LUNI
7 IUL
2025-07-07
MARŢI
8 IUL
2025-07-08
MIERCURI
9 IUL
2025-07-09
JOI
10 IUL
2025-07-10
VINERI
11 IUL
2025-07-11
SÂMBATĂ
12 IUL
2025-07-12
DUMINICĂ
13 IUL
2025-07-13
LUNI
14 IUL
2025-07-14
MARŢI
15 IUL
2025-07-15
MIERCURI
16 IUL
2025-07-16
JOI
17 IUL
2025-07-17
VINERI
18 IUL
2025-07-18
SÂMBATĂ
19 IUL
2025-07-19
DUMINICĂ
20 IUL
2025-07-20
LUNI
21 IUL
2025-07-21
MARŢI
22 IUL
2025-07-22
MIERCURI
23 IUL
2025-07-23
JOI
24 IUL
2025-07-24
VINERI
25 IUL
2025-07-25
SÂMBATĂ
26 IUL
2025-07-26
DUMINICĂ
27 IUL
2025-07-27
(GMT +3:00)
Pentru a alege canalul preferat deselectează unul din posturile selectate.
TVR1 TVR2 TVR3 TVRi TVR CULTURAL
TVR INFO TVR Sport TVR Folclor TVR MOLDOVA    
TVR TIMIŞOARA TVR CLUJ TVR CRAIOVA TVR TÂRGU-MUREŞ TVR IAŞI
Programul zilei: 13-07-2025
 
06 : 00
06 : 00
Teleshopping

06 : 05
E vremea ta!

E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice.

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu

(Reluare)
E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice. Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu (Reluare)
06 : 20
Sport

06 : 00
Editie speciala

Congres PNL

Moderator Roxana Zamfirescu

Invitat Ramona Avramescu

(Reluare)
Congres PNL Moderator Roxana Zamfirescu Invitat Ramona Avramescu (Reluare)
06 : 30
06 : 40
Teleshopping

06 : 55
Imnul României

06 : 55
Starea Planetei

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți!

Producător şi realizator Cristina Dănilă

Redifuzare

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți! Producător şi realizator Cristina Dănilă Redifuzare
07 : 00
07 : 00
Universul credinţei

Prezintă: Andrei Victor Dochia

-Editorialul săptămânii-Jurnalistul Răzvan Bucuroiu ne propune o perspectivă asupra Apostolului citit în Duminica a 5-a după Rusalii.

-Evenimentele săptămânii-La Catedrala Patriarhală din București au loc manifestări liturgice prilejuite de sărbătoarea Aducerii Moaștelor Sfântului Cuvios Dimitrie.

-Reportaj-Duminică, 6 iulie, la Mănăstirea Râmeț a avut loc prima prăznuire a Sfântului Dometie de la Râmeț și proclamarea locală a canonizării acestuia.

-Reportaj - Miercuri, 9 iulie, Manastirea Neamț a fost în sărbătoare, celebrând praznicul icoanei Maicii Domnului Îndrumătoarea. Anul acesta s-au împlinit opt ani de la înscrierea oficială în calendar a zilei de cinstire a icoanei, cunoscută și sub numele de Lidianca.

-Reportaj-Pe 12 iulie s-a celebrat Cinstirea Icoanei Maicii Domnului Prodromița de la Muntele Athos.

-Înțelesuri creștine-Părintele profesor Gheorghe Holbea vorbește despre virtutea dreptății din perspectivă creștină.

-Cartea de duminică-Un album dedicat icoanei Maicii Domnului Prodromița.

-Dialogurile dimineții-Părintele Octavian Blaga vorbește despre dragostea lui Dumnezeu, cu sensibilitate și autenticitate.

-Reportaj-Aniversarea a 85 de ani de viață, 60 de ani de preoție și 35 de ani de episcopat a Preasfințitului Petru Gherghel, Episcop romano-catolic emerit de Iași.

​Producător Andrei-Victor Dochia

Prezintă: Andrei Victor Dochia -Editorialul săptămânii-Jurnalistul Răzvan Bucuroiu ne propune o perspectivă asupra Apostolului citit în Duminica a 5-a după Rusalii. -Evenimentele săptămânii-La Catedrala Patriarhală din București au loc manifestări liturgice prilejuite de sărbătoarea Aducerii Moaștelor Sfântului Cuvios Dimitrie. -Reportaj-Duminică, 6 iulie, la Mănăstirea Râmeț a avut loc prima prăznuire a Sfântului Dometie de la Râmeț și proclamarea locală a canonizării acestuia. -Reportaj - Miercuri, 9 iulie, Manastirea Neamț a fost în sărbătoare, celebrând praznicul icoanei Maicii Domnului Îndrumătoarea. Anul acesta s-au împlinit opt ani de la înscrierea oficială în calendar a zilei de cinstire a icoanei, cunoscută și sub numele de Lidianca. -Reportaj-Pe 12 iulie s-a celebrat Cinstirea Icoanei Maicii Domnului Prodromița de la Muntele Athos. -Înțelesuri creștine-Părintele profesor Gheorghe Holbea vorbește despre virtutea dreptății din perspectivă creștină. -Cartea de duminică-Un album dedicat icoanei Maicii Domnului Prodromița. -Dialogurile dimineții-Părintele Octavian Blaga vorbește despre dragostea lui Dumnezeu, cu sensibilitate și autenticitate. -Reportaj-Aniversarea a 85 de ani de viață, 60 de ani de preoție și 35 de ani de episcopat a Preasfințitului Petru Gherghel, Episcop romano-catolic emerit de Iași. ​Producător Andrei-Victor Dochia
07 : 00
Teleshopping

07 : 00
Inspiră România

Moderatori: Diana Dumitrașcu, Ionuț Gheorghe

Producători: Eva Matei, Alina Pagu

(Reluare)
Moderatori: Diana Dumitrașcu, Ionuț Gheorghe Producători: Eva Matei, Alina Pagu (Reluare)
07 : 30
07 : 30
România... în bucate

TVR Craiova

Tăst Show

Comuna Brebeni, situată lângă Slatina, a fost locuită în mare parte de bulgari și sârbi. Așa ca mâncărurile pe bază de bogăție de legume sunt gătite în fiecare casă. Lutica este una din cele mai întâlnite rețete din Brebeni, un fel de salată iute pe bază de roșii și ardei copt, care merge foarte bine cu paine în tast. Ciorba de cocos la ceaun. Gătită lent și înviorată cu salacilat și leuștean proaspăt, una din cele mai gustoase ciorbe din Oltenia. Urmată de un pui rascăiat pe jar, împănat cu usturoi și uns cu untură, lângă un vin rozaliu de pe BoltaComuna Brebeni, situată lângă Slatina, a fost locuită în mare parte de bulgari și sârbi. Așa ca mâncărurile pe bază de bogăție de legume sunt gătite în fiecare casă. Lutica este una din cele mai întâlnite rețete din Brebeni, un fel de salată iute pe bază de roșii și ardei copt, care merge foarte bine cu paine în tast. Ciorba de cocos la ceaun. Gătită lent și înviorată cu salacilat și leuștean proaspăt, una din cele mai gustoase ciorbe din Oltenia. Urmată de un pui rascăiat pe jar, împănat cu usturoi și uns cu untură, lângă un vin rozaliu de pe Bolta

Emisiune realizată de TVR Craiova

Prezentator si realizator: Doru Ciolacu

Producător : Simona Musuroi

Producator: Alice Saceanu

(Reluare)
TVR Craiova Tăst Show Comuna Brebeni, situată lângă Slatina, a fost locuită în mare parte de bulgari și sârbi. Așa ca mâncărurile pe bază de bogăție de legume sunt gătite în fiecare casă. Lutica este una din cele mai întâlnite rețete din Brebeni, un fel de salată iute pe bază de roșii și ardei copt, care merge foarte bine cu paine în tast. Ciorba de cocos la ceaun. Gătită lent și înviorată cu salacilat și leuștean proaspăt, una din cele mai gustoase ciorbe din Oltenia. Urmată de un pui rascăiat pe jar, împănat cu usturoi și uns cu untură, lângă un vin rozaliu de pe BoltaComuna Brebeni, situată lângă Slatina, a fost locuită în mare parte de bulgari și sârbi. Așa ca mâncărurile pe bază de bogăție de legume sunt gătite în fiecare casă. Lutica este una din cele mai întâlnite rețete din Brebeni, un fel de salată iute pe bază de roșii și ardei copt, care merge foarte bine cu paine în tast. Ciorba de cocos la ceaun. Gătită lent și înviorată cu salacilat și leuștean proaspăt, una din cele mai gustoase ciorbe din Oltenia. Urmată de un pui rascăiat pe jar, împănat cu usturoi și uns cu untură, lângă un vin rozaliu de pe Bolta Emisiune realizată de TVR Craiova Prezentator si realizator: Doru Ciolacu Producător : Simona Musuroi Producator: Alice Saceanu (Reluare)
07 : 55
Starea Planetei

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți!

