loader
Foto

Galerie foto

Noi premii pentru telespectatorii emisiunii „ÎN GRĂDINA DANEI”

Premiile sunt pentru grădina ta şi vin de la HOLLAND FARMING. U rmăreşte emisiunea prezentată de Dana Constantinescu la TVR 1 în fiecare duminică, de la ora 10.00!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Îţi doreşti ca grădina ta sa fie cea mai frumoasă şi să te invidieze toţi vecinii? Vrei să faci mai mult pentru ea, iar plantele şi culturile tele să se dezvolte sănătos? Urmăreşte în fiecare duminică, de la ora 10.00, emisiunea În grădina Danei, la TVR 1, răspunde corect la întrebările pe care ţi le adresează Dana Constantinescu şi poţi deveni câştigătorul premiilor puse în joc în această vară!

(w882)

Nu mai puţin de nouă premii îşi aşteaptă câştigătorii - câte unul în fiecare lună:

  • FEBRUARIE: 1l Cropmax + seminţe castraveţi Romara + 1l Razormin
  • MARTIE: Analiza completă de sol şi apă
  • APRILIE: 1l Cropmax + seminţe tomate Mahitos
  • MAI: 1l Cropmax + 1l Razormin + seminţe conopidă Santamaria
  • IUNIE: 1l Cropmax + 1l Razormin + seminţe castraveţi Chaikowski
  • SEPTEMBRIE: 5l Cropmax
  • OCTOMBRIE: 1l Cropmax + seminţe tomate Alamina
  • NOIEMBRIE: seminţe varză Pushma
  • DECEMBRIE: 5l Cropmax.

(w882)

Ce trebuie să faci pentru a intra în competiţie? Urmăreşte emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul corect, în plic, prin poştă, la adresa Televiziunii Române (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), cu menţiunea, pe plic, „Pentru emisiunea În grădina Danei” sau prin email, la adresa daniela.constantinescu@tvr.ro, cu datele de identificare corecte, inclusiv un număr de telefon. Mai multe detalii găseşti în Regulamentul ataşat.

(w882)

Concursul interactiv cu premii În grădina Danei se desfăşoară în perioada februarie 2019 –  decembrie 2019, în cadrul emisiunii al cărei nume îl poartă. Iar dacă ai câştigat unul dintre premii, nu renunţa: participă mai departe şi poţi reintra în joc! Succes!

În fiecare săptămână, TVR 1 îţi propune o emisiune-ghid care vine cu sfaturi, informaţii, soluţii, oportunităţi pentru crearea unei grădini îmbelşugate (de la plantare până la recoltare). În grădina Danei este la TVR 1 duminica, de la 10.00.

CROPMAX* este un stimulator al creşterii pentru toate tipurile de culturi. Activitatea sa este bazată pe combinaţia dintre microelemente, aminoacizi, vitamine şi polizaharide. Cropmax este foarte concentrat, 100% organic şi se pretează pentru aplicare la toate culturile agricole şi horticole. Datorită compoziţiei unice, Cropmax este un stimulator puternic pentru dezvoltarea plantelor. Aplicarea produsului Cropmax asigură o dezvoltare rapidă a sistemului radicular şi activează dezvoltarea masei foliare, ajutând plantele să-şi realizeze potenţialul biologic.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...