TVR a încheiat a doua sesiune a concursurilor de proiecte manageriale

TVR.RO | actualizat: Luni, 19 August 2013
Sesiunea II a concursurilor de proiecte manageriale din TVR şi-a desemnat câştigătorii.

Irina Radu ocupă funcţia de coordonator cu atribuţii de Director Programe, iar conducerea canalelor TVR este asigurată de către Gabriel Gherghescu - coordonator cu atribuţii de Director TVR 1, Liana Săndulescu - coordonator cu atribuţii de Director TVR 2, Beatrice Comănescu - coordonator cu atribuţii de Director TVR Internaţional, Răzvan Bucuroiu - coordonator cu atribuţii de Director TVR 3 Secretariat Studiouri Teritoriale.

 

Producătorii executivi ai canalelor TVR sunt: Alina Amza - coordonator cu atribuţii de Producător Executiv TVR 1, Răzvan Nicolescu - coordonator cu atribuţii de Producător Executiv TVR 2.

 

Managerii studiourilor teritoriale

 

Pentru studiourile teritoriale sunt desemnaţi câştigători: Carmen Olaru - coordonator cu atribuţii de Director Studioul TVR Iaşi, Dietlinde Dinesz - coordonator cu atribuţii de Director Studioul TVR Timişoara, Anca Dindirică – coordonator cu atribuţii de Director Studioul TVR Craiova, Cristian Georgescu - coordonator cu atribuţii de Director Studioul TVR Târgu-Mureş, Romeo Couţi - coordonator cu atribuţii de Director Studioul TVR Cluj.

 

Liviu Nicolescu este desemnat, prin concurs, coordonator cu atribuţii de Director Studiouri Centrale, iar Horia Eusebiu Cazan coordonator cu atribuţii de Director Tehnico-Administrativ.

 

Ion Roşioru a câştigat concursul pentru funcţia de coordonator cu atribuţii de Director Cabinet PDG, iar Cristian Bogdan Acatrinei pentru funcţia de coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Comunicare şi Relaţii Internaţionale, Relaţii Publice şi Protocol.

 

Diana Zaluţchi este desemnată coordonator cu atribuţii de Director Marketing şi Vânzări, Andreea Bălan - coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Vânzări, Parteneriate, Online şi Mihaela Berinde - coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Marketing, Relaţii Publice şi Evenimente Speciale.

 

Laura Mira Neagu a câştigat concursul pentru funcţia de coordonator cu atribuţii de Şef Resurse de Producţie, Laurenţiu Oprea - coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Drepturi de Autor, iar Irina Lazăr Negraru - coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Arhivă Media şi Documentare.

 

Mihaela Mitran deţine funcţia de coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Selecţie Film, Mădălina Ionescu - coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Colectiv Online, iar Anca Antonov - coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Digital Workflow.

 

În cadrul Direcţiei Economice, Aurelian Linţoiu a câştigat concursul pentru funcţia de coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Bugete Interne, Emilia Leahu - coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Taxa TV, Liliana Potecă - coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Contabilitate, iar Ioana Silea - coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Financiar.

 

În urma concursului, următoarele posturi nu au fost ocupate: coordonator cu atribuţii de Contabil Şef, coordonator cu atribuţii de Director Producţie Artistică, coordonator cu atribuţii de Producător Executiv TVR 3 Secretariat Studiouri Teritoriale, coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Analiză şi Strategie Programe, coordonator cu atribuţii de Producător Executiv TVR Internaţional, coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Imagine. Pentru aceste structuri, vor fi numiţi conducători interimari, urmând ca în perioada următoare să fie organizate concursuri pentru ocuparea posturilor.

 

Concursurile au fost organizate de SRTv în conformitate cu Regulamentul privind selecţia managerilor şi evaluarea managementului executiv în cadrul Societăţii Române de Televiziune, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Administraţie (HCA) nr. 55/2013, cu HCA nr. 76/2013, HCA nr. 78/2013, HCA nr. 79/2013 şi HCA nr. 83/2013.

 

În prezent, în TVR sunt în derulare concursurile din cadrul sesiunii a treia.