Producător şi realizator Cristina Dănilă

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți! Producător şi realizator Cristina Dănilă
08 : 00
08 : 00
Bucuria credinţei

Prezintă părintele Constantin Necula şi Andrei-Victor Dochia

Manastirea Dealu, Partea a II-a

Aflati la Manastirea Dealu, realizatorii emisiunii Bucuria credintei ofera telespectatorilor, si de aceasta data, o evocare istorica deosebita prin prezentarea infaptuirilor unor voievozi romani.

Radu cel Mare, fiul nelegitim al lui Vlad Calugarul, a avut o domnie bogata in realizari importantante. Intre acestea se numara si ctitorirea Manastirii Dealu. Este singurul asezamant monahal pe care il intemeiaza, dar este de o frumusete si o valoare patrimoniala, artistica si spirituala exceptionale.

Si-a dorit o reforma reala a bisericii din Tara Romaneasca si pentru aceasta l-a adus de la Constantinopol pe Patriarhul Nifon.

Il aduce in tara si pe ieromonajul Macarie de la Cetinje, din Muntenegru. Macarie este cel dintai tipograf de pe teritoriul romanesc. Din initiativa domnului, la Manastirea Dealu vor fi tiparite primele carti bisericesti in limba slavona: Liturgherul, Octoihul si Tetraevangheliarul.

Neagoe Basarab, sfant astazi, este fondatorul Manastirii de la Curtea de Arges. A făcut donații generoase mănăstirilor ortodoxe din Țara Romaneasca, din Balcani, Patriarhiei Ecumenice, lacasurilor de cult din Ierusalim si de la Muntele Sinai. El muta Mitropolia Tarii Romanesti de la Curtea de Arges la Targoviste si aduce de la Muntele Athos moastele Sfantului Nifon.

Producător Andrei-Victor Dochia

Prezintă părintele Constantin Necula şi Andrei-Victor Dochia Manastirea Dealu , Partea a II-a Aflati la Manastirea Dealu, realizatorii emisiunii Bucuria credintei ofera telespectatorilor, si de aceasta data, o evocare istorica deosebita prin prezentarea infaptuirilor unor voievozi romani. Radu cel Mare, fiul nelegitim al lui Vlad Calugarul, a avut o domnie bogata in realizari importantante. Intre acestea se numara si ctitorirea Manastirii Dealu. Este singurul asezamant monahal pe care il intemeiaza, dar este de o frumusete si o valoare patrimoniala, artistica si spirituala exceptionale. Si-a dorit o reforma reala a bisericii din Tara Romaneasca si pentru aceasta l-a adus de la Constantinopol pe Patriarhul Nifon. Il aduce in tara si pe ieromonajul Macarie de la Cetinje, din Muntenegru. Macarie este cel dintai tipograf de pe teritoriul romanesc. Din initiativa domnului, la Manastirea Dealu vor fi tiparite primele carti bisericesti in limba slavona: Liturgherul, Octoihul si Tetraevangheliarul. Neagoe Basarab, sfant astazi, este fondatorul Manastirii de la Curtea de Arges. A făcut donații generoase mănăstirilor ortodoxe din Țara Romaneasca, din Balcani, Patriarhiei Ecumenice, lacasurilor de cult din Ierusalim si de la Muntele Sinai. El muta Mitropolia Tarii Romanesti de la Curtea de Arges la Targoviste si aduce de la Muntele Athos moastele Sfantului Nifon. Producător Andrei-Victor Dochia
08 : 00
Repere sacre
Duminica a 15-a din timpul de peste an Comentariu: Părintele Tarciziu Şerban, preot colaborator Producător: Ciprian Dumea Transmisiune directă de la Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Bucureşti
Duminica a 15-a din timpul de peste an Comentariu: Părintele Tarciziu Şerban, preot colaborator Producător: Ciprian Dumea Transmisiune directă de la Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Bucureşti
08 : 00
Ierusalim în zori

Documentar 360°-GEO (Jérusalem á l’aube, Franţa-Germania, 2012)

Realizatori: Sabine Streckhardt şi Lutz Neumann

Zona veche a Ierusalimului este alcătuită din patru cartiere: evreiesc, armean, creştin şi musulman.

Cartierul evreiesc este bogat şi curat. Cel armean pare puţin dărăpănat. Cartierul musulman este suprapopulat şi plin de viaţă, iar cel creştin este invadat zilnic de turişti.

Totuşi, ele au ceva în comun: produc zilnic o cantitate uriaşă de deşeuri pe care trebuie să le adune gunoieri de toate confesiunile.

Redactor: Delia Clonaru

Documentar 360°-GEO (Jérusalem á l’aube, Franţa-Germania, 2012) Realizatori: Sabine Streckhardt şi Lutz Neumann Zona veche a Ierusalimului este alcătuită din patru cartiere: evreiesc, armean, creştin şi musulman. Cartierul evreiesc este bogat şi curat. Cel armean pare puţin dărăpănat. Cartierul musulman este suprapopulat şi plin de viaţă, iar cel creştin este invadat zilnic de turişti. Totuşi, ele au ceva în comun: produc zilnic o cantitate uriaşă de deşeuri pe care trebuie să le adune gunoieri de toate confesiunile. Redactor: Delia Clonaru
08 : 30
08 : 30
Pro patria

Pro Patria este emisiunea militară de televiziune care te aduce mai aproape de Armata României.

Indiferent dacă ești un pasionat al domeniului militar sau pur și simplu dorești să înțelegi mai bine rolul și importanța apărării naționale, Pro Patria te va captiva prin conținutul său informativ și impresionant vizual. Alătură-te nouă în această călătorie în universul militar al României și descoperă curajul și dăruirea celor care asigură securitatea și apărarea țării noastre.

Pro Patria este emisiunea militară de televiziune care te aduce mai aproape de Armata României. Indiferent dacă ești un pasionat al domeniului militar sau pur și simplu dorești să înțelegi mai bine rolul și importanța apărării naționale, Pro Patria te va captiva prin conținutul său informativ și impresionant vizual. Alătură-te nouă în această călătorie în universul militar al României și descoperă curajul și dăruirea celor care asigură securitatea și apărarea țării noastre.
09 : 00
09 : 00
Ferma

Anul 26 Editia 1230

Nu mai aveti loc la oras ? Încercati la tară !

Emisiune pentru actuali șsi viitori tineri fermieri.

E BINE DE STIUT..Este o minune să vezi o astfel de livadă !..

Familia Scutaru se ocupă cu comertul cu cereale si seminte oleaginoase , cu productia agricolă pe 4500 de ha , din care 1300 de ha în proprietate , iar restul în arendă , panificatie si pomicultură. Detine silozuri de cereale de peste 130.000 de t. Cultivă cereale-grâu , rapită , orz , plante tehnice șsi oleaginoase. Foloseste tehnologia fărä arătură si are utilaje speciale si irigă doar 350 de ha. Totusi afacerea de suflet si ultima pe care a început-o este Livada Fermecată , în Ferma Haret , lângä Mărăsesti. Alături de fiul său Cătalin , gândindu-se si la cei 3 nepoti , au hotărât să le lase mostenire un loc minunat unde să planteze ciresi , afini si nuci.

