loader
Foto

Galerie foto

Lia Olguţa Vasilescu, invitata lui Ionuţ Cristache la „România 9”

Ministrul Muncii a discutat cu jurnalistul TVR despre proiectul Legii salarizării, pe 24 aprilie, în direct la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00. În partea a doua, în studioul „ România 9" : campionul Marian Drăgulescu!

 

Ediția cu Ministrul Munci este disponibilă AICI.

Deşi iniţial a fost anunţat că PSD va depune proiectul noii Legi a salarizării unitare imediat după Paşti, proiectul urmează să fie depus azi, 24 aprilie. Joia trecută, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a menţionat că actul normativ ar putea să sufere doar mici modificări faţă de forma actuală.

În acest context, pentru a oferi mai multe amănute despre proiectul Legii salarizării unitare, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, vine la prima ediţie Romania 9 a săptămânii. Cine câştigă şi cine pierde de pe urma Legii salarizarii unitare? Cine va avea salariul mai mare decât preşedintele? Care este calendarul exact al măririlor? Există bani pentru salarii mai mari? Întrebările românilor primesc răspuns de la ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Ionuţ Cristache ne dă întâlnire luni seară, de la ora 21.00, la România 9 de la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

Ieri, 23 aprilie, Marian Drăgulescu a câştigat a doua medalie la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca - argint la sărituri, după cea de aur la sol, obţinută în prima zi a finalelor pe aparate.

La Cluj, Marian Drăgulescu a scris istorie, devenind cel mai medaliat gimnast român din toate timpurile, cu un total de 31 de medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene. La competiţia de la Cluj, Marian a reuşit să o depăşească pe Nadia Comăneci, gimnastul obţinând a zecea medalie de aur la Europene. În partea a doua a emisiunii România 9, Marian Drăgulescu şi soţia lui, Corina – sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache la o discuţie despre performanţă în sportul românesc.

(w882)

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă, difuzat în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

Ediția cu Marian Drăgulescu este disponibilă AICI.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.