Teatru în TVR: „Orăşelul Poveştilor”, spectacol pentru copii, duminică 28 august

TVR.RO | actualizat: Luni, 29 August 2016
Stagiunea estivală de teatru continuă pe 28 august cu piesa pentru copii „Orăşelul Poveştilor”, de la ora 11:00, în curtea Televiziunii Române.

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Duminică, 28 august, ora 11.00

Teatrul Coquette /Orășelul Poveștilor în pericol"

Cu: Ruxandra Bălașu, Ingrid Bonța, Celina Nițu

Scenografia și marionetele: Daniel Divrician

Orășelul Poveștilor pare locul ideal, acolo nu există armată, războaie sau inamici, este străjuit de o simpatică buburuză, și totul este chiar ca în povești.

Ce se întâmplă însă în Orășelul Poveștilor când apar doi intruși? Coco și Zaza sunt doi aricei simpatici și puși pe șotii, care sunt în căutarea unei noi căsuțe și ajung în Orășelul Poveștilor. Aici, vrăjitoarea Adolfa îi atrage într-o cursă și astfel, întreaga Lume a Poveștilor este în pericol. Dar cu ajutorul Bubulinei, buburuza cea simpatică, găsesc soluția pentru a salva Lumea Poveștilor și pornesc într-o nouă misiune: aceea de a recrea una dintre poveștile cele mai îndrăgite: Hansel și Gretel. In cele din urmă, cu ajutorul copiilor, reușesc să o înfrangă pe caraghioasa vrăjitoare Adolfa și devin cavaleri de onoare ai Orășelului Poveștilor.

Un spectacol interactiv cu marionete, care ne readuce farmecul poveștilor și al inocenței copilăriei.

***

Accesul la spectacole se face în baza biletelor pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 10:30. Spectatorii sunt solicitați să prezinte la intrare, un document de identitate.

Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Coquette, din strada Calea Călărași nr. 94, în zilele de L–V, între orele 11.00–18.00 sau online din rețelele eventim.ro,  iabilet.roeventbook.ro sau kompostor.ro.

Rezervările pot fi făcute telefonic la numărul de telefon 0754.990.017 și pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro până la data de 27 august 2016, ora 18.00.

De asemenea, pot fi cumpărate în zilele de joi, vineri și sâmbătă de la sediul TVR, intrarea Pangrati, începând cu ora 19.30 până la ora 20.30, sau în ziua spectacolului, duminică, 28 august, începând cu ora 10.00.

Prețul unui bilet este de 20 lei/preț unic.