Ciresii au fost plantati pe 15 ha din care 10 ha în sistem superintensiv , cu 6 soiuri diferite a căror coacere se face treptat , acoperind o perioada mai mare de recoltare.Toată suprafata are sistem antigrindină șsi ferti irigare computerizată si beneficiază si de protectia antiploaie, atunci când sunt coapte.Ciresele sunt fructe cu valori nutritive evidente , stimulând detoxifierea naturală. Au o valoare comercială mare si sunt păstrate în depozite speciale , peste 80% mergând la export.

Afinul este cultivat pe 21,50 de ha , cu 7 soiuri diferite. A înfiintat plantatia în 2014 , o parte iar o alta parte a facut reconversie începând din 2024 , care va fi finalizată în 2027. A beneficiat de Fonduri europene pentru achizitii de utilaje si de ajutoare de la Guvern si AFIR.

Afinul este pretentios fată de PH-ul solului si are nevoie de umiditate dar si de lumină si căldurä. De la afin pe lânga fructe se folosesc si frunzele având efect antiinflamator.Afinele sunt un scut împotriva cancerului sși a îmbătrânirii.

Nucii sunt plantati pe 31 de ha , cu două soiuri frantuzesti. Plantatia este fertilizată cu un îngrăsământ ecologic , doar din gunoi de grajd. Nucile sunt de foarte buna calitate , cu miezul deschis la culoare , usor de extras din coajă si se păstreaza foarte bine în timp. Nucile consumate crude aduc multe beneficii sănătătii. În toata livada se utilizează biofertilizanti si se iau permanent măsuri când conditiile climatice nefavorabile apar în perioada înfloririi. Majoritatea soiurilor de ciresș au nevoie de polenizare încrucisată. Majoritatea productiei se exporta în Marea Britanie si Tările de Jos.

Participă: ing.Gelu Scutaru-fermier șsi investitor Haret , Mărăsesti ,jud. Vrancea

Cristian Pavel-director fermă pomicolă

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

Anul 26 Editia 1230 Nu mai aveti loc la oras ? Încercati la tară ! Emisiune pentru actuali șsi viitori tineri fermieri. E BINE DE STIUT..Este o minune să vezi o astfel de livadă !.. Familia Scutaru se ocupă cu comertul cu cereale si seminte oleaginoase , cu productia agricolă pe 4500 de ha , din care 1300 de ha în proprietate , iar restul în arendă , panificatie si pomicultură. Detine silozuri de cereale de peste 130.000 de t. Cultivă cereale-grâu , rapită , orz , plante tehnice șsi oleaginoase. Foloseste tehnologia fărä arătură si are utilaje speciale si irigă doar 350 de ha. Totusi afacerea de suflet si ultima pe care a început-o este Livada Fermecată , în Ferma Haret , lângä Mărăsesti. Alături de fiul său Cătalin , gândindu-se si la cei 3 nepoti , au hotărât să le lase mostenire un loc minunat unde să planteze ciresi , afini si nuci. Ciresii au fost plantati pe 15 ha din care 10 ha în sistem superintensiv , cu 6 soiuri diferite a căror coacere se face treptat , acoperind o perioada mai mare de recoltare.Toată suprafata are sistem antigrindină șsi ferti irigare computerizată si beneficiază si de protectia antiploaie, atunci când sunt coapte.Ciresele sunt fructe cu valori nutritive evidente , stimulând detoxifierea naturală. Au o valoare comercială mare si sunt păstrate în depozite speciale , peste 80% mergând la export. Afinul este cultivat pe 21,50 de ha , cu 7 soiuri diferite. A înfiintat plantatia în 2014 , o parte iar o alta parte a facut reconversie începând din 2024 , care va fi finalizată în 2027. A beneficiat de Fonduri europene pentru achizitii de utilaje si de ajutoare de la Guvern si AFIR. Afinul este pretentios fată de PH-ul solului si are nevoie de umiditate dar si de lumină si căldurä. De la afin pe lânga fructe se folosesc si frunzele având efect antiinflamator.Afinele sunt un scut împotriva cancerului sși a îmbătrânirii. Nucii sunt plantati pe 31 de ha , cu două soiuri frantuzesti. Plantatia este fertilizată cu un îngrăsământ ecologic , doar din gunoi de grajd. Nucile sunt de foarte buna calitate , cu miezul deschis la culoare , usor de extras din coajă si se păstreaza foarte bine în timp. Nucile consumate crude aduc multe beneficii sănătătii. În toata livada se utilizează biofertilizanti si se iau permanent măsuri când conditiile climatice nefavorabile apar în perioada înfloririi. Majoritatea soiurilor de ciresș au nevoie de polenizare încrucisată. Majoritatea productiei se exporta în Marea Britanie si Tările de Jos. Participă: ing.Gelu Scutaru-fermier șsi investitor Haret , Mărăsesti ,jud. Vrancea Cristian Pavel-director fermă pomicolă Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc
09 : 00
Global

„Global” este o emisiune în care informaţii, ştiri, curiozităţi compun un tablou complet al lumii în care trăim.

Moderator​ Cristian Răuţu

Producător Mădălina Rădulescu Vochin

(Reluare)
„Global” este o emisiune în care informaţii, ştiri, curiozităţi compun un tablou complet al lumii în care trăim. Moderator​ Cristian Răuţu Producător Mădălina Rădulescu Vochin (Reluare)
09 : 30
09 : 30
M.A.I. aproape de tine

O emisiune pentru siguranța ta şi a celor dragi! Află care sunt situațiile care te pot pune în pericol şi cum să eviți să devii o victima a infractorilor!

Tot alături de noi, vei cunoaṣte o parte din munca, viața şi pasiunile oamenilor în uniformă din Ministerul Afacerilor Interne, sau cum poți să devii unul dintre ei!

O emisiune pentru siguranța ta şi a celor dragi! Află care sunt situațiile care te pot pune în pericol şi cum să eviți să devii o victima a infractorilor! Tot alături de noi, vei cunoaṣte o parte din munca, viața şi pasiunile oamenilor în uniformă din Ministerul Afacerilor Interne, sau cum poți să devii unul dintre ei!
09 : 55
Starea Planetei

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți!

Producător şi realizator Cristina Dănilă

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți! Producător şi realizator Cristina Dănilă
10 : 00
10 : 00
Devreme, despre vreme

Prezentator Dana Iancu

Emisiunea „Devreme, despre vreme” este destinată completării cunoştinţelor publicului telespectator cu informaţii de bază şi la zi despre vreme şi conexiunile acesteia cu societatea şi mediul înconjurător.

Vremea nu mai este demult un subiect-clişeu de conversaţie la o cană de ceai. Viaţa noastră de zi cu zi este din ce în ce mai afectată de schimbările condiţiilor meteo, adeseori bruşte şi neaşteptate. Astfel că acestea au devenit o temă frecventă de discuţie în mass-media şi, în egală măsură, între oameni.

În plus, noţiunile de vreme şi climă sunt confundate încă, deşi există diferite programe de televiziune în care se vorbeşte frecvent despre acestea. De aceea, nicio ocazie suplimentară de informare nu este inutilă.

Este esenţial să aflăm date corecte şi din cât mai multe surse, chiar cu abordări diferite, şi să înţelegem fenomenele, pentru a fi pregătiţi în fiecare zi, pentru orice situaţie. Producător şi realizator Cristina Dănilă

Prezentator Dana Iancu Emisiunea „Devreme, despre vreme” este destinată completării cunoştinţelor publicului telespectator cu informaţii de bază şi la zi despre vreme şi conexiunile acesteia cu societatea şi mediul înconjurător. Vremea nu mai este demult un subiect-clişeu de conversaţie la o cană de ceai. Viaţa noastră de zi cu zi este din ce în ce mai afectată de schimbările condiţiilor meteo, adeseori bruşte şi neaşteptate. Astfel că acestea au devenit o temă frecventă de discuţie în mass-media şi, în egală măsură, între oameni. În plus, noţiunile de vreme şi climă sunt confundate încă, deşi există diferite programe de televiziune în care se vorbeşte frecvent despre acestea. De aceea, nicio ocazie suplimentară de informare nu este inutilă. Este esenţial să aflăm date corecte şi din cât mai multe surse, chiar cu abordări diferite, şi să înţelegem fenomenele, pentru a fi pregătiţi în fiecare zi, pentru orice situaţie. Producător şi realizator Cristina Dănilă
10 : 00
Pescar hoinar

În căutarea răpitorilor...

