TVR va difuza EURO 2008

| actualizat:
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Telespectatorii TVR se vor bucura de un tratament special: fotbal european, de calitate, difuzat în direct de postul public. TVR este unicul partener în România al Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), pentru difuzarea în exclusivitate a meciurilor din 2008 ale Cupei UEFA, organizată în Austria şi Elveţia.

Televiziunea publică a difuzat, de altfel, ultimele Campionate Europene, convingând UEFA de calitatea transmisiilor şi profesionalismul jurnaliştilor săi, se precizează în comunicatul dat publicităţii de oficialii UEFA. Decizia de a acorda TVR drepturile de difuzare pentru meciurile din EURO 2008 se bazează, de asemenea, pe buna colaborare de până acum între cele două instituţii şi pe larga acoperire a TVR.

Directorul Executiv al UEFA, suedezul Lars-Christer Olsson, a declarat cu acest prilej: „Suntem încrezători că TVR, cu experienţa şi profesionalismul său va oferi publicului român transmisiuni de excepţie la EURO 2008".

Sâmbătă, 7 octombrie, TVR 1 va transmite în direct, de la 20.15, partida de fotbal România – Belarus, meci din preliminariile EURO 2008.

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE