loader
Foto

GABRIEL GARKO a revenit cu „ONOARE ŞI RESPECT”, la TVR 2

Sâmbăta, de la ora 22:30, fanii lui Tonio Fortebracci îl pot revedea pe celebrul personaj în episoadele cunoscutului serial italian.

 

Gabriel Garko, vedeta italiană care a reușit să cucerească inimile telespectatorilor români în rolurile din „Onoare şi respect”, „Păcatul şi ruşinea” sau „Rudolf Valentino”, rămâne alături de telespectatorii TVR 2. Sâmbăta, de la ora 22:30, fanii celebrului personaj Tonio Fortebracci îl vor revedea în primul sezon al serialul „Onoare si respect”. În anul 1956, familia Fortebracci pleacă din Sicilia şi se mută în Nord, sperând să le poată oferi o altă viaţă celor doi băieţi, Tonio şi Santi. Tonio este un tânăr inteligent şi impetuos, ale cărui acţiuni îl vor duce într-o direcţie greşită, printre capii mafiei italiene.

(w882) onoare si

Într-un interviu pentru fanii săi din România, acordat TVR 2 anul trecut în perioada în care actorul italian a fost invitat special la Cerbul de Aur, Gabriel Garko spunea că rolul principal din celebrul serial italian i-a oferit o mare dezvoltare profesională.

„Tonio Fortebracci a fost un rol pe care îl studiam în fiecare seară. Am crescut cu el şi îmi plac personajele care mă provoacă. Pentru rol a trebuit să vorbesc în siciliană, ceea ce a fost dificil. (....) Telespectatorii au urmărit cinci sezoane ale serialului, dar pentru mine au trecut aproape 10 ani. Mi-a plăcut mult să-l interpretez iar personajul nu m-a plictisit niciodată, fiind într-o continuă schimbare. La un moment dat însă, am înţeles că s-a terminat. Aşadar, în cel de-al cincilea sezon am spus „Gata, nu-l mai fac!”, a povestit Gabriel Garko.

(w882) Onoare si

Considerat unul dintre cele mai bune seriale, „Onoare și respect” se numără printre cele mai vizionate producții italiene ale ultimilor ani. Cu un buget estimat de 6.000.000 de euro, seria care îl are pe Gabriel Garko în rolul principal, unul dintre cei mai bine cotați actori, a creat o adevărată dependență în Italia şi a câștigat numeroși fani și în România.

Având origini siciliene din partea mamei,  Gabriel Garko (46 de ani) a debutat ca actor în anii 1990. Notorietatea si succesul au venit cu adevărat în 2006, cand a primit rolul principal in serialul TV „Onoare si respect”, unde îl interpreteaza pe șeful mafiot, Tonio Fortebracci.

„Categoric nu sunt ca personajul pe care-l interpretez. Nu aş fi fost acum aici, dacă aş fi fost precum el. Sunt dificil, fără îndoială, pot să fiu foarte exigent, capricios, gelos, pot să fiu în multe feluri, dar cred că depinde mult şi de persoana de lângă mine”, a mai spus Gabriel Garko în interviul pentru TVR 2.

(w882) onoare si

Sâmbăta, ora 22:30

Serial * Onoare şi respect (L'ONORE E IL RISPETTO – Italia, 2016)

Sezonul 3

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...