Vă invităm, din nou, alături de noi, într-o expediţie marca „Pescar hoinar”-Ştefan a poposit în Delta Dunării, în căutarea răpitorilor, alături de Florin Bălan, bun cunoscător al locurilor. La început au pescuit la ştiucă... au înţepat şi au scos la poză multe cumetre şi, ca de obicei, câţiva bibani, peşti renumiţi pentru oportunismul lor. Au încheiat ziua cu un pescuit la avat, peşte imprevizibil ce oferă multă adrenalină pescarilor şi, bineînţeles, s-au bucurat de frumuseţea peisajelor deltaice. La rândul ei, pe lacul Creaţa 1, Iulia a pescuit la spinning în ritm de rock, alături de omul de radio Lenţi Chiriac, cel care aduce muzica mai aproape de oameni şi pescar cu multă experienţă. Aventuri... aventuri... momente şi momente-pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

În căutarea răpitorilor... Vă invităm, din nou, alături de noi, într-o expediţie marca „Pescar hoinar”-Ştefan a poposit în Delta Dunării, în căutarea răpitorilor, alături de Florin Bălan, bun cunoscător al locurilor. La început au pescuit la ştiucă... au înţepat şi au scos la poză multe cumetre şi, ca de obicei, câţiva bibani, peşti renumiţi pentru oportunismul lor. Au încheiat ziua cu un pescuit la avat, peşte imprevizibil ce oferă multă adrenalină pescarilor şi, bineînţeles, s-au bucurat de frumuseţea peisajelor deltaice. La rândul ei, pe lacul Creaţa 1, Iulia a pescuit la spinning în ritm de rock, alături de omul de radio Lenţi Chiriac, cel care aduce muzica mai aproape de oameni şi pescar cu multă experienţă. Aventuri... aventuri... momente şi momente-pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat. Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu Producător şi realizator: Ligia Baboş
10 : 00
Info Plus

Ştiri

Transmisiune directă

Ştiri Transmisiune directă
10 : 30
10 : 30
In grădina Danei

Realizator Dana Constantinescu

Realizator Dana Constantinescu
10 : 30
Natură şi aventură

Observatie de animale salbatice (vidra) in Parcul Natural Grădiştea Muncelului-Cioclovina

Prezinta: Dan Pavaloiu

Realizatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas, Dan Curean

Observatie de animale salbatice (vidra) in Parcul Natural Grădiştea Muncelului-Cioclovina Prezinta: Dan Pavaloiu Realizatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas, Dan Curean
10 : 30
Brilliant

Emisiune de interviuri portret, realizată şi prezentată de Loredana Negrilă.

Protagoniștii acestor interviuri sunt nu doar oameni celebri, nume respectate în domeniile lor ci şi oameni mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti de viață care pot constitui modele de urmat, al căror unic numitor comun este curajul de a fi ei înşişi, de a-şi prețui visurile și de a le pune în practică, spre binele propriu și al societății.

Producător /Realizator Loredana Negrilă

Emisiune de interviuri portret, realizată şi prezentată de Loredana Negrilă. Protagoniștii acestor interviuri sunt nu doar oameni celebri, nume respectate în domeniile lor ci şi oameni mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti de viață care pot constitui modele de urmat, al căror unic numitor comun este curajul de a fi ei înşişi, de a-şi prețui visurile și de a le pune în practică, spre binele propriu și al societății. Producător /Realizator Loredana Negrilă
11 : 00
11 : 00
Viaţa satului

Moderator Gabriel Gherghescu

Producător Gabriel Gherghescu

Sezon nou

Moderator Gabriel Gherghescu Producător Gabriel Gherghescu Sezon nou
11 : 00
Destine ca-n filme

Carmen Okabe-"În căutarea echilibrului"

La 19 ani a plecat la studii la Beijing si de atunci a continuat să călătorească si să îsi dezvolte calitatea de cetătean al lumii. A călătorit din China la Moscova cu trenul, traversând Siberia si învătând limba rusă în o săptămână. Vorbeste 8 limbi. A vizitat 68 de tări. Se reinventează permanent. Este expertă si couch în atât de multe domenii încat ne-ar lua zeci de minute pentru a le enumera. Carmen Okabe-când visul devine realitate.

Cătălin Vrabie-"Pierdut în lume"

S-a pierdut prima dată în copilărie si se pare că i-a plăcut atât de mult senzatia, că anual se pierde pentru câteva săptămâni prin zone cât mai neobisnuite ale lumii. De curând, inspirat de Jules Verne si mânat de dorinta de autodepăsire si de nevoia de adrenalină, convins că va câstiga pariul cu el însusi, a făcut ocolul pământului în... cincizeci si două de zile.

Pierdut regulat, dar mereu regăsit în echilibrul dintre pasiune, familie si profesie-Cătălin Vrabie.

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

(Reluare) (AP)
Carmen Okabe-"În căutarea echilibrului" La 19 ani a plecat la studii la Beijing si de atunci a continuat să călătorească si să îsi dezvolte calitatea de cetătean al lumii. A călătorit din China la Moscova cu trenul, traversând Siberia si învătând limba rusă în o săptămână. Vorbeste 8 limbi. A vizitat 68 de tări. Se reinventează permanent. Este expertă si couch în atât de multe domenii încat ne-ar lua zeci de minute pentru a le enumera. Carmen Okabe-când visul devine realitate. Cătălin Vrabie-"Pierdut în lume" S-a pierdut prima dată în copilărie si se pare că i-a plăcut atât de mult senzatia, că anual se pierde pentru câteva săptămâni prin zone cât mai neobisnuite ale lumii. De curând, inspirat de Jules Verne si mânat de dorinta de autodepăsire si de nevoia de adrenalină, convins că va câstiga pariul cu el însusi, a făcut ocolul pământului în... cincizeci si două de zile. Pierdut regulat, dar mereu regăsit în echilibrul dintre pasiune, familie si profesie-Cătălin Vrabie. Prezintă Iuliana Marciuc Producător Iuliana Marciuc (Reluare)
11 : 00
Info Etnic

La „Info Etnic”, vorbim săptămânal despre actualitatea tuturor celor 20 de etnii din România. Jurnaliştii Teodora Drăgoi şi Borislav Velimirovici comentează şi discută echilibrat noutăţile etnice din România.

Moderator Teodora Drăgoi

Producător Boris Velimirovici

Transmisiune directă

La „Info Etnic”, vorbim săptămânal despre actualitatea tuturor celor 20 de etnii din România. Jurnaliştii Teodora Drăgoi şi Borislav Velimirovici comentează şi discută echilibrat noutăţile etnice din România. Moderator Teodora Drăgoi Producător Boris Velimirovici Transmisiune directă
11 : 30
12 : 00
12 : 00
Telejurnal TVR2

Transmisiune directă

Transmisiune directă
12 : 00
Telejurnal

Ştiri

Prezintă: Laura Fronoiu, Cristian Petru

Producatori : Elena Hebean, Razvan Tiniche

Transmisiune directă

Ştiri Prezintă: Laura Fronoiu, Cristian Petru Producatori : Elena Hebean, Razvan Tiniche Transmisiune directă
12 : 30
12 : 35
Meteo

12 : 40
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
12 : 35
Meteo

12 : 40
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
13 : 00
13 : 00
Tezaur folcloric

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Concert Gheorghe Zamfir

Producător Roxana Pletea Popuşoi

Prezintă Gheorghiţa Nicolae Concert Gheorghe Zamfir Producător Roxana Pletea Popuşoi
13 : 00
Toate pânzele sus!

Serial ( România, 1976)

Ecranizare a romanului de aventuri „Toate pânzele sus !”, de Radu Tudoran.

Episodul 5: Cantecul sirenei

Regia Mircea Mureşan.

