loader
Foto

Galerie foto

Ultimul sezon al serialului „Onoare și respect”, în exclusivitate la TVR 2

Tonio Fortebracci se întoarce în România! Surpriză pentru fanii celebrului serial italian „Onoare si respect”. Din 17 martie, la mai puțin de un an de la difuzarea în Italia, TVR2 aduce pe micul ecran, în premieră și în exclusivitate pentru România, ultimul capitol din saga familiei Fortebracci. Episoadele celui de-al cincilea sezon „Onoare si respect” vor fi difuzate sâmbăta, de la ora 22:00, numai la TVR 2.

 

Telespectatorii TVR 2 vor avea, astfel, ocazia să-l reîntâlnească pe actorul Gabriel Garko, vedeta care a reușit să cucerească inimile publicului în rolul șefului mafiot, Tonio Fortebracci, în serialul italian „Onoare și respect”. În vârstă de 46 de ani, Garko, pe numele său real Dario Oliviero, este printre cei mai în vogă artiști din țara sa, iar în 2016 românii l-au remarcat alături de Mădălina Ghenea prezentând Festivalul de la Sanremo.

Gabriel Garko a primit titlul de cel mai frumos bărbat din Italia.

Gabriel Garko a debutat în anii 90, insa, notorietatea și succesul au venit cu adevărat în 2006, când a primit rolul principal în serialul TV „Onoare si respect”. Nascut în Torino, actorul a locuit în Settimo Torinese și a crescut răsfățat de mama sa și de trei surori: Nadia, Sonia și Laura. A făcut primii pași în lumea showbiz-ului ca model, unde a câștigat concursul „Mister Settimo Torinese” și a obținut titlul „Il più bello d'Italia" (Cel mai frumos bărbat din Italia), iar în 2002 a apărut într-un calendar pentru revista italiană MAX. Actorul vorbește italiana, franceza și engleza, practică culturism, înot, schi și călărie, are trei câini și este suporter „Juventus".

În 2016, Carlo Conti l-a invitat să se alăture prezentatorilor celei de-a 66-a ediții a Festivalului Sanremo. Parteneră i-a fost românca Mădălina Ghenea, iar momentul s-a suprapus cu o cumpănă în viața sa. La 1 februarie 2016, cu doar câteva zile înainte de startul festivalului de muzică ușoară, Garko a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost rănit într-o explozie. În urma unor acumulări de gaze, casa în care actorul italian se afla cazat pe durata festivalului a explodat, iar proprietara locuinţei şi-a pierdut viaţa. Cu toate astea, Gabriel Garko nu a renunțat la eveniment.

Adorat de fane, în viața personală vedeta lasă să planeze misterul. A fost legat sentimental de actrița Eva Grimaldi, căreia i-a rămas un bun prieten și după despărțire , iar, de mai bine de doi ani, formează un cuplu cu actrița Adua Del Vesco. Pe partenera sa actuală, cu 23 de ani mai tânără, Garko a întâlnit-o în timpul filmărilor dramei TV „Non è stato mio figlio”, în 2015. Deși se află într-o relație stabilă, Gabriel Garko spune că însurătoarea nu i se potrivește.

„Căsătoria nu îmi place. Ideea de a ajunge în capot și papuci într-un fotoliu vechi îmi dă coșmaruri", spunea vedeta pentru Corriere della Sera. „Dăcă iubesc pe cineva nu vreau s-o fac cu obligația unui contract matrimonial. Văd prieteni care se căsătoresc și divorțează. Iubirea vieții? Marea mea iubire e munca, ea nu mă va trăda niciodata. Acum sunt legat de Adua (Del Vesco, nr). E mult mai tânără decât mine, dar cu ea fac puțin pe profesorul, mă amuz în a-i da sfaturi profesionale", a adăugat actorul.

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

„Mereu am spus că Dumnezeu e român.” Elisabeta Lipă, un nou „Brilliant” în colecţia TVR INFO

Despre primii paşi în lumea canotajului, despre lecţii de viaţă, succes şi sacrificii, într-o nouă ediţie a emisiunii „Brilliant”, cu Loredana ...