LUNI
23 IUN
2025-06-23
MARŢI
24 IUN
2025-06-24
MIERCURI
25 IUN
2025-06-25
JOI
26 IUN
2025-06-26
VINERI
27 IUN
2025-06-27
SÂMBATĂ
28 IUN
2025-06-28
DUMINICĂ
29 IUN
2025-06-29
LUNI
30 IUN
2025-06-30
MARŢI
1 IUL
2025-07-01
MIERCURI
2 IUL
2025-07-02
JOI
3 IUL
2025-07-03
VINERI
4 IUL
2025-07-04
SÂMBATĂ
5 IUL
2025-07-05
DUMINICĂ
6 IUL
2025-07-06
LUNI
7 IUL
2025-07-07
MARŢI
8 IUL
2025-07-08
MIERCURI
9 IUL
2025-07-09
JOI
10 IUL
2025-07-10
VINERI
11 IUL
2025-07-11
SÂMBATĂ
12 IUL
2025-07-12
DUMINICĂ
13 IUL
2025-07-13
(GMT +3:00)
Pentru a alege canalul preferat deselectează unul din posturile selectate.
TVR1 TVR2 TVR3 TVRi TVR CULTURAL
TVR INFO TVR Sport TVR Folclor TVR MOLDOVA    
TVR TIMIŞOARA TVR CLUJ TVR CRAIOVA TVR TÂRGU-MUREŞ TVR IAŞI
Programul zilei: 05-07-2025
 
06 : 00
06 : 00
Teleshopping

06 : 25
E vremea ta!

E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice.

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu

(Reluare)
E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice. Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu (Reluare)
06 : 00
Radar geopolitic

Moderator Loara Ștefanescu

Producator Antonela Ghemu

(Reluare)
Moderator Loara Ștefanescu Producator Antonela Ghemu (Reluare)
06 : 30
06 : 40
Sport

06 : 55
Imnul României

06 : 55
Starea Planetei

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți!

Producător şi realizator Cristina Dănilă

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți! Producător şi realizator Cristina Dănilă
07 : 00
07 : 00
Weekend matinal

Ştiri Sport

Prezintă Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

DISCUŢIE CODRUŢ PÎNZARU, jurnalist TVR

DISCUTIE LUMINIŢA VÎLCEA, astrolog

Previziunile astrale ale lunii iulie + noua reglementare a CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a adoptat o modificare a Codului de Reglementare în Audiovizual ce vizează emisiunile care conţin horoscop sau numerologie, scrie Pagina de Media. CNA va obliga televiziunile şi radiourile ca orice program care abordează aceste subiecte să facă o menţiune la început, măsură luată în urma unei propuneri a Ministerului Educației. „Informaţiile din acest program nu au bază ştiinţifică” este mesajul care va fi obligatoriu pentru toate programele care „recomandă comportamente inspirate de astrologie, horoscop sau numerologie”.

DISCUŢIE ALEXANDRU GAVRILESCU, arhitect

Mulţi proprietari demarează proiecte de amenajări interioare în această perioadă. La ce nu trebuie sa facem rabat de la calitate, cum devn interioarele o poveste în sine, nu doar un spațiu redecorat, tendințe actuale există în amenajări.

ZOOM RĂZVAN POPA, General Manager al Geoparcului Internațional UNESCO Ținutul Buzăului

Trovanții prind viață: Geoparcul UNESCO Ținutul Buzăului deschide un nou centru de vizitare interactiv la Bozioru. Centrul de vizitare este dedicat trovanților și Deltei preistorice. Vizitatorii descoperă istoria geologică prin realitate augmentată și experiențe interactive. Aici, vizitatorii pot afla secretele formării trovanților, pietrele misterioase din Geoparc, și pot explora Delta preistorică prin realitate augmentată, exponate fizice și reconstrucții ale faunei de acum 12 milioane de ani.

Proiectul s-a realizat cu implicarea comunității și cu sprijin public și privat.

DISCUŢIE IULIANA LUPU, medic primar dermatolog

Vara este asociată cu vacante, plaje insorite, drumeţii şi, în ultmii ani, obligatoriu, cremele cu fator de protectie-SPF. Cum alegem protectia solară, cum se aplică, cum ne expunem la soare şi ce remedii avem în caz de insolaţie. Ce sunt petele cauzate de expunerea incorectă la soare şi ce soluţii avem la îndemnână pentru a ne păstra pielea cât mai sănătoasă.

DISCUŢIE ROXANA MISCHIANU,medic psihiatru cu competenţe în medicină sexuală

44% dintre tinerii români evită să discute cu medicul despre sănătatea sexuală, din rușine, iar 1 din 10 cred, în mod greșit, că bolile cu transmitere sexuală nici măcar nu pot fi diagnosticate. Deși sunt tot mai activi online și aparent bine informați, subiectul BTS rămâne un tabu major pentru tineri.Conform unui studiu Path,principalele bariere în calea testării sunt lipsa informării, frica de rezultate și teama de stigmatizare. Vara aceasta, la doua festivaluri mari (Electric Castle și Summer Well), continuă programul „Testat e Hot”. Sunt organizate testări gratuite BTS, direct în mijlocul festivalurilor, alături de echipe medicale și sesiuni de discuții deschise. Scopul: normalizarea dialogului despre sănătatea intimă și încurajarea prevenției într-un cadru sigur și prietenos.

ZOOM ALEXANDRU PLEŞOIANU coordonatorul echipei MAVIS Artifical Hearts-echipa care a realizat inima artificială prezentată la OSAKA

La Expo 2025 Osaka, printre inovațiile așteptate de peste 28 de milioane de vizitatori, o echipă de studenți din Iași atrage toate privirile: MAVIS prezintă BabyHeart-cea mai mică inimă artificială pediatrică din lume. Inima, complet implantabilă, a fost expusă în Pavilionul României, alături de o imprimantă 3D care a realizat miniaturi live pentru vizitatori. Peste 300 de persoane au asistat la demonstrații în laboratorul interactiv. Tinerii cercetători au susținut o prezentare oficială în fața unei audiențe internaționale, detaliind aplicațiile clinice și perspectivele de cercetare ale proiectului lor. Studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași sunt finaliști ai campaniei „100 de tineri pentru dezvoltarea României” derulată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

DISCUŢIE ANGA SIGARTĂU actriţă şi regizoare şi DRAGOS PANDELE, manager cultural, organizatori Shakespeare Imaginarium

Proiectul Shakespeare Imaginarium-o vara elizabetană la Palatele Brâncoveneşti debutat în 2023 şi propune publicului montări shakespeariene în aer liber la Palatele Brancoveneşti de la Mogoşoaia. Montările din anii trecuţi, Romeo si Julieta şi Imblanzirea scorpiei sunt completate, anul acesta, de Neguţătorul din Veneţia. Toate spectacolele sunt jucate cu costume elizabetane, inspirate din moda vremii lui Shakespeare, sunt imersive-presupunând o formă de interacţiune cu publicul şi sunt gândite special pentru curtea interioara a Palatului de la Mogoşoaia.

Spectacolele proiectului propun motări originale, pentru a fi jucate în aer liber, cu costume elizabethane spectaculoase, totul pentru a crea o experiență imersivă, complet nouă, cât mai apropiată celei oferite de celebrul Teatrul Globe, din vremea dramaturgului englez.

LIVE CARMEN RUSU

Sâmbătă, 5 iulie, de la ora 10:00, Casa Madrigal își deschide porțile într-o zi specială, în care Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” marchează 62 de ani de la primul său concert pe scenă. Sub titlul „Madrigal Open House-Trei lumi. O singură casă”, evenimentul se desfășoară sub auspiciile Galeriei Madrigal și propune publicului o experiență extinsă pe trei paliere, în universul uneia dintre cele mai iubite instituții culturale din România.

