TVR+ este disponibil pe tabletă şi telefon mobil

TVR.RO | actualizat: Luni, 11 August 2014
Din 14 martie, emisiunile TVR pot fi urmărite pe tabletă şi telefonul mobil.

TVR lansează aplicaţiile TVR+ prin intermediul cărora orice emisiune sau producţie a Televiziunii Române va putea fi vizionată, în direct sau înregistrată, pe ecranul tabletei sau al telefonului mobil.

Noile aplicaţii preiau întreg conţinutul site-ului www.tvrplus.ro - portalul video al Televiziunii Române - facilitând astfel accesul, din orice locaţie, la informaţiile şi emisiunile transmise de toate canalele TVR.

Odată cu lansarea aplicaţiilor, utilizatorii TVR+  îşi vor putea crea un cont pentru a viziona, pe tabletă sau smartphone, secţiunea „Exclusiv TVR+”,  unde pot fi găsite momente de aur din Arhiva TVR sau materiale editate special pentru segmentul online.

Aplicaţiile sunt lansate de aceeaşi echipă care a lansat şi portalul TVR Plus, în colaborare cu Direct One, partenerul TVR în dezvoltarea site-ului www.tvrplus.ro. Aplicaţiile sunt disponibile pentru sistemele de operare Android şi IOS.

Pe portalul TVR+, lansat în 12 iunie 2012, utilizatorii pot urmări gratuit, prin webcast, canalele TVR sau înregistrări ale emisiunilor difuzate pe posturile televiziunii publice. În luna februarie 2014, TVR+ a înregistrat 217.321 de vizitatori unici şi a livrat 1.689.390 de pagini online.

Descărcați de aici aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!