Scenariul: Alexandru Struţeanu şi Mircea Mureşan

Cu: Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, George Paul Avram, Cristian Şofron, Julieta Szönyi, Ion Dichiseanu,Colea Răutu, Jean Lorin Florescu, Gheorghe Visu

Serial ( România, 1976) Ecranizare a romanului de aventuri „Toate pânzele sus !”, de Radu Tudoran. Episodul 5: Cantecul sirenei Regia Mircea Mureşan. Scenariul: Alexandru Struţeanu şi Mircea Mureşan Cu: Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, George Paul Avram, Cristian Şofron, Julieta Szönyi, Ion Dichiseanu,Colea Răutu, Jean Lorin Florescu, Gheorghe Visu
13 : 00
Info EDU

Informație din Educație

Discutăm cu experţi, specialişti, profesori, sindicate, ONG-uri și elevi problemele din sistemul de învăţământ. Aducem în atenția celor direct interesați și a opiniei publice subfinanțarea sistemului, lipsa profesorilor, inechitățile din sistem.

Totodată, această emisiune este şi locul în care îi punem în lumină pe cei care reuşesc să schimbe ceva în clasa lor, în şcoala lor, în oraşul lor în ceea ce privește sistemul de învățământ.

Moderator Diana Dumitrașcu

Producător Alina Pagu

Premiera

Informație din Educație Discutăm cu experţi, specialişti, profesori, sindicate, ONG-uri și elevi problemele din sistemul de învăţământ. Aducem în atenția celor direct interesați și a opiniei publice subfinanțarea sistemului, lipsa profesorilor, inechitățile din sistem. Totodată, această emisiune este şi locul în care îi punem în lumină pe cei care reuşesc să schimbe ceva în clasa lor, în şcoala lor, în oraşul lor în ceea ce privește sistemul de învățământ. Moderator Diana Dumitrașcu Producător Alina Pagu Premiera
13 : 30
14 : 00
14 : 00
Telejurnal

Ştiri Sport

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Ştiri Sport Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu Transmisiune directă
14 : 00
Toate pânzele sus!

Serial ( România, 1976)

Ecranizare a romanului de aventuri „Toate pânzele sus !”, de Radu Tudoran.

Episodul 6: Ancora impotmolita

Regia Mircea Mureşan.

Scenariul: Alexandru Struţeanu şi Mircea Mureşan

Cu: Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, George Paul Avram, Cristian Şofron, Julieta Szönyi, Ion Dichiseanu,Colea Răutu, Jean Lorin Florescu, Gheorghe Visu

Serial ( România, 1976) Ecranizare a romanului de aventuri „Toate pânzele sus !”, de Radu Tudoran. Episodul 6: Ancora impotmolita Regia Mircea Mureşan. Scenariul: Alexandru Struţeanu şi Mircea Mureşan Cu: Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, George Paul Avram, Cristian Şofron, Julieta Szönyi, Ion Dichiseanu,Colea Răutu, Jean Lorin Florescu, Gheorghe Visu
14 : 00
Telejurnal

Ştiri

Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Ştiri Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu Transmisiune directă
14 : 30
14 : 30
Top invers

Emisiune de satiră ale cărei puncte de rezistenţă sunt topurile negative şi colecţia de gafe a săptămânii

Producător Florenţa Dăscălescu

(Reluare)
Emisiune de satiră ale cărei puncte de rezistenţă sunt topurile negative şi colecţia de gafe a săptămânii Producător Florenţa Dăscălescu (Reluare)
14 : 35
Meteo

14 : 40
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
15 : 00
15 : 00
Drag de România mea!

Drag de România mea!

Invitati: Andrei Ursu, Natalia Popescu, Valentin Precup, Marius Manole, Mioara Velicu

Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

(Reluare)
Drag de România mea! Invitati: Andrei Ursu, Natalia Popescu, Valentin Precup, Marius Manole, Mioara Velicu Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Producător Codruţa Prunariu (Reluare)
15 : 00
Europa, printre randuri

Cu o experienţă valoroasă de corespondent TVR la Bruxelles, jurnalistul Lucian Pîrvoiu ne aduce în atenţie temele europene majore, aşa cum sunt ele reflectate în presa din Uniunea Europeană, pe reţelele de socializare sau în instituţiile europene.

Emisiune realizată și prezentată de Lucian Pirvoiu

Producător Dorin Munteanu

Cu o experienţă valoroasă de corespondent TVR la Bruxelles, jurnalistul Lucian Pîrvoiu ne aduce în atenţie temele europene majore, aşa cum sunt ele reflectate în presa din Uniunea Europeană, pe reţelele de socializare sau în instituţiile europene. Emisiune realizată și prezentată de Lucian Pirvoiu Producător Dorin Munteanu
15 : 30
15 : 45
Vorbeşte corect!

Best of

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

Best of Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă
16 : 00
16 : 00
Care pe care

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Singurul quiz show din România dedicat limbii române, un format dinamic și educativ, care îmbină competiția cu distracția. 4 concurenţi se întrec în 5 runde ce aduc în prim plan cele mai întâlnite greșeli gramaticale, capcanele în care cad jurnaliștii, ”influencerii”, cântăreții, oamenii obişnuiţi etc.

Producător Elena Stirbescu

Format Marius Toder (Media Factory)

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea Singurul quiz show din România dedicat limbii române, un format dinamic și educativ, care îmbină competiția cu distracția. 4 concurenţi se întrec în 5 runde ce aduc în prim plan cele mai întâlnite greșeli gramaticale, capcanele în care cad jurnaliștii, ”influencerii”, cântăreții, oamenii obişnuiţi etc. Producător Elena Stirbescu Format Marius Toder (Media Factory)
16 : 00
Info Plus

Ştiri

Transmisiune directă

Ştiri Transmisiune directă
16 : 30
16 : 55
Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

. Producător Victor Dochia
16 : 40
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
17 : 00
17 : 00
Exclusiv în România

Prezintă Cristian Tabără

In acest nou episod "Exclusiv in Romania, mergem la Timișoara, oraș al florilor, Revoluției, palatelor și nu în ultimul rând, al mâncării bune și al oamenilor cu bun simț, că doar nu degeaba bănățenii se cred fruntea țării. La Sanandrei langa Timisoara, punctul gastronomic local detinut de Florin Cosma este o o adevarata simfonie a gusturilor si a bunului gust, iar ca sa manaci aici ai nevoie de o zi intreaga pentru a degusta toate produsele puse pe masa cu pricepere si daruire.

Am mâncat pâine cu dovleac, am văzut poze de la Revoluția din 1989 dezvăluite publicului pentru prima oară și am aflat că în urmă cu un secol și jumătate un palat se ridica în Timișoara în doar un an de zile.

Asadar o noua ediție marca Exclusiv în România cuprinde reportaje despre cel mai bun loc unde să mănânci sănătos și gustos, cea mai interesanta expoziție de artă și fotografie despre Revoluție și cele mai frumoase palate din oraș cu cele mai interesante povești despre cei cărora le-au aparținut.

Producători: Cristian Tabara, Marin Găbudean

Prezintă Cristian Tabără In acest nou episod "Exclusiv in Romania, mergem la Timișoara, oraș al florilor, Revoluției, palatelor și nu în ultimul rând, al mâncării bune și al oamenilor cu bun simț, că doar nu degeaba bănățenii se cred fruntea țării. La Sanandrei langa Timisoara, punctul gastronomic local detinut de Florin Cosma este o o adevarata simfonie a gusturilor si a bunului gust, iar ca sa manaci aici ai nevoie de o zi intreaga pentru a degusta toate produsele puse pe masa cu pricepere si daruire. Am mâncat pâine cu dovleac, am văzut poze de la Revoluția din 1989 dezvăluite publicului pentru prima oară și am aflat că în urmă cu un secol și jumătate un palat se ridica în Timișoara în doar un an de zile. Asadar o noua ediție marca Exclusiv în România cuprinde reportaje despre cel mai bun loc unde să mănânci sănătos și gustos, cea mai interesanta expoziție de artă și fotografie despre Revoluție și cele mai frumoase palate din oraș cu cele mai interesante povești despre cei cărora le-au aparținut. Producători: Cristian Tabara, Marin Găbudean
17 : 00
D’ale lu’ Mitică

Producător: Liliana Vlad

Scenariu: Cristian vlad

Reporter: Marian Marin

Redifuzare//

Producător: Liliana Vlad S cenariu: Cristian vlad Reporter: Marian Marin Redifuzare/ /
17 : 00
Paris-frumuseţe eternă

Documentar (PARIS, BEAUTE ETERNELLE, Franţa, 2024)

Realizator: Eric Bacos

În pofida renumelui său, Parisul ascunde încă multe mistere. Oraşul Luminilor îşi dezvăluie miile de faţete, pline de veselie sau de melancolie, de-a lungul podurilor, grădinilor, palatelor şi bulevardelor.