Producatori: Raluca Neagu, Horaţiu Rusu

Transmisiune directă

Ştiri Sport Prezintă Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe DISCUŢIE CODRUŢ PÎNZARU, jurnalist TVR DISCUTIE LUMINIŢA VÎLCEA, astrolog Previziunile astrale ale lunii iulie + noua reglementare a CNA Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a adoptat o modificare a Codului de Reglementare în Audiovizual ce vizează emisiunile care conţin horoscop sau numerologie, scrie Pagina de Media. CNA va obliga televiziunile şi radiourile ca orice program care abordează aceste subiecte să facă o menţiune la început, măsură luată în urma unei propuneri a Ministerului Educației. „Informaţiile din acest program nu au bază ştiinţifică” este mesajul care va fi obligatoriu pentru toate programele care „recomandă comportamente inspirate de astrologie, horoscop sau numerologie”. DISCUŢIE ALEXANDRU GAVRILESCU, arhitect Mulţi proprietari demarează proiecte de amenajări interioare în această perioadă. La ce nu trebuie sa facem rabat de la calitate, cum devn interioarele o poveste în sine, nu doar un spațiu redecorat, tendințe actuale există în amenajări. ZOOM RĂZVAN POPA, General Manager al Geoparcului Internațional UNESCO Ținutul Buzăului Trovanții prind viață: Geoparcul UNESCO Ținutul Buzăului deschide un nou centru de vizitare interactiv la Bozioru. Centrul de vizitare este dedicat trovanților și Deltei preistorice. Vizitatorii descoperă istoria geologică prin realitate augmentată și experiențe interactive. Aici, vizitatorii pot afla secretele formării trovanților, pietrele misterioase din Geoparc, și pot explora Delta preistorică prin realitate augmentată, exponate fizice și reconstrucții ale faunei de acum 12 milioane de ani. Proiectul s-a realizat cu implicarea comunității și cu sprijin public și privat. DISCUŢIE IULIANA LUPU, medic primar dermatolog Vara este asociată cu vacante, plaje insorite, drumeţii şi, în ultmii ani, obligatoriu, cremele cu fator de protectie-SPF. Cum alegem protectia solară, cum se aplică, cum ne expunem la soare şi ce remedii avem în caz de insolaţie. Ce sunt petele cauzate de expunerea incorectă la soare şi ce soluţii avem la îndemnână pentru a ne păstra pielea cât mai sănătoasă. DISCUŢIE ROXANA MISCHIANU,medic psihiatru cu competenţe în medicină sexuală 44% dintre tinerii români evită să discute cu medicul despre sănătatea sexuală, din rușine, iar 1 din 10 cred, în mod greșit, că bolile cu transmitere sexuală nici măcar nu pot fi diagnosticate. Deși sunt tot mai activi online și aparent bine informați, subiectul BTS rămâne un tabu major pentru tineri.Conform unui studiu Path,principalele bariere în calea testării sunt lipsa informării, frica de rezultate și teama de stigmatizare. Vara aceasta, la doua festivaluri mari (Electric Castle și Summer Well), continuă programul „Testat e Hot”. Sunt organizate testări gratuite BTS, direct în mijlocul festivalurilor, alături de echipe medicale și sesiuni de discuții deschise. Scopul: normalizarea dialogului despre sănătatea intimă și încurajarea prevenției într-un cadru sigur și prietenos. ZOOM ALEXANDRU PLEŞOIANU coordonatorul echipei MAVIS Artifical Hearts-echipa care a realizat inima artificială prezentată la OSAKA La Expo 2025 Osaka, printre inovațiile așteptate de peste 28 de milioane de vizitatori, o echipă de studenți din Iași atrage toate privirile: MAVIS prezintă BabyHeart-cea mai mică inimă artificială pediatrică din lume. Inima, complet implantabilă, a fost expusă în Pavilionul României, alături de o imprimantă 3D care a realizat miniaturi live pentru vizitatori. Peste 300 de persoane au asistat la demonstrații în laboratorul interactiv. Tinerii cercetători au susținut o prezentare oficială în fața unei audiențe internaționale, detaliind aplicațiile clinice și perspectivele de cercetare ale proiectului lor. Studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași sunt finaliști ai campaniei „100 de tineri pentru dezvoltarea României” derulată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. DISCUŢIE ANGA SIGARTĂU actriţă şi regizoare şi DRAGOS PANDELE, manager cultural, organizatori Shakespeare Imaginarium Proiectul Shakespeare Imaginarium-o vara elizabetană la Palatele Brâncoveneşti debutat în 2023 şi propune publicului montări shakespeariene în aer liber la Palatele Brancoveneşti de la Mogoşoaia. Montările din anii trecuţi, Romeo si Julieta şi Imblanzirea scorpiei sunt completate, anul acesta, de Neguţătorul din Veneţia. Toate spectacolele sunt jucate cu costume elizabetane, inspirate din moda vremii lui Shakespeare, sunt imersive-presupunând o formă de interacţiune cu publicul şi sunt gândite special pentru curtea interioara a Palatului de la Mogoşoaia. Spectacolele proiectului propun motări originale, pentru a fi jucate în aer liber, cu costume elizabethane spectaculoase, totul pentru a crea o experiență imersivă, complet nouă, cât mai apropiată celei oferite de celebrul Teatrul Globe, din vremea dramaturgului englez. LIVE CARMEN RUSU Sâmbătă, 5 iulie, de la ora 10:00, Casa Madrigal își deschide porțile într-o zi specială, în care Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” marchează 62 de ani de la primul său concert pe scenă. Sub titlul „Madrigal Open House-Trei lumi. O singură casă”, evenimentul se desfășoară sub auspiciile Galeriei Madrigal și propune publicului o experiență extinsă pe trei paliere, în universul uneia dintre cele mai iubite instituții culturale din România. Producatori: Raluca Neagu, Horaţiu Rusu Transmisiune directă
07 : 00
Teleshopping

07 : 00
Weekend matinal

Prezintă: Maria Chiriță, Ionuț Gheorghe

Producatori: Raluca Neagu, Horaţiu Rusu

Transmisiune directă

Prezintă: Maria Chiriță, Ionuț Gheorghe Producatori: Raluca Neagu, Horaţiu Rusu Transmisiune directă
07 : 30
07 : 30
Simplu si rural

Producator: Gabriela Voinea

Producator: Gabriela Voinea
08 : 00
08 : 00
Opera comică pentru copii

Opera copiilor

Producător: Valentina Băinţan

Opera copiilor Producător: Valentina Băinţan
08 : 30
09 : 00
09 : 00
Mic dejun cu un campion

Invitat: Mihai Morar

Moderator șsi producător: Daniela Zeca Buzura

Invitat: Mihai Morar Moderator șsi producător: Daniela Zeca Buzura
09 : 30
09 : 55
Starea Planetei

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți!

Producător şi realizator Cristina Dănilă

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți! Producător şi realizator Cristina Dănilă
10 : 00
10 : 00
Vreau sa fiu sănătos!

Prezinta Izabela Marinescu

Emisiunea isi propune teme din mai multe zone medicale sau zone tangente sănătății, prezentate și dezbătute într-un stil cât mai agreabil și pe înțelesul tuturor.

Alimente pentru un bronz frumos

Prima vizită la medicul stomatolog

Sport în parc, pentru seniori

Primul ajutor în caz de inec în apă

Suplimente pentru cei bolnavi de diabet

Producător Beatrice Cioba

Prezinta Izabela Marinescu Emisiunea isi propune teme din mai multe zone medicale sau zone tangente sănătății, prezentate și dezbătute într-un stil cât mai agreabil și pe înțelesul tuturor. Alimente pentru un bronz frumos Prima vizită la medicul stomatolog Sport în parc, pentru seniori Primul ajutor în caz de inec în apă Suplimente pentru cei bolnavi de diabet Producător Beatrice Cioba
10 : 00
Fără prejudecăţi

Emisiunea Fără prejudecăți este singura producție media din Europa pentru care lucrează reporteri TV cu dizabilități și a fost premiată în anul 2016 de către Organizația Națiunilor Unite ca model de incluziune și autoreprezentare. Producția este interpretată în limbajul semnelor române iar o variantă accesibilizată pentru nevăzători de regăsește pe platforma Mixcloud. Reporterii Raluca Avram și Mihai Arsenie împreună cu moderatorul Ovidiu Damian se vor întâlni cu telespectatorii în fiecare sâmbătă de la ora 9:30 și vă vor prezenta poveștile unor oameni excepționali care schimbă lumea.

Invitatii editiei de astazi sunt Andra Lechintan (Asociatia EXTRA 21) si Ovidiu Milian, presedintele Asociatiei Deficientilor Locomotori din Bihor. Prin propriul exemplu, el insusi fiind o persoana utilizatoare de fotoliu rulant, Ovidiu motiveaza persoane cu dizabilitati sa-si traiasca viata cu independenta si demnitate

Reporteri: Mihai Arsenie, Raluca Avram

Interpret mimico-gestual: Simona Damian

Moderator si realizator: Ovidiu Damian

Producator: Ovidiu Pop

Emisiune realizata de TVR Cluj

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Emisiunea Fără prejudecăți este singura producție media din Europa pentru care lucrează reporteri TV cu dizabilități și a fost premiată în anul 2016 de către Organizația Națiunilor Unite ca model de incluziune și autoreprezentare. Producția este interpretată în limbajul semnelor române iar o variantă accesibilizată pentru nevăzători de regăsește pe platforma Mixcloud. Reporterii Raluca Avram și Mihai Arsenie împreună cu moderatorul Ovidiu Damian se vor întâlni cu telespectatorii în fiecare sâmbătă de la ora 9:30 și vă vor prezenta poveștile unor oameni excepționali care schimbă lumea. Invitatii editiei de astazi sunt Andra Lechintan (Asociatia EXTRA 21) si Ovidiu Milian, presedintele Asociatiei Deficientilor Locomotori din Bihor. Prin propriul exemplu, el insusi fiind o persoana utilizatoare de fotoliu rulant, Ovidiu motiveaza persoane cu dizabilitati sa-si traiasca viata cu independenta si demnitate Reporteri: Mihai Arsenie, Raluca Avram Interpret mimico-gestual: Simona Damian Moderator si realizator: Ovidiu Damian Producator: Ovidiu Pop Emisiune realizata de TVR Cluj ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
10 : 00
Info Plus

Ştiri

Transmisiune directă

Ştiri Transmisiune directă
10 : 30
10 : 30
Eu pot!

Eu pot ! "Eu pot" este o emisiune TV educativă, care are ca scop crearea unui ghid de viață bună, aşa cum şcoala sau familia rareori reuşeşte să traseze. EU POT aduce în prim-plan invitați profesioniști din domeniul dezvoltării personale, neuroștiințelor și psihologiei aplicate, oferind telespectatorilor soluții concrete pentru o viață echilibrată.

In memoriam Rajko Kuzmanovic, fondator metoda Silva Romania

Tema: ce ne invata boala despre viata?

Boala este un semnal profund al dezechilibrului interior.

Vindecarea începe când înțelegem cauza emoțională a bolii.

Adevărata vindecare implică trupul, mintea și sufletul.

Realizator Anca Mazilu

Eu pot ! "Eu pot" este o emisiune TV educativă, care are ca scop crearea unui ghid de viață bună, aşa cum şcoala sau familia rareori reuşeşte să traseze. EU POT aduce în prim-plan invitați profesioniști din domeniul dezvoltării personale, neuroștiințelor și psihologiei aplicate, oferind telespectatorilor soluții concrete pentru o viață echilibrată. In memoriam Rajko Kuzmanovic, fondator metoda Silva Romania Tema: ce ne invata boala despre viata? Boala este un semnal profund al dezechilibrului interior. Vindecarea începe când înțelegem cauza emoțională a bolii. Adevărata vindecare implică trupul, mintea și sufletul. Realizator Anca Mazilu
10 : 30
Generaţia Fit

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă. Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă. Producător: Iulia Popescu Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness
10 : 30
E vremea ta!

Retrospectiva

Producător Alina Pagu

Retrospectiva Producător Alina Pagu
11 : 00
11 : 00
Dosar România

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)
Producător Răzvan Butaru (Reluare)
11 : 00
Comori uitate din bazinul Mediteranei

Documentar (Tresors oublies de la Mediterranee, Franţa, 2016) PREMIERA

Bazinul mării Mediterane este regiunea care adăposteşte cele mai multe situri înscrise în patrimoniul mondial UNESCO din lume. Această bogăţie este atât de strălucitoare, încât lasă în umbră adevărate bijuterii: comorile uitate ale Mediteranei.

Regia: Jerome-Cecil Auffret

Muzeul Naţional din Beirut

Istoria Libanului cuprinde întreaga civilizaţie mediterană. Muzeul Naţional din Beirut, inaugurat în 1947, prezintă 7000 de ani de istorie pe o suprafaţă expoziţională de 2500 m2.

Populaţiei din zonă îi datorăm inventarea sticlei, a alfabetului fonetic, navigaţiei-primul motor al schimburilor comerciale şi culturale din bazinul Mediteranei antice...

Documentar (Tresors oublies de la Mediterranee, Franţa, 2016) PREMIERA Bazinul mării Mediterane este regiunea care adăposteşte cele mai multe situri înscrise în patrimoniul mondial UNESCO din lume. Această bogăţie este atât de strălucitoare, încât lasă în umbră adevărate bijuterii: comorile uitate ale Mediteranei. Regia: Jerome-Cecil Auffret Muzeul Naţional din Beirut Istoria Libanului cuprinde întreaga civilizaţie mediterană. Muzeul Naţional din Beirut, inaugurat în 1947, prezintă 7000 de ani de istorie pe o suprafaţă expoziţională de 2500 m2. Populaţiei din zonă îi datorăm inventarea sticlei, a alfabetului fonetic, navigaţiei-primul motor al schimburilor comerciale şi culturale din bazinul Mediteranei antice...
11 : 00
Sâmbătă cu Albertina

„Sâmbăta cu Albertina” este cu şi despre stilul nostru de viaţă. Aflăm despre sănătate, educaţie, film teatru, muzică festivaluri, oameni de succes, social media, artă, psihologie, carte, sport, gastronomie, modă, nutriţie şi despre tot ce ne preocupă în viaţă.

Moderator Albertina Ionescu

Producător George Tudor

„Sâmbăta cu Albertina” este cu şi despre stilul nostru de viaţă. Aflăm despre sănătate, educaţie, film teatru, muzică festivaluri, oameni de succes, social media, artă, psihologie, carte, sport, gastronomie, modă, nutriţie şi despre tot ce ne preocupă în viaţă. Moderator Albertina Ionescu Producător George Tudor
11 : 30
11 : 30
Comori uitate din bazinul Mediteranei

Documentar (Tresors oublies de la Mediterranee, Franţa, 2016) PREMIERA

Bazinul mării Mediterane este regiunea care adăposteşte cele mai multe situri înscrise în patrimoniul mondial UNESCO din lume. Această bogăţie este atât de strălucitoare, încât lasă în

umbră adevărate bijuterii: comorile uitate ale Mediteranei.

Regia: Jerome-Cecil Auffret

Capela Palatină din Palermo

Capela Palatină din Palatul normand din Palermo a fost ridicată în 1130, cu 30 de ani înainte de catedrala Notre-Dame din Paris. Constructorul său, regele normand Roger al II-lea al Siciliei, a dorit să-şi exprime prin somptuoasele mozaicuri credinţa sa creştină, cosmopolitismul şi toleranţa.

