8 septembrie) şi piesa Huevos Congelados (sâmbătă, 10 septembrie) au fost amânate.  
Concert Antak Teatru in TVR
Huevos Congelados Teatru in TVR
piesa Interpretul
Concert Antak Teatru in TVR
Huevos Congelados Teatru in TVR
piesa Interpretul

Joi, 8 septembrie, ora 20.00

Teatrul Luni de la Green Hours / Concert Antaki"

Miruna Maria este o foarte tânără voce, care izbucnește în muzica românească de calitate, interpretând și jucându-se atât cu standarde jazz, cât și cu piese cunoscute de la The Beatles, sau Pink Floyd și interferându-și programul cu creații originale.

Împreună cu 2 tinere muziciene, la fel de talentate, care își îmbină vocile armonios cu pianul, respectiv chitara, Miruna Maria formează grupul Antaki – o propunere interesantă și de neratat de fusion, cu influențe predominante de rock progresiv, dar și cu un touch de jazz și pop.

Mai multe detalii aici.

 

Vineri, 9 septembrie, ora 20.30

Asociația Culturală Spectaculis / „Huevos Congelados”, de Rucsandra Popa

Distribuţia: Adriana Titieni, Maria Radu, Grațiela Bădescu, Aron Alexandru Lucian

Huevos Congelados este o tragicomedie în patru personaje pe tema infertilității, după un text de Rucsandra Pop, care îi are în distribuție pe Adriana Titieni, Maria Radu, Grațiela Bădescu și Aron Alexandru Lucian. Piesa  abordează un subiect tabu în România – infertilitatea.



În timpul unei curse de avion pe ruta Barcelona-București, trei femei încep să discute zgomotos pe chestiuni foarte intime. Deși nu au aceeași vârstă, iar experiențele de viață sunt diferite, cele trei femei află că au trei lucruri în comun: au același nume – Maria, niciuna dintre ele nu are o relație de cuplu sănătoasă și nu au copii, cu toate că își doresc acest lucru.

Mai multe detalii aici.


Duminică, 11 septembrie, ora 20:30

Teatru la Cinema / „Interpretul”

de Tristan Bernard

Cu: Radu Gheorghe, Georgeta Ciocârlan, Anca Sigartău şi Răzvan Popa

Personajul principal, Eugen, caută de lucru și, în disperare de cauză, se angajează ca interpret la hotel, deși nu stăpânește nicio limbă straină. Spre ghinionul lui, tocmai atunci vin din Anglia să se refugieze acolo doi tineri în încercarea de a se ascunde de tatăl fetei, care, evident, îi urmărește și apare și el în hotel.

Mai multe detalii aici.