Cu farmecul său inefabil, acest muzeu în aer liber a atras şi inspirat mii de artişti de-a lungul veacurilor.

Redactor: Laura Bălan

Documentar (PARIS, BEAUTE ETERNELLE, Franţa, 2024) Realizator: Eric Bacos În pofida renumelui său, Parisul ascunde încă multe mistere. Oraşul Luminilor îşi dezvăluie miile de faţete, pline de veselie sau de melancolie, de-a lungul podurilor, grădinilor, palatelor şi bulevardelor. Cu farmecul său inefabil, acest muzeu în aer liber a atras şi inspirat mii de artişti de-a lungul veacurilor. Redactor: Laura Bălan
17 : 30
18 : 00
18 : 00
Vedeta familiei

Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezentator Florina Constantinescu

Vedeta familiei, proiect care se bucura din ce in ce mai mult de interesul publicului iubitor de muzica si divertisment, incepe difuzarea celui de-al 6-lea sezon. Copiii talentati din toata tara, cu varsta intre 6 si 11 ani, s-au pregatit intens sa faca fata celor 3 probe obligatorii din concurs, probe dificile, la care participa si familiile

Concursul devine din ce in ce mai greu, datorita performantei la care au ajuns micii concurenti, toti dornici sa plece acasa cu trofeul editiei, care ii va califica la marea competitie din toamna, Sezonul Campionilor.

Juriul: Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Radu Banică şi Sanda Ladoşi.

Producător Monica Mihai

(Reluare)
Talent-show în care protagonişti sunt copiii Prezentator Florina Constantinescu Vedeta familiei, proiect care se bucura din ce in ce mai mult de interesul publicului iubitor de muzica si divertisment, incepe difuzarea celui de-al 6-lea sezon. Copiii talentati din toata tara, cu varsta intre 6 si 11 ani, s-au pregatit intens sa faca fata celor 3 probe obligatorii din concurs, probe dificile, la care participa si familiile Concursul devine din ce in ce mai greu, datorita performantei la care au ajuns micii concurenti, toti dornici sa plece acasa cu trofeul editiei, care ii va califica la marea competitie din toamna, Sezonul Campionilor. Juriul: Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Radu Banică şi Sanda Ladoşi. Producător Monica Mihai (Reluare)
18 : 00
Ora de Stiri

Transmisiune directă

Transmisiune directă
18 : 00
Ora de Știri

Meteo

Prezintă: Stela Popa / Teodora Antonescu

Producator: Elena Hebean / Răzvan Tiniche

Transmisiune directă

Meteo Prezintă: Stela Popa / Teodora Antonescu Producator: Elena Hebean / Răzvan Tiniche Transmisiune directă
18 : 30
18 : 45
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
18 : 55
E vremea ta!

E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice.

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu

E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice. Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu
18 : 55
Starea Planetei

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți!

Producător şi realizator Cristina Dănilă

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți! Producător şi realizator Cristina Dănilă
19 : 00
19 : 05
Comisarul Rex: aventuri la Viena

Serial Comisarul Rex: aventuri la Viena (Kommissar Rex-Austria, 1994-2004)

Cu: Tobias Moretti, Gedeon Burkhard, Alexander Pschill

episodul 113

Serial poliţist. Poliţia din Viena are o redutabilă Brigadă Omucideri, condusă de Richard Moser, dar vedeta echipei este câinele ciobănesc-german Rex, posesorul unui nas imbatabil şi al unei inteligenţe ieşite din comun. Moser şi colegii săi se confruntă cu cazuri dificile, iar Rex contribuie esenţial la rezolvarea lor şi chiar la salvarea multor vieţi. Dar, oricât de curajos şi de puternic este Rex, până şi el are o mare slăbiciune: sendvişurile cu şuncă!

(AP)
Serial Comisarul Rex: aventuri la Viena (Kommissar Rex-Austria, 1994-2004) Cu: Tobias Moretti, Gedeon Burkhard, Alexander Pschill episodul 113 Serial poliţist . Poliţia din Viena are o redutabilă Brigadă Omucideri, condusă de Richard Moser, dar vedeta echipei este câinele ciobănesc-german Rex, posesorul unui nas imbatabil şi al unei inteligenţe ieşite din comun. Moser şi colegii săi se confruntă cu cazuri dificile, iar Rex contribuie esenţial la rezolvarea lor şi chiar la salvarea multor vieţi. Dar, oricât de curajos şi de puternic este Rex, până şi el are o mare slăbiciune: sendvişurile cu şuncă!
19 : 00
Mapamond

Moderatori: Ștefan Onică, Maria Smarandache

Producători: Vali Iorga, Răzvan Tiniche

Transmisiune directă

Moderatori: Ștefan Onică, Maria Smarandache Producători: Vali Iorga, Răzvan Tiniche Transmisiune directă
19 : 30
19 : 45
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
20 : 00
20 : 00
Telejurnal

Ştiri

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Ştiri Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu Transmisiune directă
20 : 00
Duelul pianelor

“Duelul Pianelor” revine cu un sezon nou pe TVR 2, în fiecare duminică, de la ora 20, într-o nouă formulă dar cu acelaşi scop: divertisment de calitate. Carismaticul Adrian Enache va arbitra un duel muzical presărat cu provocări inedite, arhive TVR, poveşti amuzante, muzică live şi improvizaţii cu trupa Popfolklorica, alături de talentaţii Ovi si Ilinca

Producator: Iuliana Marciuc

“Duelul Pianelor” revine cu un sezon nou pe TVR 2, în fiecare duminică, de la ora 20, într-o nouă formulă dar cu acelaşi scop: divertisment de calitate. Carismaticul Adrian Enache va arbitra un duel muzical presărat cu provocări inedite, arhive TVR, poveşti amuzante, muzică live şi improvizaţii cu trupa Popfolklorica, alături de talentaţii Ovi si Ilinca Producator: Iuliana Marciuc
20 : 00
Telejurnal

Ştiri Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci,Mihai Radulescu

Producători: Diana Anghel, Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Ştiri Meteo Prezintă: Claudiu Lucaci,Mihai Radulescu Producători: Diana Anghel, Dorin Munteanu Transmisiune directă
20 : 30
20 : 55
Meteo

20 : 55
Meteo

21 : 00
21 : 00
Concert Aniversar Ansamblul Folcloric Transilvania
(I) Producator Iuliana Tudor

(I) Producator Iuliana Tudor
21 : 00
Culoarele puterii

Moderator Marinela Mititelu

Transmisiune directă

Moderator Marinela Mititelu Transmisiune directă
21 : 30
22 : 00
22 : 00
Toate pânzele sus!

Serial ( România, 1976)

Ecranizare a romanului de aventuri „Toate pânzele sus !”, de Radu Tudoran.

Episodul 7: Uraganul şi paharul de apă

Regia Mircea Mureşan.