În acea vreme, cruciadele făceau ravagii în Mediterana; la ele participau cavaleri creştini din toată Europa. Printre ei, contele Roger de Hauteville, care a smuls Sicilia de sub domnia musulmană, şi astfel insula a intrat sub conducere normandă. Când fiul său, Roger al II-lea a moştenit coroana, a creat regatul Neapolelui şi al Siciliei, stabilind capitala la Palermo. Despre uimitoarea domnie, puţin cunoscută, a acestui tânăr monarh al singurului regat cosmopolit din Mediterana, am aflat din consemnările mamei sale-regina Adélaïde. Istoricii artei consideră că Renaşterea italiană s-a născut aici, sub conducerea acestui rege luminat.

Documentar (Tresors oublies de la Mediterranee, Franţa, 2016) PREMIERA Bazinul mării Mediterane este regiunea care adăposteşte cele mai multe situri înscrise în patrimoniul mondial UNESCO din lume. Această bogăţie este atât de strălucitoare, încât lasă în umbră adevărate bijuterii: comorile uitate ale Mediteranei. Regia: Jerome-Cecil Auffret Capela Palatină din Palermo Capela Palatină din Palatul normand din Palermo a fost ridicată în 1130, cu 30 de ani înainte de catedrala Notre-Dame din Paris. Constructorul său, regele normand Roger al II-lea al Siciliei, a dorit să-şi exprime prin somptuoasele mozaicuri credinţa sa creştină, cosmopolitismul şi toleranţa. În acea vreme, cruciadele făceau ravagii în Mediterana; la ele participau cavaleri creştini din toată Europa. Printre ei, contele Roger de Hauteville, care a smuls Sicilia de sub domnia musulmană, şi astfel insula a intrat sub conducere normandă. Când fiul său, Roger al II-lea a moştenit coroana, a creat regatul Neapolelui şi al Siciliei, stabilind capitala la Palermo. Despre uimitoarea domnie, puţin cunoscută, a acestui tânăr monarh al singurului regat cosmopolit din Mediterana, am aflat din consemnările mamei sale-regina Adélaïde. Istoricii artei consideră că Renaşterea italiană s-a născut aici, sub conducerea acestui rege luminat.
12 : 00
12 : 00
Telejurnal TVR2

Transmisiune directă

Transmisiune directă
12 : 00
Telejurnal

Ştiri

Prezintă: Laura Fronoiu, Cristian Petru

Producatori : Elena Hebean, Razvan Tiniche

Transmisiune directă

Ştiri Prezintă: Laura Fronoiu, Cristian Petru Producatori : Elena Hebean, Razvan Tiniche Transmisiune directă
12 : 30
12 : 35
Meteo

12 : 40
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
12 : 35
Meteo

12 : 40
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
13 : 00
13 : 00
Ora regelui

”Puterea binelui”

Anual, pe 4 iulie, Crucea Roșie Română aniversează fondarea sa, care a avut loc în anul 1876, în timpul domniei Principelui Carol I și a Principesei Elisabeta. Prima misiune umanitară s-a desfășurat în aceeași lună, pe frontul sârbo-turc de la sud de Dunăre, având menirea de a acorda ajutor medical militarilor răniti, indiferent de tabăra din care făceau parte.

”Ora Regelui” prezintă un documentar despre creația elvețianului Henry Dunant, cea mai mare rețea umanitară din lume, Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie, care cuprinde acum aproape 100 de milioane de voluntari. Acțiunile lor dovedesc că nevoile umanitare crescânde accentuează importanța unor alianțe puternice la nivel local și global. Catastrofele naturale, crizele climatice, conflictele, urgențele de sănătate sau migrația nu sunt la timpul trecut. Cei 5000 de voluntari români, alături de cei din întreaga lume, aproape 100 de milioane de confrați, sunt neclintiți în angajamentul lor de a aduce speranță și încredere oamenilor aflați în situații vulnerabile și de a le schimba viața.

Producător Lidia Voicu

”Puterea binelui” Anual, pe 4 iulie, Crucea Roșie Română aniversează fondarea sa, care a avut loc în anul 1876, în timpul domniei Principelui Carol I și a Principesei Elisabeta. Prima misiune umanitară s-a desfășurat în aceeași lună, pe frontul sârbo-turc de la sud de Dunăre, având menirea de a acorda ajutor medical militarilor răniti, indiferent de tabăra din care făceau parte. ”Ora Regelui” prezintă un documentar despre creația elvețianului Henry Dunant, cea mai mare rețea umanitară din lume, Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie, care cuprinde acum aproape 100 de milioane de voluntari. Acțiunile lor dovedesc că nevoile umanitare crescânde accentuează importanța unor alianțe puternice la nivel local și global. Catastrofele naturale, crizele climatice, conflictele, urgențele de sănătate sau migrația nu sunt la timpul trecut. Cei 5000 de voluntari români, alături de cei din întreaga lume, aproape 100 de milioane de confrați, sunt neclintiți în angajamentul lor de a aduce speranță și încredere oamenilor aflați în situații vulnerabile și de a le schimba viața. Producător Lidia Voicu
13 : 00
Reţeaua de idoli

Producător: Irina Păcurariu

(Reluare)
Producător: Irina Păcurariu (Reluare)
13 : 00
Inspiră România

Moderatori: Diana Dumitrașcu, Ionuț Gheorghe

Producători : Eva Matei, Alina Pagu

Moderatori: Diana Dumitrașcu, Ionuț Gheorghe Producători : Eva Matei, Alina Pagu
13 : 30
14 : 00
14 : 00
Telejurnal

Ştiri Sport

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Ştiri Sport Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu Transmisiune directă
14 : 00
Hai Hui cu Marina

Marina Almasan pleaca in lume. Se duce ,,hai-hui” pentru a gasi cele mai interesante locuri de vizitat, dar pentru aceasta si-a gasit calauze inspirate: romani care s-au stabilit pe meleaguri straine, s-au adaptat acolo foarte bine si nu si-au uitat, totusi, originea.

Se anunta o emisiune de travel foarte dinamica, atractiva, cu multe wow-uri care va vor tine in fata televizorului fara sa clipiti.

Prezentatori: Marina Almasan

Producator: Marina Almasan

(Reluare)
Marina Almasan pleaca in lume. Se duce ,,hai-hui” pentru a gasi cele mai interesante locuri de vizitat, dar pentru aceasta si-a gasit calauze inspirate: romani care s-au stabilit pe meleaguri straine, s-au adaptat acolo foarte bine si nu si-au uitat, totusi, originea. Se anunta o emisiune de travel foarte dinamica, atractiva, cu multe wow-uri care va vor tine in fata televizorului fara sa clipiti. Prezentatori: Marina Almasan Producator: Marina Almasan (Reluare)
14 : 00
Telejurnal

Ştiri

Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Ştiri Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu Transmisiune directă
14 : 30
14 : 30
Guşti! Şi apoi mănânci

(Reluare)
(Reluare)
14 : 35
Meteo

14 : 40
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
15 : 00
15 : 00
Guşti! Şi apoi mănânci

(Reluare)
(Reluare)
15 : 00
Duelul pianelor

“Duelul Pianelor” revine cu un sezon nou pe TVR 2, în fiecare duminică, de la ora 20, într-o nouă formulă dar cu acelaşi scop: divertisment de calitate. Carismaticul Adrian Enache va arbitra un duel muzical presărat cu provocări inedite, arhive TVR, poveşti amuzante, muzică live şi improvizaţii cu trupa Popfolklorica, alături de talentaţii Ovi si Ilinca

