loader
Foto

„Drag de România mea!” - cântec și speranță, în Duminica Floriilor

V-am invitat să revedeți o ediție de sărbătoare "Drag de România mea!” la TVR 2 și pe TVR+, duminică, 12 aprilie, la ora 15.00.

 

În Duminica Floriilor pentru creștinii ortodocși, revedem artiștii cu care ne-am bucurat în aceeași zi de sărbătoare, dar în 2019. Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Am cântat atunci alături de Florile noastre dragi, din muzica populară și muzica ușoară.

(w882) Irina Logh

Piesele ce au în mesajul lor ideea florilor au răsunat într-o gală a eleganței, cu șapte dintre cele mai iubite și apreciate artiste de folclor și muzică ușoară din România.

(w882) Matilda du

Totodată, Supermarket și Paul Surugiu Fuego au pregătit o mulțime de surprize parfumate și înflorate muzical.

(w500) Marina Fue

Astfel, am adus mai aproape aroma primăverii și a frumosului. Marina Florea ne-a cântat despre crizanteme, pe ritmuri scrise de Jolt Kerestely, Carmen Rădulescu despre floarea de-astă vară, cu o creație marca Șerban Georgescu, Carmen Trandafir despre aroma crinilor, cu energie, într-o piesă compusă de Adi Despot, iar superba Stela Enache, într-o apariție de zile mari, ne-a îndemnat să prețuim mai mult tot ce e frumos, cu romantismul definit de Florin Bogardo.

(w882) Blonda

(w882) Carmen Tra

Am avut numeroase duete inedite pregătite pentru voi. Mirabela Dauer a revenit la noi cu buna sa dispoziție și cu unul dintre cele mai iubite șlagăre ale sale din ultimii ani.

(w500) Stela Enac

(w500) Mirabela F

Irina Loghin ne-a povestit cum se pregătește pentru sărbătorile pascale, celebrând cei 15 ani de proiect „Mama și fiul”, alături de Paul Surugiu Fuego (n.r. în 2019). Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, care au primit distincțiile „Drag de România mea!”, ne-au purtat în lumea folclorului autohton, prin mai multe momente speciale.

(w882) Matilda Fu

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: Luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21.00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, orele 21.00 și 03.00

(w500) Fuego port

(w500) Stela Enac

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

„Biografii necesare”. Costel Iacob: Eu m-am eliberat de volum şi am lucrat cu lumina. Pentru mine, sculptura nu este doar formă, ci şi mişcare, goluri, umbre, aer

La „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait discută cu sculptorul Costel Iacob: la TVR Cultural, duminică, 28 aprilie, iar la ...

„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: Miercuri, 24 Aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce ...