loader
Foto

Eurovision 2024: Artiștii celei de-a 68-a ediții a Concursului Muzical Eurovision își încep călătoria spre Malmö

Repetițiile pentru cea de-a 68-a ediție a Concursului Muzical Eurovision sunt la doar câteva zile distanță, iar artiștii au început călătoria către orașul gazdă.

 

În întreaga Europă și în Australia, artiștii care vor concura în Concursul Muzical Eurovision 2024 își încep călătoriile către Suedia. Artiștii sunt însoțiți de delegațiile din cadrul posturilor de televiziune publice respective care participă în concurs.

Primele delegații care vor ajunge vor fi cele care vor urca pe scenă pentru primele repetiții pe 27 aprilie, în timp ce cele “Big Five” și Suedia vor fi ultimele care vor ajunge în Malmö.

Australia – Electric Fields

(w882)
.
Electric Fields sunt primii artiști care ajung în Suedia pentru Concursul Muzical Eurovision 2024. Electric Fields este un duo muzical format din vocalistul Zaachariaha Fielding și pianistul Michael Ross. Duo-ul este activ din 2015 în Australia, combinând elemente de muzică pop, soul și electronică în piesele lor. Ei vor interpreta “One Milkali (One Blood)”.

 

Lituania – Silvester Belt

(w882)
.
Silvester Belt a spus adio Lituaniei în această seară când a plecat de la Aeroportul Internațional Vilnius. Cântărețul a acordat interviuri de la aeroport, vorbind despre starea sa, a comentat:

Acum a venit o mare liniște, chiar și pentru mine este ciudat. Încep să mă îngrijorez pentru că nu mă îngrijorez, este foarte ciudat.

Cântărețul a vorbit și despre ce pot să se aștepte fanii de la prestația sa pe scena Eurovision:

Practic, totul s-a schimbat, dar minim, starea de spirit, întunericul, culorile sunt aceleași, totul este doar mai bun, mai puternic și mai plăcut.

 

Ucraina – AlyonaAlyona & Jerry Heil

(w882)
.
Reprezentanții ucraineni au plecat astăzi din Kyiv cu trenul spre vecina Polonia. Duo-ul care va interpreta “Teresa Maria” s-a întâlnit cu presa înainte de plecarea lor din capitala ucraineană, interpretând piesa lor live pentru presa adunată.

 

Sursa: eurovoix.com
Sursa imagine: SVT / Eurovision.tv | Sursa: LRT

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...