Producator: Iuliana Marciuc

(Reluare)
“Duelul Pianelor” revine cu un sezon nou pe TVR 2, în fiecare duminică, de la ora 20, într-o nouă formulă dar cu acelaşi scop: divertisment de calitate. Carismaticul Adrian Enache va arbitra un duel muzical presărat cu provocări inedite, arhive TVR, poveşti amuzante, muzică live şi improvizaţii cu trupa Popfolklorica, alături de talentaţii Ovi si Ilinca Producator: Iuliana Marciuc (Reluare)
15 : 00
Europa mea

Invitați: Mihai Sebe-Institutul European din România (studio)

Șerban Dimitrie Sturza-ECR (zoom)

Gheorghe Falcă-PPE (zoom)

Teme: Europa, alianțe si politici noi

SUA, Trump

Ucraina, războiul

Moderator/Producător Gabriel Giurgiu

Realizator Tatiana Tarfulea

Invitați: Mihai Sebe-Institutul European din România (studio) Șerban Dimitrie Sturza-ECR (zoom) Gheorghe Falcă-PPE (zoom) Teme: Europa, alianțe si politici noi SUA, Trump Ucraina, războiul Moderator/Producător Gabriel Giurgiu Realizator Tatiana Tarfulea
15 : 30
15 : 30
Vis sau realitate

Prezintă Sebastian Felix Ţopescu

Invitat Dan Frânculescu

Producător Mihai Răzuş

Prezintă Sebastian Felix Ţopescu Invitat Dan Frânculescu Producător Mihai Răzuş
16 : 00
16 : 00
Care pe care

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Singurul quiz show din România dedicat limbii române, un format dinamic și educativ, care îmbină competiția cu distracția. 4 concurenţi se întrec în 5 runde ce aduc în prim plan cele mai întâlnite greșeli gramaticale, capcanele în care cad jurnaliștii, ”influencerii”, cântăreții, oamenii obişnuiţi etc.

Producător Elena Stirbescu

Format Marius Toder (Media Factory)

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea Singurul quiz show din România dedicat limbii române, un format dinamic și educativ, care îmbină competiția cu distracția. 4 concurenţi se întrec în 5 runde ce aduc în prim plan cele mai întâlnite greșeli gramaticale, capcanele în care cad jurnaliștii, ”influencerii”, cântăreții, oamenii obişnuiţi etc. Producător Elena Stirbescu Format Marius Toder (Media Factory)
16 : 00
Info Plus

Ştiri

Transmisiune directă

Ştiri Transmisiune directă
16 : 30
16 : 55
Zi de zi cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

Producător Victor Dochia
16 : 40
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
17 : 00
17 : 00
Dincolo de alb şi negru

Moderator Mihaela Crăciun

Emisiunea continuă seria de întâlniri cu invitaţi inspiraționali.

Programul pune accent pe acurateţea discuţiei, apelând la analize serioase ale evenimentelor şi la opinii pertinente.

Invitată Simona Gemeneanu- co-fondator și partener la un fond de investiții

Producător Ioana Mureşan

Moderator Mihaela Crăciun Emisiunea continuă seria de întâlniri cu invitaţi inspiraționali. Programul pune accent pe acurateţea discuţiei, apelând la analize serioase ale evenimentelor şi la opinii pertinente. Invitată Simona Gemeneanu- co-fondator și partener la un fond de investiții Producător Ioana Mureşan
17 : 00
Levintza prezintă

In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei. Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei. “Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta! Prezentator: Doina Levintza Producator: Claudia Nicolau Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL
17 : 00
Global

„Global” este o emisiune în care informaţii, ştiri, curiozităţi compun un tablou complet al lumii în care trăim.

Moderator​ Cristian Răuţu

Producător Mădălina Rădulescu Vochin

Premiera

„Global” este o emisiune în care informaţii, ştiri, curiozităţi compun un tablou complet al lumii în care trăim. Moderator​ Cristian Răuţu Producător Mădălina Rădulescu Vochin Premiera
17 : 30
17 : 30
Cap compas

Producător: Elena Dinu

Producător: Elena Dinu
18 : 00
18 : 00
Ţară, ţară, cine eşti?

Moderator Mădălina Dobrovolschi

“Țară, țară, cine ești?” aduce în prim plan oameni care găsesc soluții funcționale pentru comunități şi prezintă soluții care, dacă ar fi multiplicate la nivelul întregii societăți, ar ameliora imaginea României.

Emisiunea propune o perspectivă inedită pe piața media din România, aceea a jurnalismului bazat pe soluții, pentru că, deși pornește de la statistici negative, în care România nu arată deloc bine, emisiunea aduce în studio oameni care construiesc și implementează soluții.

Datele reale ale transplantului în România

În România, peste 5.000 de pacienți se află anual pe listele de așteptare pentru

un transplant. Potrivit Agenției Naționale de Transplant, doar

aproximativ 15-20% dintre pacienții care au nevoie de un transplant hepatic

ajung să beneficieze efectiv de intervenție, iar rata de donare este încă departe

de media europeană.

Invitați:

Vlad Brasoveanu-medic primar chirurgie generala, pionier al transplantului hepatic in Romania

Maria Speranța Iacob-medic primar gastroenterologie

​Producător Ioana Mureşan

Sezon nou

Moderator Mădălina Dobrovolschi “Țară, țară, cine ești?” aduce în prim plan oameni care găsesc soluții funcționale pentru comunități şi prezintă soluții care, dacă ar fi multiplicate la nivelul întregii societăți, ar ameliora imaginea României. Emisiunea propune o perspectivă inedită pe piața media din România, aceea a jurnalismului bazat pe soluții, pentru că, deși pornește de la statistici negative, în care România nu arată deloc bine, emisiunea aduce în studio oameni care construiesc și implementează soluții. Datele reale ale transplantului în România În România, peste 5.000 de pacienți se află anual pe listele de așteptare pentru un transplant. Potrivit Agenției Naționale de Transplant, doar aproximativ 15-20% dintre pacienții care au nevoie de un transplant hepatic ajung să beneficieze efectiv de intervenție, iar rata de donare este încă departe de media europeană. Invitați: Vlad Brasoveanu-medic primar chirurgie generala, pionier al transplantului hepatic in Romania Maria Speranța Iacob-medic primar gastroenterologie ​Producător Ioana Mureşan Sezon nou
18 : 00
Ora de Stiri

Transmisiune directă

Transmisiune directă
18 : 00
Ora de Știri

Meteo

Prezintă: Stela Popa , Teodora Antonescu

Producator: Elena Hebean , Răzvan Tiniche

Transmisiune directă

Meteo Prezintă: Stela Popa , Teodora Antonescu Producator: Elena Hebean , Răzvan Tiniche Transmisiune directă
18 : 30
18 : 55
Teleenciclopedia

CLAUDE MONET-IMPRESIE, RĂSĂRIT DE SOARE

De la „Impresie, răsărit de soare”, ce i-a conferit calitatea de părinte al impresionismului, până la zugrăvirea obsedantă a iazului împodobit cu nuferi, Claude Monet și-a exprimat sensibilitatea lirică prin culoare și lumină. A lucrat neobosit de la vârsta de 15 ani până în anul 1926, lăsând umanității peste 2000 de tablouri.

MARI LIDERI MILITARI AI SECOLULUI AL XX-lea-DOMINANŢA RAPIDĂ.

MOSHE DAYAN (ep.1)

Încă de la formarea statului Israel, după cel de-Al Doilea Război Mondial, relațiile sale cu țările arabe învecinate au fost încordate. Pe 22 mai 1967, președintele egiptean Gamal Abdel Nasser ordona blocarea Strâmtorii Tiran-strategică pentru accesul Israelului la Marea Roșie, sporind temerile guvernului în privința unui atac iminent. În dimineața zilei de 5 iunie 1967, Moshe Dayan (Ministru al Apărării) lansa un surprinzător „atac preventiv” împotriva adversarilor arabi. Începea „Războiul de șase zile. ”

ETRUSCII-MISTERIOSUL POPOR ANTIC (ep.1) (premieră)

De milenii, Marea Mediterană-sursa celor mai vechi epopei-a fost scena și martora a nenumărate istorii și prefaceri. În antichitate, grecii și romanii au prosperat pe țărmurile ei, dar cine erau locuitorii din Etruria (centrul Italiei de azi) şi ce rol au jucat ei în Peninsula Italică vreme de 800 de ani, cu mult înainte de întemeierea Romei? Deşi au lăsat în urmă vestigii uimitoare (temple, necropole, chiar oraşe întregi), istoria lor este încă învăluită în mister. Cum au dobândit puterea, până unde şi-au extins influenţa şi ce anume le-a provocat declinul? În 2019, pe insula Corsica, la sud de micul oraş Aléria, a fost descoperit un mormânt extraordinar, cu o configuraţie aparte, vechi de 2500 de ani, care nu era nici grec, nici roman.

CAMELEONII DIN MADAGASCAR (ep 1) (premieră)

La 400 km de coasta sud-estică a continentului african, se află insula Madagascar. Acum 70 de milioane de ani, aici exista un ecosistem unic, stăpânit de dinozauri. Astăzi, este habitatul unor „veri” îndepărtați-cameleonii ! Terifianți, amuzanți, prietenoși şi neobișnuiți-ei înspăimântă dintotdeauna triburile locale, care îi consideră „mesageri ai întunericului”. Așadar, vă invităm la un spectacol pe cât de bizar, pe atât de special-Carnavalul cameleonilor din Madagascar. Începem cu genul Furcifer-viețuitoare țâfnoase și morocănoase. Cameleonii‑panteră (Furcifer pardalis), cei mai colorați de pe planetă, expun o „paletă cromatică” ce cuprinde 20 de varietăți, în funcție de „reședință”.

Producător Oana Haşegan

AUDIENŢA GENERALA (AG)

(AG)
CLAUDE MONET-IMPRESIE, RĂSĂRIT DE SOARE De la „Impresie, răsărit de soare”, ce i-a conferit calitatea de părinte al impresionismului, până la zugrăvirea obsedantă a iazului împodobit cu nuferi, Claude Monet și-a exprimat sensibilitatea lirică prin culoare și lumină. A lucrat neobosit de la vârsta de 15 ani până în anul 1926, lăsând umanității peste 2000 de tablouri. MARI LIDERI MILITARI AI SECOLULUI AL XX-lea-DOMINANŢA RAPIDĂ. MOSHE DAYAN (ep.1) Încă de la formarea statului Israel, după cel de-Al Doilea Război Mondial, relațiile sale cu țările arabe învecinate au fost încordate. Pe 22 mai 1967, președintele egiptean Gamal Abdel Nasser ordona blocarea Strâmtorii Tiran-strategică pentru accesul Israelului la Marea Roșie, sporind temerile guvernului în privința unui atac iminent. În dimineața zilei de 5 iunie 1967, Moshe Dayan (Ministru al Apărării) lansa un surprinzător „atac preventiv” împotriva adversarilor arabi. Începea „Războiul de șase zile. ” ETRUSCII-MISTERIOSUL POPOR ANTIC (ep.1) (premieră) De milenii, Marea Mediterană-sursa celor mai vechi epopei-a fost scena și martora a nenumărate istorii și prefaceri. În antichitate, grecii și romanii au prosperat pe țărmurile ei, dar cine erau locuitorii din Etruria (centrul Italiei de azi) şi ce rol au jucat ei în Peninsula Italică vreme de 800 de ani, cu mult înainte de întemeierea Romei? Deşi au lăsat în urmă vestigii uimitoare (temple, necropole, chiar oraşe întregi), istoria lor este încă învăluită în mister. Cum au dobândit puterea, până unde şi-au extins influenţa şi ce anume le-a provocat declinul? În 2019, pe insula Corsica, la sud de micul oraş Aléria, a fost descoperit un mormânt extraordinar, cu o configuraţie aparte, vechi de 2500 de ani, care nu era nici grec, nici roman. CAMELEONII DIN MADAGASCAR (ep 1) (premieră) La 400 km de coasta sud-estică a continentului african, se află insula Madagascar. Acum 70 de milioane de ani, aici exista un ecosistem unic, stăpânit de dinozauri. Astăzi, este habitatul unor „veri” îndepărtați-cameleonii ! Terifianți, amuzanți, prietenoși şi neobișnuiți-ei înspăimântă dintotdeauna triburile locale, care îi consideră „mesageri ai întunericului”. Așadar, vă invităm la un spectacol pe cât de bizar, pe atât de special-Carnavalul cameleonilor din Madagascar. Începem cu genul Furcifer-viețuitoare țâfnoase și morocănoase. Cameleonii‑panteră (Furcifer pardalis), cei mai colorați de pe planetă, expun o „paletă cromatică” ce cuprinde 20 de varietăți, în funcție de „reședință”. Producător Oana Haşegan AUDIENŢA GENERALA (AG)
18 : 45
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
18 : 55
E vremea ta!

E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice.

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu

E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice. Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu
18 : 55
Starea Planetei

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți!

Producător şi realizator Cristina Dănilă

Asistăm la o schimbare majoră și continuă a climei, iar impactul activităţilor umane este vizibil la nivelul tuturor ecosistemelor terestre. Transformările climatice sunt evidente-în atmosferă, pe uscat și în oceane, și se vor agrava inevitabil, cu excepția cazului în care omenirea va reuși să stopeze emisiile de gaze cu efect de seră. Starea planetei noastre ne privește pe toți! Producător şi realizator Cristina Dănilă
19 : 00
19 : 05
Comisarul Rex: aventuri la Viena

Serial Comisarul Rex: aventuri la Viena (Kommissar Rex-Austria, 1994-2004)

Cu: Tobias Moretti, Gedeon Burkhard, Alexander Pschill

episodul 105

Serial poliţist. Poliţia din Viena are o redutabilă Brigadă Omucideri, condusă de Richard Moser, dar vedeta echipei este câinele ciobănesc-german Rex, posesorul unui nas imbatabil şi al unei inteligenţe ieşite din comun. Moser şi colegii săi se confruntă cu cazuri dificile, iar Rex contribuie esenţial la rezolvarea lor şi chiar la salvarea multor vieţi. Dar, oricât de curajos şi de puternic este Rex, până şi el are o mare slăbiciune: sendvişurile cu şuncă!

(AP)
Serial Comisarul Rex: aventuri la Viena (Kommissar Rex-Austria, 1994-2004) Cu: Tobias Moretti, Gedeon Burkhard, Alexander Pschill episodul 105 Serial poliţist . Poliţia din Viena are o redutabilă Brigadă Omucideri, condusă de Richard Moser, dar vedeta echipei este câinele ciobănesc-german Rex, posesorul unui nas imbatabil şi al unei inteligenţe ieşite din comun. Moser şi colegii săi se confruntă cu cazuri dificile, iar Rex contribuie esenţial la rezolvarea lor şi chiar la salvarea multor vieţi. Dar, oricât de curajos şi de puternic este Rex, până şi el are o mare slăbiciune: sendvişurile cu şuncă!
19 : 00
Țară, țțară, cine eşti?

Prezintă Mădălina Dobrovolschi

Producator Ioana Muresan

Sezon nou

Prezintă Mădălina Dobrovolschi Producator Ioana Muresan Sezon nou
19 : 30
19 : 45
Sport

Transmisiune directă

Transmisiune directă
20 : 00
20 : 00
Telejurnal

Ştiri Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Ştiri Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu Transmisiune directă
20 : 00
Drag de România mea!