Scenariul: Alexandru Struţeanu şi Mircea Mureşan

Cu: Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, George Paul Avram, Cristian Şofron, Julieta Szönyi, Ion Dichiseanu,Colea Răutu, Jean Lorin Florescu, Gheorghe Visu

Serial ( România, 1976) Ecranizare a romanului de aventuri „Toate pânzele sus !”, de Radu Tudoran. Episodul 7: Uraganul şi paharul de apă Regia Mircea Mureşan. Scenariul: Alexandru Struţeanu şi Mircea Mureşan Cu: Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, George Paul Avram, Cristian Şofron, Julieta Szönyi, Ion Dichiseanu,Colea Răutu, Jean Lorin Florescu, Gheorghe Visu
22 : 00
Trauma din patul conjugal

Documentar TVR Trauma din patul conjugal

Pentru mii de femei din Romania, cel mai periculos loc a devenit propria lor casa, unde intimitatea poate invoca o furie care poate exploda in violența domestica, poate declanșa o trauma sau poate lua o viața. Romania se afla pe primele locuri in Europa la capitolul violența domestica impotriva femeilor. In primele luni ale anului 2023, peste optsprezece mii de romani au comis fapte de violența domestica, iar numarul victimelor a trecut de șaptesprezece mii. Șase femei, pentru care viața in familie a insemnat un șir nesfarsit de scandaluri, lovituri și amenințari cu moartea, au acceptat sa stea in fața camerei de filmat, sa spuna cum au devenit victime ale violenței domestice și cum, de dragul copiilor, de frica sau poate doar din neștiinta au suportat abuzul partenerilor de viața ani intregi pana sa ia decizia sa plece departe de agresor. Unele dintre ele și-au schimbat locuinta, strada, altele s-au relocat in alt oraș , in alta țara, ca sa poata duce o viața normala! Iar acum indeamna femeile sa-și faca curaj, sa se desprinda de agresor și sa le vorbeasca celor apropiați daca trec prin astfel de traume. Din datele oficiale puse la dispozitie de Poliția Romana, la nivel național, in primele 4 luni ale anului 2023, numarul faptelor penale in domeniul violenței domestice a crescut cu 6,7%, fața de primele 4 luni ale anului trecut.Potrivit statisticilor, in Romania o femeie e batuta la fiecare 30 de secunde, iar la fiecare 5 zile o victima a violenței domestice moare.

Invitati : Cristina Molie-doctor chirurg, Liliana Poenaru-avocat, Agnes Remalia-psiholog, Maria Nicoleta Turliuc-prof universitar trauma,

Un film documentar realizator și producator Maria Cristina Țilica

(12)
Documentar TVR Trauma din patul conjugal Pentru mii de femei din Romania, cel mai periculos loc a devenit propria lor casa, unde intimitatea poate invoca o furie care poate exploda in violența domestica, poate declanșa o trauma sau poate lua o viața. Romania se afla pe primele locuri in Europa la capitolul violența domestica impotriva femeilor. In primele luni ale anului 2023, peste optsprezece mii de romani au comis fapte de violența domestica, iar numarul victimelor a trecut de șaptesprezece mii. Șase femei, pentru care viața in familie a insemnat un șir nesfarsit de scandaluri, lovituri și amenințari cu moartea, au acceptat sa stea in fața camerei de filmat, sa spuna cum au devenit victime ale violenței domestice și cum, de dragul copiilor, de frica sau poate doar din neștiinta au suportat abuzul partenerilor de viața ani intregi pana sa ia decizia sa plece departe de agresor. Unele dintre ele și-au schimbat locuinta, strada, altele s-au relocat in alt oraș , in alta țara, ca sa poata duce o viața normala! Iar acum indeamna femeile sa-și faca curaj, sa se desprinda de agresor și sa le vorbeasca celor apropiați daca trec prin astfel de traume. Din datele oficiale puse la dispozitie de Poliția Romana, la nivel național, in primele 4 luni ale anului 2023, numarul faptelor penale in domeniul violenței domestice a crescut cu 6,7%, fața de primele 4 luni ale anului trecut.Potrivit statisticilor, in Romania o femeie e batuta la fiecare 30 de secunde, iar la fiecare 5 zile o victima a violenței domestice moare. Invitati : Cristina Molie-doctor chirurg, Liliana Poenaru-avocat, Agnes Remalia-psiholog, Maria Nicoleta Turliuc-prof universitar trauma, Un film documentar realizator și producator Maria Cristina Țilica
22 : 30
23 : 00
23 : 00
Garantat 100%

Moderator şi realizator Cătălin Stefănescu

Invitat Marc David Baer

Producator Adrian Ionică

Moderator şi realizator Cătălin Stefănescu Invitat Marc David Baer Producator Adrian Ionică
23 : 00
Toate pânzele sus!

Serial ( România, 1976)

Ecranizare a romanului de aventuri „Toate pânzele sus !”, de Radu Tudoran.

Episodul 8: O întâlnire... sau chiar două

Regia Mircea Mureşan.

Scenariul: Alexandru Struţeanu şi Mircea Mureşan

Cu: Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, George Paul Avram, Cristian Şofron, Julieta Szönyi, Ion Dichiseanu,Colea Răutu, Jean Lorin Florescu, Gheorghe Visu

Serial ( România, 1976) Ecranizare a romanului de aventuri „Toate pânzele sus !”, de Radu Tudoran. Episodul 8: O întâlnire... sau chiar două Regia Mircea Mureşan. Scenariul: Alexandru Struţeanu şi Mircea Mureşan Cu: Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, George Paul Avram, Cristian Şofron, Julieta Szönyi, Ion Dichiseanu,Colea Răutu, Jean Lorin Florescu, Gheorghe Visu
23 : 30
23 : 55
GALA FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL DE TEATRU DE LA SIBIU 2025
Ediția a 32-a

Producător Cristina Rădulescu

(Reluare)
Ediția a 32-a Producător Cristina Rădulescu (Reluare)
23 : 30
Telejurnal Moldova

Studioul Chişinău

Prezintă Svetlana Gore

Producători: Irina Bejenaru, Anastasia Ciuleacu

Translator mimico-gestual

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Studioul Chişinău Prezintă Svetlana Gore Producători: Irina Bejenaru, Anastasia Ciuleacu Translator mimico-gestual ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
00 : 00
00 : 00
Comisarul Rex: aventuri la Viena

Serial Comisarul Rex: aventuri la Viena (Kommissar Rex-Austria, 1994-2004)

Cu: Tobias Moretti, Gedeon Burkhard, Alexander Pschill

episodul 112

Serial poliţist.

(Reluare) (AP)
Serial Comisarul Rex: aventuri la Viena (Kommissar Rex-Austria, 1994-2004) Cu: Tobias Moretti, Gedeon Burkhard, Alexander Pschill episodul 112 Serial poliţist . (Reluare)
00 : 00
Info Etnic

La „Info Etnic”, vorbim săptămânal despre actualitatea tuturor celor 20 de etnii din România. Jurnaliştii Teodora Drăgoi şi Borislav Velimirovici comentează şi discută echilibrat noutăţile etnice din România.

Moderator Teodora Drăgoi

Producător Boris Velimirovici

(Reluare)
La „Info Etnic”, vorbim săptămânal despre actualitatea tuturor celor 20 de etnii din România. Jurnaliştii Teodora Drăgoi şi Borislav Velimirovici comentează şi discută echilibrat noutăţile etnice din România. Moderator Teodora Drăgoi Producător Boris Velimirovici (Reluare)
00 : 30
01 : 00
01 : 00
Cu inima împăcată

Film Cu inima împăcată (Blackbird-SUA, 2019)

Regia: Roger Mitchell

Cu: Susan Sarandon, Kate Winslet, Sam Neill, Mia Wasikowska

Dramă-remake al filmului danez "Silent Heart" (2014). Lily (Susan Sarandon) şi soţul ei Paul (Sam Neill) îşi invită cele două fiice, împreună cu familiile lor, să petreacă împreună un weekend în casa lor de la ţară. Dar întâlnirea are un scop precis: suferind de o boală degenerativă incurabilă, Lily refuză un sfârşit chinuitor şi a decis să-şi ia soarta în propriile mâini. Dar nu toată lumea îi acceptă decizia. Lucrurile nespuse şi secretele ies la iveală, punând la încercare legăturile dintre membrii familiei, în timp ce momentul unui rămas-bun se apropie.

(Reluare) (15)
Film Cu inima împăcată (Blackbird-SUA, 2019) Regia: Roger Mitchell Cu: Susan Sarandon, Kate Winslet, Sam Neill, Mia Wasikowska Dramă -remake al filmului danez "Silent Heart" (2014). Lily (Susan Sarandon) şi soţul ei Paul (Sam Neill) îşi invită cele două fiice, împreună cu familiile lor, să petreacă împreună un weekend în casa lor de la ţară. Dar întâlnirea are un scop precis: suferind de o boală degenerativă incurabilă, Lily refuză un sfârşit chinuitor şi a decis să-şi ia soarta în propriile mâini. Dar nu toată lumea îi acceptă decizia. Lucrurile nespuse şi secretele ies la iveală, punând la încercare legăturile dintre membrii familiei, în timp ce momentul unui rămas-bun se apropie. (Reluare)
01 : 00
Brilliant

Emisiune de interviuri portret, realizată şi prezentată de Loredana Negrilă.

Protagoniștii acestor interviuri sunt nu doar oameni celebri, nume respectate în domeniile lor ci şi oameni mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti de viață care pot constitui modele de urmat, al căror unic numitor comun este curajul de a fi ei înşişi, de a-şi prețui visurile și de a le pune în practică, spre binele propriu și al societății.

Producător /Realizator Loredana Negrilă

(Reluare)
Emisiune de interviuri portret, realizată şi prezentată de Loredana Negrilă. Protagoniștii acestor interviuri sunt nu doar oameni celebri, nume respectate în domeniile lor ci şi oameni mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti de viață care pot constitui modele de urmat, al căror unic numitor comun este curajul de a fi ei înşişi, de a-şi prețui visurile și de a le pune în practică, spre binele propriu și al societății. Producător /Realizator Loredana Negrilă (Reluare)
01 : 30
01 : 55
Vorbeste corect!

Producatori: Cristina si Radu Danilă

(Reluare)
Producatori: Cristina si Radu Danilă (Reluare)
01 : 30
Paris-frumuseţe eternă

Documentar (PARIS, BEAUTE ETERNELLE, Franţa, 2024)

Realizator: Eric Bacos

În pofida renumelui său, Parisul ascunde încă multe mistere. Oraşul Luminilor îşi dezvăluie miile de faţete, pline de veselie sau de melancolie, de-a lungul podurilor, grădinilor, palatelor şi bulevardelor.

Cu farmecul său inefabil, acest muzeu în aer liber a atras şi inspirat mii de artişti de-a lungul veacurilor.

Redactor: Laura Bălan

(Reluare)
Documentar (PARIS, BEAUTE ETERNELLE, Franţa, 2024) Realizator: Eric Bacos În pofida renumelui său, Parisul ascunde încă multe mistere. Oraşul Luminilor îşi dezvăluie miile de faţete, pline de veselie sau de melancolie, de-a lungul podurilor, grădinilor, palatelor şi bulevardelor. Cu farmecul său inefabil, acest muzeu în aer liber a atras şi inspirat mii de artişti de-a lungul veacurilor. Redactor: Laura Bălan (Reluare)
02 : 00
02 : 10
Garantat 100%

Moderator şi realizator Cătălin Stefănescu

Producator Adrian Ionică

(Reluare)
Moderator şi realizator Cătălin Stefănescu Producator Adrian Ionică (Reluare)
02 : 25
Telejurnal

Ştiri Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci, Mihai Radulescu

Producători: Diana Anghel, Dorin Munteanu

(Reluare)
Ştiri Meteo Prezintă: Claudiu Lucaci, Mihai Radulescu Producători: Diana Anghel, Dorin Munteanu (Reluare)
02 : 30
02 : 50
Ora de ştiri

(Reluare)
(Reluare)
03 : 00
03 : 00
Care pe care

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Producător Elena Stirbescu

(Reluare)
Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea Producător Elena Stirbescu (Reluare)
03 : 20
Culoarele puterii

Moderator Marinela Mititelu

(Reluare)
Moderator Marinela Mititelu (Reluare)
03 : 30
03 : 45
Bucuria credinţei

Prezintă părintele Constantin Necula şi Andrei-Victor Dochia

Producător Andrei-Victor Dochia

(Reluare)
Prezintă părintele Constantin Necula şi Andrei-Victor Dochia Producător Andrei-Victor Dochia (Reluare)
03 : 30
Sport

(Reluare)
(Reluare)
03 : 35
E vremea ta!

E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice.

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu

(Reluare)
E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice. Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu (Reluare)
03 : 50
În pronunţare -România, 2018

Film

Regia: Mihaela Popescu

Cu: Dorotheea Petre, Toma Cuzin, Olimpia Melinte

Nominalizări la Premiile Gopo 2019 pentru: cea mai bună actriţă (Dorotheea Petre), imagine, machiaj coafură

Dramă suprarealistă despre un judecător a cărui identitate se fragmentează tot mai mult, între rutina unui serviciu care nu-i oferă nicio satisfacţie şi o căsnicie eşuată. În interiorul protagonistului se dă o luptă permanentă între latura sa instinctuală (personificată de un bărbat pe nume Andi) şi partea sa raţională (întruchipată de o femeie numită K.).

(Reluare) (15)
Film Regia: Mihaela Popescu Cu: Dorotheea Petre, Toma Cuzin, Olimpia Melinte Nominalizări la Premiile Gopo 2019 pentru: cea mai bună actriţă (Dorotheea Petre), imagine, machiaj coafură Dramă suprarealistă despre un judecător a cărui identitate se fragmentează tot mai mult, între rutina unui serviciu care nu-i oferă nicio satisfacţie şi o căsnicie eşuată. În interiorul protagonistului se dă o luptă permanentă între latura sa instinctuală (personificată de un bărbat pe nume Andi) şi partea sa raţională (întruchipată de o femeie numită K.). (Reluare)
04 : 00
04 : 15
Ţară, ţară, cine eşti?

Moderator Mădălina Dobrovolschi

​Producător Ioana Mureşan

(Reluare)
Moderator Mădălina Dobrovolschi ​Producător Ioana Mureşan (Reluare)
04 : 10
Ierusalim în zori

Documentar 360°-GEO (Jérusalem á l’aube, Franţa-Germania, 2012)

Realizatori: Sabine Streckhardt şi Lutz Neumann

Zona veche a Ierusalimului este alcătuită din patru cartiere: evreiesc, armean, creştin şi musulman.

Cartierul evreiesc este bogat şi curat. Cel armean pare puţin dărăpănat. Cartierul musulman este suprapopulat şi plin de viaţă, iar cel creştin este invadat zilnic de turişti.

Totuşi, ele au ceva în comun: produc zilnic o cantitate uriaşă de deşeuri pe care trebuie să le adune gunoieri de toate confesiunile.

Redactor: Delia Clonaru

Documentar 360°-GEO (Jérusalem á l’aube, Franţa-Germania, 2012) Realizatori: Sabine Streckhardt şi Lutz Neumann Zona veche a Ierusalimului este alcătuită din patru cartiere: evreiesc, armean, creştin şi musulman. Cartierul evreiesc este bogat şi curat. Cel armean pare puţin dărăpănat. Cartierul musulman este suprapopulat şi plin de viaţă, iar cel creştin este invadat zilnic de turişti. Totuşi, ele au ceva în comun: produc zilnic o cantitate uriaşă de deşeuri pe care trebuie să le adune gunoieri de toate confesiunile. Redactor: Delia Clonaru
04 : 30
05 : 00
05 : 05
Exclusiv în România

Prezintă Cristian Tabără

Producători: Cristian Tabara, Marin Găbudean

(Reluare)
Prezintă Cristian Tabără Producători: Cristian Tabara, Marin Găbudean (Reluare)
05 : 20
Ferma

Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!...

Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri

(Reluare)
Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!... Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri (Reluare)
05 : 05
Info EDU

Informație din Educație

Discutăm cu experţi, specialişti, profesori, sindicate, ONG-uri și elevi problemele din sistemul de învăţământ. Aducem în atenția celor direct interesați și a opiniei publice subfinanțarea sistemului, lipsa profesorilor, inechitățile din sistem.

Totodată, această emisiune este şi locul în care îi punem în lumină pe cei care reuşesc să schimbe ceva în clasa lor, în şcoala lor, în oraşul lor în ceea ce privește sistemul de învățământ.

Moderator Diana Dumitrașcu

Producător Alina Pagu

(Reluare)
Informație din Educație Discutăm cu experţi, specialişti, profesori, sindicate, ONG-uri și elevi problemele din sistemul de învăţământ. Aducem în atenția celor direct interesați și a opiniei publice subfinanțarea sistemului, lipsa profesorilor, inechitățile din sistem. Totodată, această emisiune este şi locul în care îi punem în lumină pe cei care reuşesc să schimbe ceva în clasa lor, în şcoala lor, în oraşul lor în ceea ce privește sistemul de învățământ. Moderator Diana Dumitrașcu Producător Alina Pagu (Reluare)
05 : 30
05 : 55
Imnul României

05 : 55
Imnul României