„Interpretul” lui Tristan Bernard revine la „Teatru în TVR”

TVR.RO | actualizat: Luni, 12 Septembrie 2016
Duminică, 11 septembrie, de la ora 20:30, urmăriţi piesa „Interpretul”, de Tristan Bernard, după o traducere de Radu Beligan şi regizată de Radu Gheorghe.
piesa Interpretul
piesa Interpretul
piesa Interpretul
piesa Interpretul
piesa Interpretul
piesa Interpretul
piesa Interpretul
piesa Interpretul

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Duminică, 11 septembrie, ora 20:30

Teatru la Cinema / „Interpretul”

de Tristan Bernard

Traducerea: Radu Beligan

Regia: Radu Gheorghe

Cu: Radu Gheorghe, Georgeta Ciocârlan, Anca Sigartău şi Răzvan Popa

Personajul principal, Eugen, caută de lucru și, în disperare de cauză, se angajează ca interpret la hotel, deși nu stăpânește nicio limbă straină. Spre ghinionul lui, tocmai atunci vin din Anglia să se refugieze acolo doi tineri în încercarea de a se ascunde de tatăl fetei, care, evident, îi urmărește și apare și el în hotel.

Felul cum traduce Eugen cererile clienților duce inexorabil la încurcături care mai de care mai comice. Oare va găsi personajul principal din piesă soluţia de a ieşi din toate încurcăturile în care singur s-a băgat? Oare cunoscând mai multe limbi, poţi comunica mai uşor şi cu mai mulţi oameni? Oare spectatorii vor învăţa ceva din această comedie muzicală? La toate aceste întrebări doar publicul va putea răspunde vizionând spectacolul Interpretul.

***

Accesul la spectacole se face în baza biletelor pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 20:00. Spectatorii sunt solicitați să prezinte la intrare, un document de identitate.

Biletele se pot rezerva la numărul de telefon 0310.051.620.

Achiziţia biletelor se poate face online de pe www.teatrulacinema.ro sau direct de la casa de bilete a cinematografului. Preţul unui bilet întreg este 35 de lei și 20 de lei pentru pensionari, elevi și studenți.

Biletele se pot achiziționa și de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati
nr. 8 – 10, începând cu ora 19.30.