Invitati: Daria Şi Raris Crişan, Ionuţ Fulea, Viorel Pop, Luminiţa Anghel, Ovidiu Komornyik

Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Invitati: Daria Şi Raris Crişan, Ionuţ Fulea, Viorel Pop, Luminiţa Anghel, Ovidiu Komornyik Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Producător Codruţa Prunariu
20 : 00
Telejurnal

Ştiri

Prezintă: Claudiu Lucaci/Mihai Radulescu

Producători: Diana Anghel/ Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Ştiri Prezintă: Claudiu Lucaci/Mihai Radulescu Producători: Diana Anghel/ Dorin Munteanu Transmisiune directă
20 : 30
20 : 55
Meteo

20 : 55
Meteo

21 : 00
21 : 00
Promisiunea

Film (THE PROMISE-SUA, 2016)

Regia Terry George

Cu: Oscar Isaac, Christian Bale, Charlotte Le Bon

Dramă. În preajma izbucnirii Primului Război Mondial, tânărul farmacist Mikael Boghosian (Oscar Isaac) pleacă din satul lui de armeni ca să-şi îndeplinească marele vis: acela de a studia medicina la Constantinopol, sprijinit financiar de familia logodnicei lui, la care promite să se întoarcă. În capitală, Mikael îi cunoaşte pe Ana (Charlotte Le Bon), o tânără armeancă născută la Paris, şi pe iubitul acesteia, jurnalistul american Chris Myers (Christian Bale). Între ei se naşte o prietenie sinceră-şi, desigur, un triunghi amoros inevitabil-dar vremea romantismului trece repede. Odată cu începerea războiului, Mikael trebuie să se întoarcă acasă, pentru a-şi onora promisiunea, şi va fi martor la tragedia poporului său, victimă a epurării etnice declanşate de Imperiul Otoman.

Redactor Laura Bălan

(12)
Film (THE PROMISE-SUA, 2016) Regia Terry George Cu: Oscar Isaac, Christian Bale, Charlotte Le Bon Dramă. În preajma izbucnirii Primului Război Mondial, tânărul farmacist Mikael Boghosian (Oscar Isaac) pleacă din satul lui de armeni ca să-şi îndeplinească marele vis: acela de a studia medicina la Constantinopol, sprijinit financiar de familia logodnicei lui, la care promite să se întoarcă. În capitală, Mikael îi cunoaşte pe Ana (Charlotte Le Bon), o tânără armeancă născută la Paris, şi pe iubitul acesteia, jurnalistul american Chris Myers (Christian Bale). Între ei se naşte o prietenie sinceră-şi, desigur, un triunghi amoros inevitabil-dar vremea romantismului trece repede. Odată cu începerea războiului, Mikael trebuie să se întoarcă acasă, pentru a-şi onora promisiunea, şi va fi martor la tragedia poporului său, victimă a epurării etnice declanşate de Imperiul Otoman. Redactor Laura Bălan
21 : 00
Regina Victoria-Imperiul simţurilor

Documentar (La reine Victoria ou l'empire des sens, Franţa, 2011)

Realizator: Jean-Louis Remilleux

Prezentator: Stephane Bern

Suverană foarte iubită în cursul lungii sale domnii, mamă a nouă copii, regina Victoria adora parfumurile, bijuteriile, sărbătorile şi mâncarea bună.

Episodul reconstituie viaţa ei cotidiană, evocă frumoasa ei poveste de dragoste cu Prinţul Albert şi prietenia ei cu Napoleon al III-lea şi cu împărăteasa Eugenie.

Redactor: Adriana Vulpe

(12)
Documentar (La reine Victoria ou l'empire des sens, Franţa, 2011) Realizator: Jean-Louis Remilleux Prezentator: Stephane Bern Suverană foarte iubită în cursul lungii sale domnii, mamă a nouă copii, regina Victoria adora parfumurile, bijuteriile, sărbătorile şi mâncarea bună. Episodul reconstituie viaţa ei cotidiană, evocă frumoasa ei poveste de dragoste cu Prinţul Albert şi prietenia ei cu Napoleon al III-lea şi cu împărăteasa Eugenie. Redactor: Adriana Vulpe
21 : 30
22 : 00
22 : 00
Puterea minţii

Film Puterea minţii (Critical thinking-SUA, 2020)

Regia: John Leguizamo

Cu: John Leguizamo, Jorge Lendeborg Jr., Angel Bismark Curiel, Will Hochman

Dramă -bazată pe o poveste reală. Cinci adolescenţi latino-americani şi negri din cel mai dur ghetou din Miami ajung să domine Campionatul Naţional de Şah, sub îndrumarea profesorului lor neconvenţional şi inspirat, Mario Martinez (John Leguizamo).

(15)
Film Puterea minţii (Critical thinking-SUA, 2020) Regia: John Leguizamo Cu: John Leguizamo, Jorge Lendeborg Jr., Angel Bismark Curiel, Will Hochman Dramă -bazată pe o poveste reală. Cinci adolescenţi latino-americani şi negri din cel mai dur ghetou din Miami ajung să domine Campionatul Naţional de Şah, sub îndrumarea profesorului lor neconvenţional şi inspirat, Mario Martinez (John Leguizamo).
22 : 30
23 : 00
23 : 00
E vremea ta!

Retrospectiva

Producător Alina Pagu

(Reluare)
Retrospectiva Producător Alina Pagu (Reluare)
23 : 30
23 : 35
Top invers

Emisiune de satiră ale cărei puncte de rezistenţă sunt topurile negative şi colecţia de gafe a săptămânii

Producător Florenţa Dăscălescu

Emisiune de satiră ale cărei puncte de rezistenţă sunt topurile negative şi colecţia de gafe a săptămânii Producător Florenţa Dăscălescu
23 : 30
Telejurnal Moldova

Studioul Chişinău

Prezintă Svetlana Gore

Producători: Irina Bejenaru, Anastasia Ciuleacu

Translator mimico gestual

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Studioul Chişinău Prezintă Svetlana Gore Producători: Irina Bejenaru, Anastasia Ciuleacu Translator mimico gestual ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
00 : 00
00 : 10
Comisarul Rex: aventuri la Viena

Serial Comisarul Rex: aventuri la Viena (Kommissar Rex-Austria, 1994-2004)

Cu: Tobias Moretti, Gedeon Burkhard, Alexander Pschill

episodul 104

Serial poliţist.

(Reluare) (AP)
Serial Comisarul Rex: aventuri la Viena (Kommissar Rex-Austria, 1994-2004) Cu: Tobias Moretti, Gedeon Burkhard, Alexander Pschill episodul 104 Serial poliţist . (Reluare)
00 : 00
Magazin

Deutsche Welle - Globalizarea: riscuri şi beneficii (GLOBAL US Magazin despre globalizare, Germania, 2025) (Ep.160)

Programul-magazin tratează problemele lumii contemporane inter-conectate, cu focus pe sintagma „local este global” şi vice-versa, şi arată cum se adaptează oamenii la oportunităţile şi la riscurile globalizării.

Deutsche Welle - Globalizarea: riscuri şi beneficii (GLOBAL US Magazin despre globalizare, Germania, 2025) (Ep.160) Programul-magazin tratează problemele lumii contemporane inter-conectate, cu focus pe sintagma „local este global” şi vice-versa, şi arată cum se adaptează oamenii la oportunităţile şi la riscurile globalizării.
00 : 30
00 : 50
Vis sau realitate

Prezintă Sebastian Felix Ţopescu

Producător Mihai Răzuş

(Reluare)
Prezintă Sebastian Felix Ţopescu Producător Mihai Răzuş (Reluare)
00 : 30
Țară, țară, cine eşti?

