loader
Foto

Totul despre Rio 2016, cu un singur click!

În calitate de official broadcaster al Jocurilor Olimpice Rio 2016, Televiziunea Română lansează tvr.ro/rio2016, site-ul oficial al competiţiei pentru România, cu informaţii actualizate şi programul transmisiunilor.

 

Odată cu începerea celui mai important eveniment sportiv al planetei, TVR pune la dispoziţia internauţilor site-ul www.tvr.ro/rio2016, unde vor găsi toate informaţiile referitoare la Jocurile Olimpice Rio 2016, ştiri din Brazilia, programul transmisiunilor, informaţii despre sportivii români şi sporturile participante.

Noutăţi de la toate competiţiile sportive de la Rio 2016, exclusivităţi de la trimişii speciali ai Televiziunii Române la eveniment, rezultate actualizate şi calificări – toate sunt de acum la un click distanţă de iubitorii sportului. De altfel, spiritul Rio 2016 a cuprins şi canalele de social media ale Televiziunii Române – pagina de Facebook dedicată evenimentului şi canalul oficial de YouTube al TVR.

Televiziunea Română, official broadcaster Rio 2016, asigură, în acest an, cea mai mare acoperire din istoria transmisiunilor de la Jocurile Olimpice. Peste 700 de ore de transmisii, difuzate 90% în direct, pe patru posturi tv – TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, precum şi online, pe TVR+, sunt o premieră pentru televiziunile din România.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.