Teatru în TVR: „Vandalul‟ de Hamish Linklater, pe 1 şi 2 iulie

TVR.RO | actualizat: Luni, 04 Iulie 2016
Stagiunea estivală de „Teatru în TVR” aduce pe 1 şi 2 iulie, în premieră absolută în România, piesa „Vandalul‟ de Hamish Linklater, în regia Andreei Vulpe, la UnTeatru.
Repetiţii - Vandalul, Unteatru
Repetiţii - Vandalul, Unteatru
Repetiţii - Vandalul, Unteatru
Repetiţii - Vandalul, Unteatru
Repetiţii - Vandalul, Unteatru
Repetiţii - Vandalul, Unteatru

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Vineri 1 iulie  și sâmbătă 2 iulie, de la ora 21.00

UnTeatru/ „Vandalul‟ de Hamish Linklater

Regia artistică şi scenariu: Andreea Vulpe

Scenografie: Daniel Titza

Traducerea, Light și sound design: Andreea Vulpe

Distribuţia: Mihaela Trofimov, Liviu Pintileasa, Ionuţ Vişan

Durată: 1h 40 min

(w640) Repetiţii

Premieră absolută în România, „Vandalul‟ a reprezentat debutul dramaturgic, în 2014, al lui Hamish Linklater – tânăr actor american, cunoscut publicului român din filme ca The Big Short (2015), Magic in the Moonlight (2014), The Four Fantastics (2005) sau serialul Law and Order (2012) – debut unanim apreciat ca un succes, în urma căruia autorul a devenit una dintre cele mai promiţătoare tinere speranţe ale dramaturgiei americane.

Textul lui Hamish Linklater ne vorbeşte despre singurătatea a trei fiinţe, aparţinând unor lumi diferite, fiecare cu niscaiva schelete în propriile dulapuri, cu tarele unei existenţe de câteva decenii, pe care Marele Regizor le aduce laolaltă într-o noapte îngheţată. Ce urmează, unde va duce această prietenie… nu ştim. Şi nici nu mai contează.

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00. Biletele pot fi achiziţionate on-line de pe www.tomtix.ro sau pot fi facute rezervări telefonic la nr. de telefon 0721268516 şi pe adresa de e-mail rezervari@unteatru.ro