Prezintă Mădălina Dobrovolschi

Producator Ioana Muresan

Prezintă Mădălina Dobrovolschi Producator Ioana Muresan
01 : 00
01 : 20
Teleenciclopedia

Producător Oana Haşegan

AUDIENŢA GENERALA (AG)

(Reluare) (AG)
Producător Oana Haşegan AUDIENŢA GENERALA (AG) (Reluare)
01 : 10
Poate mai trăiesc şi azi- România, 2020

Poate mai trăiesc şi azi

Regia: Tudor Cristian Jurgiu

Cu: Nicoleta Hâncu, Bogdan Nechifor

Dramă. Clara şi Vlad au o relaţie cu probleme de sincronizare. Când Vlad este gelos, Clara este sigură pe ea însăși. Când Clara este entuziastă, Vlad e plictisit. Când Vlad e fericit, Clara e deprimată. Când ea este furioasă, el este calm. Numai când el devine Făt-Frumos, ea devine în sfârşit Prințesa lui. Seduși de ideea unei iubiri perfecte, ca în filme și cărți, cei doi fac totul că s-o trăiască pe propria piele.

(15)
Poate mai trăiesc şi azi Regia: Tudor Cristian Jurgiu Cu: Nicoleta Hâncu, Bogdan Nechifor Dramă. Clara şi Vlad au o relaţie cu probleme de sincronizare. Când Vlad este gelos, Clara este sigură pe ea însăși. Când Clara este entuziastă, Vlad e plictisit. Când Vlad e fericit, Clara e deprimată. Când ea este furioasă, el este calm. Numai când el devine Făt-Frumos, ea devine în sfârşit Prințesa lui. Seduși de ideea unei iubiri perfecte, ca în filme și cărți, cei doi fac totul că s-o trăiască pe propria piele.
01 : 20
Europa mea

Invitați: Mihai Sebe-Institutul European din România (studio)

Șerban Dimitrie Sturza-ECR (zoom)

Gheorghe Falcă-PPE (zoom)

Teme: Europa, alianțe si politici noi

SUA, Trump

Ucraina, războiul

Moderator/Producător Gabriel Giurgiu

Realizator Tatiana Tarfulea

(Reluare)
Invitați: Mihai Sebe-Institutul European din România (studio) Șerban Dimitrie Sturza-ECR (zoom) Gheorghe Falcă-PPE (zoom) Teme: Europa, alianțe si politici noi SUA, Trump Ucraina, războiul Moderator/Producător Gabriel Giurgiu Realizator Tatiana Tarfulea (Reluare)
01 : 30
02 : 00
02 : 10
Vreau sa fiu sănătos!

Prezinta Izabela Marinescu

Producător Beatrice Cioba

(Reluare)
Prezinta Izabela Marinescu Producător Beatrice Cioba (Reluare)
02 : 20
Telejurnal

Ştiri Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci, Mihai Radulescu

Producători: Diana Anghel, Dorin Munteanu

(Reluare)
Ştiri Meteo Prezintă: Claudiu Lucaci, Mihai Radulescu Producători: Diana Anghel, Dorin Munteanu (Reluare)
02 : 30
02 : 35
Sport

(Reluare)
(Reluare)
02 : 45
Care pe care

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Producător Elena Stirbescu

(Reluare)
Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea Producător Elena Stirbescu (Reluare)
02 : 40
Ora de ştiri

(Reluare)
(Reluare)
03 : 00
03 : 25
Sport

(Reluare)
(Reluare)
03 : 15
Regina Victoria-Imperiul simţurilor

Documentar (La reine Victoria ou l'empire des sens, Franţa, 2011)

Realizator: Jean-Louis Remilleux

Prezentator: Stephane Bern

Suverană foarte iubită în cursul lungii sale domnii, mamă a nouă copii, regina Victoria adora parfumurile, bijuteriile, sărbătorile şi mâncarea bună.

Episodul reconstituie viaţa ei cotidiană, evocă frumoasa ei poveste de dragoste cu Prinţul Albert şi prietenia ei cu Napoleon al III-lea şi cu împărăteasa Eugenie.

Redactor: Adriana Vulpe

(Reluare) (12)
Documentar (La reine Victoria ou l'empire des sens, Franţa, 2011) Realizator: Jean-Louis Remilleux Prezentator: Stephane Bern Suverană foarte iubită în cursul lungii sale domnii, mamă a nouă copii, regina Victoria adora parfumurile, bijuteriile, sărbătorile şi mâncarea bună. Episodul reconstituie viaţa ei cotidiană, evocă frumoasa ei poveste de dragoste cu Prinţul Albert şi prietenia ei cu Napoleon al III-lea şi cu împărăteasa Eugenie. Redactor: Adriana Vulpe (Reluare)
03 : 30
03 : 30
Dincolo de alb şi negru

Producător Ioana Mureşan

(Reluare)
Producător Ioana Mureşan (Reluare)
03 : 30
E vremea ta!

E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice.

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu

E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, ecologie și domenii conexe! 7 zile din 7 vei afla ştiri de pe glob, informaţii de la specialisti, sfaturi utile, previziuni astrologice, noutăţi din ştiinţă şi curiozităţi de pe glob, dar şi cum îti este influentată viata de starea vremii, problemele de mediu şi schimbările cllimatice. Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu Producători: Cristina Dănilă, Alina Pagu
03 : 45
Om câine -România, Bulgaria, Suedia, Germania, 2021

Film Om câine -România, Bulgaria, Suedia, Germania, 2021

Regia: Ştefan Constantinescu

Cu: Bogdan Dumitrache, Ofelia Popii, Ana Ciontea, Voica Oltean

Premiul pentru cel mai bun film în cadrul Zilelor Filmului Românesc-TIFF 2022

Dramă. În plină epidemie de la Coronavirus, Doru decide să revină în România, abandonându-si locul de muncă din Suedia. Sustine că trebuie să asiste la botezul fiului celui mai bun prieten, dar în realitate are un alt plan. Alături de câinele mamei lui, Doru urmăreste să îsi confirme bănuielile legate de infidelitatea sotiei. Timpul este scurt, Europa se pregăteste să îsi închidă granitele, iar superiorii lui Doru insistă ca acesta să se întoarcă de urgentă în Suedia.

(Reluare) (15)
Film Om câine -România, Bulgaria, Suedia, Germania, 2021 Regia: Ştefan Constantinescu Cu: Bogdan Dumitrache, Ofelia Popii, Ana Ciontea, Voica Oltean Premiul pentru cel mai bun film în cadrul Zilelor Filmului Românesc-TIFF 2022 Dramă . În plină epidemie de la Coronavirus, Doru decide să revină în România, abandonându-si locul de muncă din Suedia. Sustine că trebuie să asiste la botezul fiului celui mai bun prieten, dar în realitate are un alt plan. Alături de câinele mamei lui, Doru urmăreste să îsi confirme bănuielile legate de infidelitatea sotiei. Timpul este scurt, Europa se pregăteste să îsi închidă granitele, iar superiorii lui Doru insistă ca acesta să se întoarcă de urgentă în Suedia. (Reluare)
04 : 00
04 : 20
Viaţa satului

Moderator Gabriel Gherghescu

Producător Gabriel Gherghescu

(Reluare)
Moderator Gabriel Gherghescu Producător Gabriel Gherghescu (Reluare)
04 : 30
05 : 00
05 : 05
Ora de Știri

Meteo

Prezintă: Stela Popa , Teodora Antonescu

Producator: Elena Hebean , Răzvan Tiniche

(Reluare)
Meteo Prezintă: Stela Popa , Teodora Antonescu Producator: Elena Hebean , Răzvan Tiniche (Reluare)
05 : 30
05 : 55
Imnul României

05 : 30
Generaţia Fit

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

(Reluare)
Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă. Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă. Producător: Iulia Popescu Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness (Reluare)
05 : 55
Imnul României