loader
Foto

Galerie foto

În noaptea asta, toată lumea e... a voastră!

De Revelion, Arhiva TVR ne-a pregătit o selecție de momente muzicale și umoristice din emisiunile realizate în decursul anilor de Televiziunea Română.

 

Pe 31 decembrie, Arhiva TVR ne prezintă 25 de minute de umor și muzică pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube dedicat.

Dem Rădulescu, Mișu Fotino, Anda Călugăreanu, Carmen Stănescu, Marina Voica, Mihaela Mihai, Ștefan Tapalagă și Cornel Patrichi spun că... în noaptea asta, toată lumea e a lor. Noi îi contrazicem, fiindcă, în noaptea de Revelion, toată lumea e... a voastră!

Urmează Toma Caragiu, Corina Chiriac, Aurelian Andreescu, Ileana Sărăroiu, Ștefan Bănică, Stela Popescu, Frații Petreuș, Dida Drăgan și Mihai Constantinescu în câteva momente muzicale și parodii pentru o bună dispoziție.

Nicu Constantin, Ileana Stana Ionescu, Ion Finteșteanu, Horia Căciulescu și Tamara Buciuceanu-Botez completează un Revelion ce se-anunță, de pe acum, inedit.

Vizionare plăcută și La Mulți Ani!

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...