loader
Foto

Ultima zi de mercato în Superligă!

Au fost mutări importante în campionatul României, mutări care au implicat jucători precum Dan Nistor, Ivan Goranov, Gabi Iancu sau Paul Papp.

 

Atacantul Gabriel Iancu a semnat un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon cu A.F.C.Hermannstadt, a anunţat clubul sibian.

În prima parte a campionatului 2022-2023, el a evoluat pentru F.C. U Craiova 1948, echipă pentru care a bifat 15 prezenţe, înscriind 2 goluri şi oferind o pasă de gol.

FC Hermannstadt menţionează că toate detaliile financiare din contractul semnat de un fotbalist profesionist rămân confidenţiale. "Chiar şi aşa, la fel ca în celelalte transferuri făcute de clubul nostru, putem spune că şi în cazul de faţă salariul lui Gabi Iancu se încadrează în ceea ce putem noi să oferim", susţine clubul din Sibiu.

El va purta la FC Hermannstadt tricoul cu numărul 9.

Clubul Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu fundaşul central Paul Papp, în vârstă de 33 de ani, care va evolua la gruparea ploieşteană.

Ultima dată la Universitatea Craiova, echipă pentru care a bifat 17 prezenţe în această ediţie din Superliga, Papp are în palmares un titlu de campion naţional (2015) şi trei Cupe ale României (2014, 2015, 2021), dar şi 18 apariţii în prima reprezentativă.

Fundaşul stânga bulgar Ivan Goranov (30 de ani) a fost transferat la Universitatea Cluj, a anunţat clubul ardelean.

La începutul acestui sezon, noul jucător al Universităţii ajungea de la Charleroi la PAS Lamia în prima ligă din Grecia. A strâns 20 de prezenţe în tricoul formaţiei elene în turul campionatului.

Ivan Goranov a debutat în prima reprezentativă a Bulgariei pe 6 septembrie 2018 într-o victorie din UEFA Nations League cu Slovenia. În total, fundaşul stânga are şapte selecţii pentru naţionala ţării vecine, şase dintre acestea fiind în meciuri oficiale.

Universitatea Craiova a anunţat, luni, că fundaşul lateral Ştefan Vlădoiu s-a întors în Cetatea Băniei după împrumutul la FC Universitatea Cluj.

De asemenea, Ivan Martic, de la CS Universitatea Craiova, va evolua pentru Universitatea Cluj sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon competiţional.

FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare, după ce a ajuns la o înţelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocaşul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă.

Sursă foto: Inquam Photos

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Eurovision 2024: Artiștii celei de-a 68-a ediții a Concursului Muzical Eurovision își încep călătoria spre Malmö

Repetițiile pentru cea de-a 68-a ediție a Concursului Muzical Eurovision sunt la doar câteva zile distanță, iar artiștii au început călătoria ...

Despre scenariu original vs. ecranizare, scenarist vs. regizor/autor, la „CineSens” cu Magdalena Stanciu, în 26 aprilie, la TVR Cultural

Invitații Magdalenei Stanciu în cea de-a treia ediție a emisiunii „CineSens” sunt scenarista Oana Răsuceanu și regizorii Stere Gulea, Marian ...