Spectacol de teatru oferit celor din prima linie în lupta împotriva COVID-19

TVR.RO | actualizat: Luni, 04 Ianuarie 2021
În cea de-a patra stagiune Teatru în TVR, organizată de Televiziunea Română, spectacolul „Sarmale cu dragoste” susţinut de Trupa Lui's Art este dedicat celor din „linia întâi”, care luptă împotriva pandemiei de COVID-19.
tvr

Sunt cadre medicale, polițiști, pompieri, militari, jandarmi, care de mai bine de patru luni luptă contracronometru pentru a salva viețile oamenilor. Ca semn de prețuire, Televiziunea Română, în cadrul campaniei #RespectCelorDinLiniaÎntăi, le oferă o seară de relaxare la un spectacol de teatru în curtea TVR.

Duminică, 9 august 2020, de la ora 21.00, aceştia au fost aşteptaţi la spectacolul „Sarmale cu dragoste”, al autoarei Ivona Boitan. Reprezentaţia este parte a proiectului „Teatru în TVR” - cel mai important proiect al Televiziunii Române din acest an, organizat în aer liber, care aduce publicului 18 spectacole de teatru, susţinute de 11 trupe, în 55 de zile cu tot atâtea reprezentaţii.

Este o invitaţie la o binemeritată clipă de relaxare pentru toţi cei care formează linia întâi în lupta împotriva COVID-19. Cei care, cu devotament și spirit de sacrificiu, sunt prezenți zilnic la datorie, muncind în condiții dificile, asumându-și riscuri pe care puțini dintre noi ni le-am asuma”, a declarat Preşedintele-Director General al TVR, Doina Gradea.

Spectacolul va avea loc în aer liber, în grădina TVR, unde gradenele sunt plasate cu respectarea distanței şi a tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV2.

Despre Spectacolul  „Sarmale cu dragoste”

„Sarmale cu dragoste” susţinut de Trupa Lui's Art, textul şi regia fiind semnate de Ivona Boitan. Cu Victoria Dicu și Nicodim Ungureanu, „Sarmale cu dragoste” este o comedie spumoasă, romantică, un amestec de iubire, tandrețe, și... picanterie. Un spectacol cu un el și o ea, trecuți de prima tinerețe, cei doi ajung să se cunoască în sala de așteptare a unui cardiolog. Pe lângă boala de inimă, îi unește pasiunea pentru fumat, cafea, dar, mai ales, pentru sarmale...

Proiect susținut de Fundația Fildas Art, prin programul Catena pentru Artă și
GRANDE GLORIA PRODUCTION SA, prin mărcile Hygienium și Grande Natura.
Mulțumiri S.C. Stage&Ledtech SRL și BEST ADVERTISING & CONSULT SRL!

 

Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol